2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebek suslerimi siparis verdim. Elden teslim aldiricam. Cok uyguna geldigini dusunuyorum 2 tl tanesi. İstanbul Pendik civarlarinda oturan varsa dusunebilir.
Çok hoş canım ikisi de güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah
Bunlarida badem koymak icin aldim. Kafama baska seyleri takmamak icin kendimi bunlara verdim
İnan ben de yok odasıydı, kıyafetiydi, hediyelik eşyasıydı filan derken 29 haftayı bitirdim. Zaman nasıl geçti anlamadım. Cidden oyalıyor insanı. Kafana takma hiçbir şeyi, biraz oyalan dinlenirken...

Maşallah fındığa seninle hemen hemen aynı gidiyorduk sanki biz canım hatta 32.haftada değil miydin?
Dün dr'umla oturduk, muayene nerdeyse yarım saat sürdü. Ultrasonda bazı bölgeler önde, bazıları haftasında, karın cevresi geride gözüktü bir hafta, gec döllenmeydi falan filan derken, oturup ölcümleri yaptık. Son adet tarihimi 24 temmuzdan 30 temmuza cekti dr'um. Bana bundan sonra 24 temmuz deme, karıstırma beni dedi bir de:))) Hamile oldugumu adet günüm 6 gün gecmisti idrar testi ile silik cizgide farkettim. pek kaale almadim cunku hastalanacagimi düsünüyordum, sonra 9 gün sonra annemle kızkardesimin zoruyla gidip kan verdiğimde beta hcg 75 cıktı. o zaman bile cok yeniymis. :) Simdi otomatik olarak 2 hafta geri attik. Dün itibariyle 30+6 günlük hamileymisim. Dogum tarihi 30 Nisandan 7 Mayısa attı. Tam mayıs annesi oldum simdi :) Karısık oldu ama benim neyim düzgün gitti sonucta :))))))

Bende de aynı şey oldu da o yğzden sordum canım.4 gün geri attı benimki de ölçümlerde.demek normalmiş

Çoklu msj yazmayı bilemiyorum o yüzden herkese teşeklür ediyoruz oğlumla.eminim hepiniz birbirinizden güzel olmuşsunuzdur hamilelik kime yakışmaz ki

Yahut paket paket bisküvi çikolata

Bugün de yeme seviyesini aştım ...canım istiyor çok iştahım var
bazen gene kendimi kontrol edebiliyorum ama bazen artık yeeeettterrrr diye bağırasım oluyor
sofradan aç kalkıyorum resmen....bu sefer aç kaldığım zamanların acısını çıkartmak istiyorum
aslında aç kalmıyorum da hep zevksiz şeyler yemekten gına geliyor
sütmüş meyveymiş salataymış 2 dilim ekmekmiş...

doyasıya hamur işi ve gün yiyecekleri yiyesim var...Bu ay güya kiloma çok dikkat ettim gene 2 kg almışım...
dikkat etsem de kilo alıyorum

Bende de aynı şey oldu da o yğzden sordum canım.4 gün geri attı benimki de ölçümlerde.demek normalmiş
İşte son adet tarihi ölcümü cok tuhaf birsey. Ne zaman yumurtladıgını zaten bilmiyorsun, birde adet dönemide hamilelikten sayılmıs oluyor. sacma yani. Insanı korkutuyorlar önce sonra haa normalmis oluyor :)

Kızlar hastaneye gittim doktor yoktu ebeler baktı kan verdim bebegin kalp atışına baktı iyi dedi ama baya bi enfeksiyon olmuş idrar yollarında toz bi ilaç var munorol onu kullan pazartesi yine gel doktor da baksın dedi enfeksiyondan dolayıda akıntın açık pembe olabilir dedi fazla ilgilenmedi bol su iç dedi kanama falan olursa gel dedi o kadar bu kadar kısa sürecegini bilsem evde dinlenirdim yani daha çok yorulmuş oldum

İşte son adet tarihi ölcümü cok tuhaf birsey. Ne zaman yumurtladıgını zaten bilmiyorsun, birde adet dönemide hamilelikten sayılmıs oluyor. sacma yani. Insanı korkutuyorlar önce sonra haa normalmis oluyor :)
Evet öyle.ben de önce panik oldum sonra normal olduğunu öğrendim..umarım daha fazla ileri atmaz zaten günler artık grçmiyor bizde:))

Evet öyle.ben de önce panik oldum sonra normal olduğunu öğrendim..umarım daha fazla ileri atmaz zaten günler artık grçmiyor bizde:))
yok bu benim Dr'un biraz hatası. kac ay oldu her seferinde söylüyorum yeni dank etti sanırım :) Gerci bu sartlarda bile bas bölgesi 1 hafta önde gözüküyor.

Cok kiziyorum doktorsuz ebe muayenesine... Bende bir pazar gunu yasadim aynisini. Ozel hastanem ve kanama ile gitmistim. Doktorla ebe telefonda goruserek tedavi ettiler beni... Allahtan ebe cok ilgili cok bilincli tatli biseydi de moral verdi. Idrar yolu enfeksiyonu icin ihmal etme. Beni aile hekimim ski ski uyardi erken doguma sebep olir idraryolu enfeksiyonu diye. Ilac milac ne verdiyse kullan ve tahlil ver pzt. Napalim tedbir almak zorundayiz bisey olsa da olmasa da...valla ben canli bomba tasiyo gbiyim... Tadini cikaramiorum cok uzuluyorum

Aynen canım kime güvenecegimi de bilemedim bebegim iyi olsunda başka birsey istemem . senin demi sıkıntıların var canım

O ilacı idrar keseni iyice boşalttıktan sonra içip hemen yat da hemen tuvalete gitmemeye çalış, ne kadar dursa kesede o kadar etkili olur. Kanama var mı diye de kontrol et kendini. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…