- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.721
Slm kizlar nasilsiniz soooyle bir baktim herkes genel anlamda iyi maasallah.son bi kac gundur yemeklerden sonra coook carpintim oluyor resmen fenalik geliyo bana.oncedende olurdu ama suanda daha bi zor geciyo bu carpinti.yemek yemege korkuyorum gene baslicak diye.bide sipa kaburgama dayaniyo ki nasil rahatsiz oluyorum anacim daha 3 ay vsr nerdeyse oooyyy oyy diyorumm...bu aradamininuhut sen nerdesin arkadasim hivmi ugramiyosun kk ya merak ediyorum arada iki kelime yaz daaa :)) insaAllah hersey yolundadir
bübchen aldım ben daha önce kendime kullaniyordum kokusu çok güzel bir doğal bir şampuan yine de yegenimi bi yıkarım bakıyım göz yakıyor muAnneler daha detayli bakmadimda bebek sampuaninda samaped bide mustela goz yakiyor diyorlar. Nette gordum bi kac yorumda. Alanlar ne aldi acaba. Hangisi oneriliyor
Bende süt meyve yiyorum ya da kepek ekmek peynir kuruyemiş yinede bazen sanki az geliyor gibi yediklerimBen 7-8 gibi yiyorum yemeği. Sonrasında akşam meyve yiyorum ve süt içiyorum. Süt iyi geliyor sabaha kadar...
Ay alemsin canimm :))))) almissin ya canm.gozlerini acik tur yüzünü yika bi yakiyo mu yakmiyosa bende alım. Simdide ben kotu oldum iyi mii hhehe saka tabi. :))bübchen aldım ben daha önce kendime kullaniyordum kokusu çok güzel bir doğal bir şampuan yine de yegenimi bi yıkarım bakıyım göz yakıyor muay böylede yazınca kötü teyze gibi oldum ama yegenim 8 yaşında en azından söyleyebiliyor yakıyor mu yakmıyor mu
Ayy cok heycanlii. Son zamanlar dupeduz :))Rica ederim kuzum iyi bak prensesimin totosuna yerimmmm :) son asamalara geldik dün hastaneden basvuru formumda geldi dogum icin doktor basvurdu yusuf yusufhicte korkmuyorum oglusumu görecegim ilk ani heyecanla bekliyorum
Bende 7 de yiyorum aksam yemegimi. 9-10 arasida ara ogun yapiyorum. Meyve ve yogurt birde yaninda grissinin ya da cevizle. Ama buguun bende ekstra bir aclik vardi, insalllah yarinda devam etmez bu aclik durumumKızlar bişey sorucam Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz ve sonra ara öğün yapıyor musunuz ben acıkıyorum çünki tekrar gerci diyet listemde gece öğünüde koymuştu diyetisyenim sanırım şekeri dengelesin diye.
Oyyh benim oglum cikacak sanki ya bilmiyorum tersine döndümü ama dönmediyse basini mesaneme bastirip duruyo, sadece bastirmiyo bide ceviriyo kafayi öyle baski oluyoki sanki firlicak gibi bide surekli tuvaletim varmis gibi hissediyorum :) beklesin azicik daha kerata 38 den sonra basimin ustunde yeri var.Ayy cok heycanlii. Son zamanlar dupeduz :))
Yani chicco daha guzel. Biri 400 biri 700 civari. 6 ay icin soo baby kotu degil di ama. Sobee ve jokerde canlisini gordum ben. Benim aldgmda babytech modeli. Ama yerli bir firma yapip magazaya veriyormus. Bende 600 e aldim . yani acildigi surece cok rahat edersin. Acilmayan besik alanlarin hepsi bebegi yanina almak zorunda kaliyor bir sure sonra. Cnku yat kalk icinden al birak hic akil isi degil. Bu canm benm aldigimCnm bende so baby ninkini gordum ama kalitesinden emin olamadim.babybay ve babytech inki ise ahsap kararsiz kaldim.senin aldigin ahsap ne marka?
Benimki de küsmüş bana karnıma sırtını dayamış şu anda hıçkırıyor.bugün sakindi içe içe çalışıyordu:))ama midem çok fena bugün aylardır hiççç böyle olmamıştı perişan oldumOyyh benim oglum cikacak sanki ya bilmiyorum tersine döndümü ama dönmediyse basini mesaneme bastirip duruyo, sadece bastirmiyo bide ceviriyo kafayi öyle baski oluyoki sanki firlicak gibi bide surekli tuvaletim varmis gibi hissediyorum :) beklesin azicik daha kerata 38 den sonra basimin ustunde yeri var.
Bugün bende de ekstra bi açlık var sık sık bişeyler yedim aslında .Bende 7 de yiyorum aksam yemegimi. 9-10 arasida ara ogun yapiyorum. Meyve ve yogurt birde yaninda grissinin ya da cevizle. Ama buguun bende ekstra bir aclik vardi, insalllah yarinda devam etmez bu aclik durumum
Diyete başlayınca iştahım biraz normale döndü. Meğer son haftalarda biraz fazla yiyormuşum ben. Onu farkettimBende 7 de yiyorum aksam yemegimi. 9-10 arasida ara ogun yapiyorum. Meyve ve yogurt birde yaninda grissinin ya da cevizle. Ama buguun bende ekstra bir aclik vardi, insalllah yarinda devam etmez bu aclik durumum
Sen oyle dertli ben diger turlu oy oyy ne sebeklikler yapiyorum bana misin demiyor yaa :))) diyorum bu 40 haftasi dolsada gelmiyecek heralde. Hareketli sukur ama hc guclu vurmuyor. Diyorum gücümü yok. Kilosu da yerinde. Ah gidii. :))) ben neresyle ne yapiyo hc anlamiyorum kuzu kafasimi poposu mu. Ama minnakm anasini rahatsz etmiyor o var ne kasiklarimda ne gobegimn o tarafta. Tam boyle ortada tembel kizim. Ilk kez bu kadar ozledim daha 10 gun var kontroleOyyh benim oglum cikacak sanki ya bilmiyorum tersine döndümü ama dönmediyse basini mesaneme bastirip duruyo, sadece bastirmiyo bide ceviriyo kafayi öyle baski oluyoki sanki firlicak gibi bide surekli tuvaletim varmis gibi hissediyorum :) beklesin azicik daha kerata 38 den sonra basimin ustunde yeri var.
Tekli olani mi almali yoksa ikili olani mi. Elektriklide ikili olanin mantigi ne acaba cnm. Bu arada tesekkurler bilgi icinSevgili arkadaşlar Lansinoh göğüs pompası almak isteyen olursa Babymallde indirime girmiş haber vermek istedimhttp://m.babymall.com.tr/5975/kmp_ind
Galiba :) oğlum sakin bir cocuktu hamileyken de doğduktan sonrada.ama kızım daha hareketli sanki.birde bazen anı ve sert bir darbe vuruyor karnıma.ben istemsiz bir şekilde ayyy diyorum.yanimdakilerde irkiliyor noldu birşey mi oldu diye :)
Oy gecmis olsun canim benim ya en zor ve en güzel zamanlardayiz. Popoyumu dönmüs anneye minnak pasa bak sen triplere cektirecekler bize kesin orasi özellikle gece uyanik olmasi beni korkutuyo :) bu arada o hickirik denen seyi bende birkacgundur sonunda anlamaya basladim hissediyorum cok sükür :)Benimki de küsmüş bana karnıma sırtını dayamış şu anda hıçkırıyor.bugün sakindi içe içe çalışıyordu:))ama midem çok fena bugün aylardır hiççç böyle olmamıştı perişan oldum
Philips aventin göğüs kalkanı var canım alanlar çok memnun göğüs ucu olmayanlar için ben de yara falan olur da emziremezsem diye ondan kullanmayı düşünüyorum yaraların da geçmesi için oldukça kullanışlı bir ürün olduğunu yorumlarda okudum.Bilgine canımTmm cnm ya ona da bakim panik yaptm cikacagi yok cunku
Oy gecmis olsun canim benim ya en zor ve en güzel zamanlardayiz. Popoyumu dönmüs anneye minnak pasa bak sen triplere cektirecekler bize kesin orasi özellikle gece uyanik olmasi beni korkutuyo :) bu arada o hickirik denen seyi bende birkacgundur sonunda anlamaya basladim hissediyorum cok sükür :)
Cekmecedeki cikolataya Hayır diyebildiysen gelişme var arkadaşım bizim evde öyle fazladan çikolata hayatta barınamaz daha bulamazsam nutellayi kaşikliyorum eşim kahvaltıda şişeyi açarken ödü kopuyor bu gidişle nutella kavanozlarimizi ayircaz
Kiyamam az kalmis annesi 10 gün ama gelde sana sor dimi zaman gecmek bilmiyo randevu beklerken. Seninkide tam kibarcik ya :) hic belli olmaz ne zaman gelecekleri suni sanci falan cekmeyelimde zamaninda gelsinler insallah. Ben söyle hissediyorum gecen randevuda basi asagidaydi ya buyuk ihtimal elleriyle dokundugu yerler asagida ve hafif bide basini ceviriyo saga sola dönüyo onuda hissediyorum ayaklarida genelde kaburgalarima dogru vuruyo bazende sagolsun migdeme bi dayiyo öylede uyuyo kerata ne desem bos oksuyorum konusuyorum ceksin diye cekmiyo baski yapiyo cok agritiyo. Tabi bunlarin hepsi tahmin kilo aldilar büyüdüler ama son ayda belki ancak anlariz tam neresi nerde diye disari dogru bastirinca belli eder.Sen oyle dertli ben diger turlu oy oyy ne sebeklikler yapiyorum bana misin demiyor yaa :))) diyorum bu 40 haftasi dolsada gelmiyecek heralde. Hareketli sukur ama hc guclu vurmuyor. Diyorum gücümü yok. Kilosu da yerinde. Ah gidii. :))) ben neresyle ne yapiyo hc anlamiyorum kuzu kafasimi poposu mu. Ama minnakm anasini rahatsz etmiyor o var ne kasiklarimda ne gobegimn o tarafta. Tam boyle ortada tembel kizim. Ilk kez bu kadar ozledim daha 10 gun var kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?