2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım hepsi kabızlık yapıyor bu demir ilaçlarının malesef kaçarı yok benim hamile kalmadan önce demir eksikliğim vardı dolayısıyla önceden de bir 3-4 ay başka bir demir ilacı kullanmıştım ve onda da yaşamıştım şimdi ferrum fort'ta da yaşıyorum. Ama şu işe yarıyor denemeni tavsiye ederim: sıcak su ile birlikte kuru erik ve kuru kayısı yiyorum kahvaltıdan önce, en azından günde 1 kez tuvalete çıkmama çok yardımcı oluyor afedersin bunu yapmıyorken yediklerim içimde birikiyor sanki, berbat bir şey..

Ben pirima aldım daha doğrusu arkadaşım bı sepet yapmış hediye içinde bez krem sampuan falan var bez pirima almış
Hayrli olsun canm. Eskisiden memnunmus kullanicilar. Simdi pek degiller. Bebegn cildi belirliyomus zaten hango bezi kullanacagmza sende anlams olursun. Belki primadr minnaka uygun olan

Ben de oda yapip birde anneyani besigi almayi dusunuyorum.sanirim babytech alacagim.birde bebek arabasi onun icinde de sanirim anakucagi falan oluyor.Bu kadari birsuru masraf zaten geri kaland ufak tefek teferruat sanirim belki birde babynest alirim

Bende bu gun sordugumda bu markayi soyledi satıcı hc duymamistm ama kullananlar memnunsa guzel o.zaman cunkundedgn gibi fiyati uygunda. Alayim minnakima begenmezse totisi degistirirz. Tesekkur ederim :)

23 şubatta gel dedi bana da aç karnına kan verecekmişim
Bana ac gel dedi ebe, kan tahlillerim yapilacakmis bundan sonra ayda bir tahlil ve takip icin gidecekmisim. İyi oluyo sürekli kan tahlillerimde yapilmis oluyor. Bende bu hafta gidecegim, d ve b12 vitaminime de baktiracagim.
Iyiki sormusum size :) bana ac gel dememisti bisey yemeden gideyim yinede sagolun kizlar

Rabbimize cok sukurr kuzularimiza kavusacagiz insaallah. Zaman yaklastikca ozlemim o kadar artıyor ki. Zamaninda hayrlisiyla gelsinler insaallah. Kucaklarimiza alalim mis kokulularimizi. Hayirli kolay dogumlar nasip olsun cumlemize

Bende bu gun sordugumda bu markayi soyledi satıcı hc duymamistm ama kullananlar memnunsa guzel o.zaman cunkundedgn gibi fiyati uygunda. Alayim minnakima begenmezse totisi degistirirz. Tesekkur ederim :)
Canim bende onu yazcaktim sana mesajlar karisti sleepy bezden memnun olan anne cok facede bakiyorum hep soruyo primadan sikayetci olanlar molfix, sleepy yada biminmi bi bezi varmis neymis tam orasini hatirlamiyorum onlar daha iyimis komilide var onada iyi diyorlar. Demekki primada cogunlukla trde problem yasayan cok oda üretici firmadan kaynakli büyük ihtimal. Avrupada prima en iyi bez birkac degisik marka var onlari cok az koyuyolar raflara butun marketlerde en cok prima var raflarda burda adi pampers, birde isvicre icin söyleyeyim mesela ayni market burda ve almanyada olsun orda satilan yiyecek icecekler cok cesit var isvicrede sadece isvicre standartlarina uygun olanlar satiliyor. Prima türkiyede kötü bez üretiyo demekki tabi bu sayede ufak firmalarin daha kaliteli mal üretip para kazanmalari daha iyi yerli ürün.

Aynen canm bi kac senedir memnun degil kullanicilar. Bende bimin bezini duymustum. Ama onun yeni dogani yok. Bende slepyle bi baslayaym bakaym. Yazik totolari pisik olmasin böcügumun. Tesekkur ederim canimcim:)

Anneler daha detayli bakmadimda bebek sampuaninda samaped bide mustela goz yakiyor diyorlar. Nette gordum bi kac yorumda. Alanlar ne aldi acaba. Hangisi oneriliyor

Ben de oda yapip birde anneyani besigi almayi dusunuyorum.sanirim babytech alacagim.birde bebek arabasi onun icinde de sanirim anakucagi falan oluyor.Bu kadari birsuru masraf zaten geri kaland ufak tefek teferruat sanirim belki birde babynest alirim

Daha ne kaldı kız :) valla hep masraf haklısın ama heyecanı yeter. İnsanın gözünde görünmüyor. Benim evim dubleks vs değil. Kızımın odası yatak odamın bitişiğinde. Aldığım anne yanı beşiği gün içinde odaya da alırım diyorum. Baktım zorlanıyorum o zaman babynest düşünebilirim.

Aynen canm bi kac senedir memnun degil kullanicilar. Bende bimin bezini duymustum. Ama onun yeni dogani yok. Bende slepyle bi baslayaym bakaym. Yazik totolari pisik olmasin böcügumun. Tesekkur ederim canimcim:)
Rica ederim kuzum iyi bak prensesimin totosuna yerimmmm :) son asamalara geldik dün hastaneden basvuru formumda geldi dogum icin doktor basvurdu yusuf yusuf hicte korkmuyorum oglusumu görecegim ilk ani heyecanla bekliyorum

Kızlar bişey sorucam Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz ve sonra ara öğün yapıyor musunuz ben acıkıyorum çünki tekrar gerci diyet listemde gece öğünüde koymuştu diyetisyenim sanırım şekeri dengelesin diye.

Ben 7-8 gibi yiyorum yemeği. Sonrasında akşam meyve yiyorum ve süt içiyorum. Süt iyi geliyor sabaha kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…