2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen bende çok heves ediyorum doktora sordum bilinçli anne baba olduktan sonra kullanabilirsiniz dedi hem yeni doğan için bel desteği olanlar varmış
Aynen canm birde ben nerdeyse 40i cikmadan sinava gidecegm. Araba ile zorlanirim. Hem.onunda bi yontemi var. Yuzu sana donuk eller icerde vs vs. Dedgn gibi yenidogan aparatida oluyor. Hem.kalca cikikliginada iyi geliyor. Erkek bebek icin farkli bi durum var mi bilmiyorum benm.kiz problem yok ins :)

Aynen bende çok heves ediyorum doktora sordum bilinçli anne baba olduktan sonra kullanabilirsiniz dedi hem yeni doğan için bel desteği olanlar varmış
Aynen canm birde ben nerdeyse 40i cikmadan sinava gidecegm. Araba ile zorlanirim. Hem.onunda bi yontemi var. Yuzu sana donuk eller icerde vs vs. Dedgn gibi yenidogan aparatida oluyor. Hem.kalca cikikliginada iyi geliyor. Erkek bebek icin farkli bi durum var mi bilmiyorum benm.kiz problem yok ins :)

Bnde 8 kilo almışım kızlar heralde 12-13 le kapatırım en fazla az kaldı çünkü :)) bnce iyi kilolarınız o kadar dert etmeyin nasıl olsa veririz zaten doğumda en az 5 kilo gidiyo diye duydum

Kızlar bide kıyafetleri nasıl yikadiniz ben bebek için sıvı deterjan bide yumuşatıcı aldım ama makinadami yikasam elde mı bilemedim sanki makinada temizlenmeyecek gibi siz kaç derecede nasıl yikadiniz,
Canım ben makinede yıkadım bebek programı var.bebek deterjanlar dalının sabun tozu yazıyordu gayet de temiz oldu bir güzelde üzüleyim. Dinlene Dinlene yaptım ve ütü 3 saat sürdü.sonra katlayıp dolabına yerleştirdim.simdiden kolay gelsin

Ilk basta bilmiyorum ama bana zaten lazim olucak tr ye giderken ve orda yani arabasini goturmek daha zor olur hem o zamanda kadar 4 aylikda olmus olur tasisin babasi heveslisi zaten :) benimde cok hosuma gidiyo zarari yoksa kullaniriz da iste erkek cocuklarda alt taraftan dolayi skinti diyorlar bilemedim :)

Haklisin canim erkek cocuga zararli oldugunu ben de duydum. Bir de yazin terlemezmiyiz kanguru ile kizlar mayis ta dogum yapicaz onumuz sicaklar bence ekimde filan alalim ne dersiniz?
Canim en son yegenimde kullanmistim bi kez bizim burda havalar her zaman sicak olmuyo terlememistim sanirim ama turkiye sicaklarinda terlersin önün kapali sirtinada bi kismi geliyo bide agirlik tasicaksin onu sormak lazim alirken bi dogsunlarda hayirlisiyla doktora sorariz pasayi koyabimirmiyiz diye :)

canım nasıl besleniyorsun da kilo almıyorsun
canın tatlı şeyler hamur işi gibi yiyecekler çekmiyor mu
yada hiç ekmek yemiyor musun

Bnde 8 kilo almışım kızlar heralde 12-13 le kapatırım en fazla az kaldı çünkü :)) bnce iyi kilolarınız o kadar dert etmeyin nasıl olsa veririz zaten doğumda en az 5 kilo gidiyo diye duydum

senin haftana gelmeme 5 haftam var ben de 8 kg aldım

Bizde almayi dusunuyoruz ama erkek cocuk icin neden zararli? Bide yeni dogan aparati olanlar var orda bacaklari acimiyormus diyo saticilar ama benimde aklimda soru isaretleri var
Kimi yanlis diyo kimi dogru onu bende bilmiyorum doktora sormak en mantiklisi cunku bebek onun icinde oturur vaziyette duruyo yenidogan aparatida olsa ve bizde cocuk 6 aya kadar oturtulmaz derler kemiklerden dolayi ben ondan emin olamiyorum. Erkek cocuk icinde alt taraftan dolayi zararli sanirim, orumcegede koymayin diyorlar.

İliski 12. Haftadan sonra olmadi canim. Bebekten once idrar yollariyla ilgili bir sikintim da olmamisti. Allah beterinden korusun, basladim bakalim antibiyotige insallah hic bir sorun kalmaz.

Bebek suslerimi siparis verdim. Elden teslim aldiricam. Cok uyguna geldigini dusunuyorum 2 tl tanesi. İstanbul Pendik civarlarinda oturan varsa dusunebilir.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-04-12-42-09.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…