2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hadi yaa süpermiş minnoş ne güzel hıçkırıyor diil mi?uzun da sürüyor.saol canım yanımda olsaydı sarsaydım koklasaydımmmmm öpseydimmm
Cok tatli ama ya, en uzun bu gün hissettim mesela kafasi tam rahim agzinin üstünde kasiklara dogru yan dönüyo genelde baya belli oluyo agzinida acip kapatiyo sanki :) daha karnimizdayken anliyoruz ne yaptiklarini rabbim olmayan isteyen herkese tattirsin bu güzel duygulari insallah bizleride sag salim kavustursun. Az kaldi annesi o günlere sarilacaksin bol bol koklucaksin hayirlisiyla 2 ay sonra artik gelmeye baslayacak minnaklar sirasiyla. O günleri sabirsizlikla bekliyorum

Aksam yemegi diyet listeme gore 18.30da 10-10.30 siralarinda da ara ogun var. Son ogun uyurken seker cok dusmesin diye. 70in alti tehlikeli. O kadar dusmese bile dusuk degerde sabah kahvaltida kendini tutamayabilirsin

Dunki cekmecedeki cikolataya hayr diyip bugun iki kase cikolatali puding yemek:)))) benden adam olmaz canim amannn dedm hepmi hamile olcm tadini cikarim herkes dio bebegin pesine zayiflarsn teselli oluyr bana.bende nutellayi kasiklarim sirf oyuzden esim sarelle aldi cok yemiyeyeim die hain adam

Uww çekemecedeki çikolatayla diyaloğuna bayıldım çok keyifli hava güzel olduğunda yürü bence hem önemini alır hem doğumunu kolaylaştırır

çekemecedki
Butun gun yatip kasami buyutmek istyrm yuryus hic hos gelmiyor artk yarin biyere gitmem gerek simdiden dusununce yorgun hissediyrm kendimi.su 3 ay gecsinde alalim bebek arabalarini bebisle gezelim yaw karnimdayken zor oluyo nefesimi kesio sipam

Kizlar ben yemek konusunda hic kismiyorum kendimi. Hatta acaba az mi yiyorum diye vicdan bile yapiyorum. 3 ana ogun yiyorum. Sabah kahvaltidan once muz yiyorum ve sut iciyorum. Evdeyken cok saglam bir kahvalti yapiyorum. Ogunler arasinda pekmez suyu salata yogurt gibi atistirmalik seyler yiyip iciyorum. Meyve yiyorum kuruyemis yiyorum. Puding yapmistim dun onu yedim. 52 ile baslayip 49a dusmustum. Simdi 60 kiloya dayandim. Bebegin kilosu normal ama karnimin buyuklugu 1 ay ilerden gidiyor

Canim bu beşik oldukça yüksek ve ızgara derinliği çok az ben de bu tarz begenmistim fakat annem caydirdi mobilyacılar çarsısında daha sonra başka bir model beğendim ızgara derinliği olan

Pasa yaa yesinlerr keyfine nasil duskunn ohh.meydan onun kime nee:))) yahuu geceleri fikir fikir. Nasil geziniyor icimde sabah kalkiyorm hala uyank. Geceler bizim.olacak besbelli vahh

Ay alemsin canimm :))))) almissin ya canm.gozlerini acik tur yüzünü yika bi yakiyo mu yakmiyosa bende alım. Simdide ben kotu oldum iyi mii hhehe saka tabi. :))
koptum yemin ederim salı falan giderim söylerim yıkasın çocuk deneme tahtası gibi olacak ama ne yapalım kuzeni için bi kez yıkasın demi

Ah canım adamlar da haklı napsinlar keseye zarar eşimin fabrikadan bayrama girmeden çikolata verirler gariibm o çikolata bayramı görmez eşim bi kez açayım dedi kutuyu 4 tane var kocacim inan şok geçirdi sonra gittik marketten bayram şekeri aldık 1 kilo hani şu meyvelilerden sabah akşam ben ye bayramın son günü hastanelik oldum karın aģrisindan bağırsaklarda bakteri oluşmuş umarım kızımız bana çekmez şeker çikolata zaafım var bildiğin gibi değil

Canim bu beşik oldukça yüksek ve ızgara derinliği çok az ben de bu tarz begenmistim fakat annem caydirdi mobilyacılar çarsısında daha sonra başka bir model beğendim ızgara derinliği olan
Yatak derinligi mi az demek istedin canim anlayamadm . ben bunu sdc bir kenarinibyataga yaslayip anne yani 6 ay kullanmak icin aldim. 6 ay sonrasi odasindaki yatagina almayi dusunuyoruz insallah. Yani kendi kendine dogrulabilir duruma gelmeden yatagina geciririz dedik Allah izin verirse.

Kızlar doğuma giderken ne giymeyi düşünüyorsunuz? Ben şimdilik aksilik olmazsa normal Doğum yapmayı planlıyorum ama biraz araştırdım eşofman altı giymeyin muayene için diyorlar , elbise giymeyin nst çekilecek diyorlar. Peki biz ne giycez ?

Cati muaynelerinde zaten altini cikartiyorsun, carsaf veriyorlar. Ben disarda gezilen hamile esofmanim vardi cok rahat onunla gittim ama doguma gittigimi bilmiyordum.

He tmm cnm ay bebek düşer falan diye dedim anne yani için evet iyiymiş Güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah

Tekli olani mi almali yoksa ikili olani mi. Elektriklide ikili olanin mantigi ne acaba cnm. Bu arada tesekkurler bilgi icin
Rica ederim canım :) ikili olana çok gerekli demediler 5 dakika kazandırır dediler. Aynı anda iki göğsü boşaltıyorsun fiyat farkı biraz fazla olduğu için ben tekli aldım. Genelde öneriler bu şekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…