2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Telas etme canim idrar yolu iltihapi bendede var, bende antibiyotik kullaniyorum. Kaninda mi azalmis? Ne serumu veriyorlar ki? Gecmis olsun
Serumu kan icin veriyorlar canim, 9 a dusmus. bashekim imzasini bekliyorlar ilaci alabilmem icin rapor yazmalari gerekiyormus. İdrar torban iltihaplanmis dedi onun icin antibiyotik vermis. Serumdan sonra kan ilacini birakabilirsin dedi, benim ictigim kan ilacindan 100 taneye denk geliyormus. Serumdan sonra yarim saat icinde alerjik reaksiyon olabilecegi icin bekleyin yarim saat dedi. Allaha emanet.

Kızlar reflüm kendini aştı gaviscon içeyim di mi bi tatlı kaşığı doktora gittiğimde sormamıştım ama..
22. Haftamdan itibaten kullaniyorum ben. Yoksa alevler cikacak agzimdan. Onceleri direndim hic bisey icmicem diye ama yok. Yemek borum tahris oldu su icerken bike zorlandim

Doktora geldim. Kandan dolayi serun veriyorlar. Acile giris yapin dedi. Sistis olmusum idrar torbam iltahaplanmis. Onun icinde antibiyotik verdi.
Geçmiş olsun canım, insallah cabucak toparlayıp çıkarsın.
İş konusunda da hayırlısı olsun. Dediğin cok dogru, hayat plan yapmaya gelmiyor maalesef :)

Tahmini doğum tarihini söyleyen doktor var mı :) Bir de doğum şekli henüz belli değil dedi. 35. hafta söyleyecekmiş :)

22. Haftamdan itibaten kullaniyorum ben. Yoksa alevler cikacak agzimdan. Onceleri direndim hic bisey icmicem diye ama yok. Yemek borum tahris oldu su icerken bike zorlandim
Hala ayni durumdaym surup da fayda etmio ilac da verdio o da fayda etmio ac ac geziyrm yaa

Cok gecmis olsun cnm insallh hemencecik gecer

Herkese güzel hafta sonları

Ben dün gece kaburgama ilk tekmemi yedim Tam kaburgama da denk gelmedi aslında ama kaburgaya cok yakın hassas bi yere vurdu minigim, bi anda canımı yaktı gece gece :) Ama olsun, o bile güzel

Bizde almayi dusunuyoruz ama erkek cocuk icin neden zararli? Bide yeni dogan aparati olanlar var orda bacaklari acimiyormus diyo saticilar ama benimde aklimda soru isaretleri var

Aynen canim ama simdi dogsa hicbi sorun olmasabile en az 6 hafta kuvezde kalirmis oda benim icin cok sknti olur hastanem uzak hergun emzirmeye gitmek zor bide kizim var onuda goturemem hastaneye

Aynen canim ama simdi dogsa hicbi sorun olmasabile en az 6 hafta kuvezde kalirmis oda benim icin cok sknti olur hastanem uzak hergun emzirmeye gitmek zor bide kizim var onuda goturemem hastaneye
Gecmis olsun canm. Simdi bunlari hic dusunme... Stres hormonu salgilama...Rabbim mutlaka guzel bir yol yazmistir zorluklarimiz icinde... Tevekkeltu Alallah... Insallah saglikla zamaninda gelir bebeklerimiz.

Ben dün gece kaburgama ilk tekmemi yedim Tam kaburgama da denk gelmedi aslında ama kaburgaya cok yakın hassas bi yere vurdu minigim, bi anda canımı yaktı gece gece :) Ama olsun, o bile güzel
Canm ben 2 haftadır yaşıyorum bunu benm ki erken başlamış belli ki. hep kaburgama vuruyor artık tırsıyorum yine oraya vurcak diye

Bizim küçük prensler biraz hırçın mı olacak acaba annesi, benimki de tam göbeğimdeki fıtığa bastırıyor, dün bağırdım ağrımdan. :)

İyi günler güzel Anneler 27+3 haftamdayım 10 kilo aldım yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama durmuyor bu kilo doğuna kadar ne olurum bilmiyorum sizde durumlar ne

Kızlar afedersiniz birsey sorucam akıntınız çok oluyomu bide açık pembe mi ne renkte oluyo kusura bakmayın ama bunu sizden başkasına soramadım hamile oldugumuz için beni anlarsınız diye duşündüm
Dunden beri cok ayakda kaldim bugunde sabah 7 de kalktim misafirim gelicek hazirlik su bu derken epey yoruldum ve camarim islaniyor akintidan.beyaz sut rengi gibi oluyo cok yoruldugumda normalde okadar cok degil

Canın geçmiş olsun serumdan kasıt kan mi takıldı canım kan takviyesi mi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…