2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İyi günler güzel Anneler 27+3 haftamdayım 10 kilo aldım yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama durmuyor bu kilo doğuna kadar ne olurum bilmiyorum sizde durumlar ne
Topigin en cok alani benimdir herhalde.77 ile hamile kaldim suan 91 92 oynuyo 29+2 deyim.......

Maşallah fındığa seninle hemen hemen aynı gidiyorduk sanki biz canım hatta 32.haftada değil miydin?

Canın geçmiş olsun serumdan kasıt kan mi takıldı canım kan takviyesi mi yapılıyor
Eczaneden ferinjet diye bir ilac aldirdilar, onu serum olarak ekteki gibi taktilar. Serumun bitmesini bekliyorum. Kanimin normale donmesi icin ilac.

Eklentiler

• P_20170304_110504.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 61
İyi günler güzel Anneler 27+3 haftamdayım 10 kilo aldım yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama durmuyor bu kilo doğuna kadar ne olurum bilmiyorum sizde durumlar ne
Ben de dikkat etmeme ve ilk 4 ay hiç almama rağmen +8 oldum. Yapacak birşey yok hormonlardan oluyor galiba. Eşim bile hiç aşırı birşey yemiyorsun diyor, hayret ediyor aldığım kiloya.

Topigin en cok alani benimdir herhalde.77 ile hamile kaldim suan 91 92 oynuyo 29+2 deyim.......
Doktor kızıyor neden bukadar alıyosun diye elimde değil valla bende sizin haftanızda alırım 15Kilo heralde int bakıyorum çok diyor çevremdeki insanlar normal diyor anlamadım

10 gün önce kontrolde 8 kilo almış idim. 31 haftaya giriyorum yarın. tahminime göre doğuma kadar 5kilo daha alırım 13-14 ile tamamlarım gibime geliyor. Hayırlısı artık

Gecmis olsun canm. Simdi bunlari hic dusunme... Stres hormonu salgilama...Rabbim mutlaka guzel bir yol yazmistir zorluklarimiz icinde... Tevekkeltu Alallah... Insallah saglikla zamaninda gelir bebeklerimiz.
Yok canim mumkun oldugu kadar dusunmuyorum zaten kizimla ugrasmaktan vaktimde olmuyo dusunmeye hayirlisi herseyin

Kizlar idrar yollari ile ilgili doktorunuzun verdigi tek dozlari ve antibiyotikleri ihmal etmeden icin. İdrar tahlillerinizi duzenli yaptirin. Ben duzenli tahlil vermeme ve 3 hafta once idrar kulturu vermeme ragmen, idrarimda kan cikti. Kendinize ve bebeginize iyi bakin.

Canm sağol uyarın için. Çoookk geçmiş olsun.
Sende kendine çok iyi bak

Canm ben 2 haftadır yaşıyorum bunu benm ki erken başlamış belli ki. hep kaburgama vuruyor artık tırsıyorum yine oraya vurcak diye
Benimki kaburgaya denk getiremiyordu henüz Hep göbegimin sag tarafına dogru vuruyordu ama bu gece sag üste cıkmayı basarı ve kaburgaya denk getirdi :) Kolua bacagı uzadı demek ki iyice
Bizim küçük prensler biraz hırçın mı olacak acaba annesi, benimki de tam göbeğimdeki fıtığa bastırıyor, dün bağırdım ağrımdan. :)
Ya olabilir cidden, cok hareketli zaten masallah Hic yerinde durmuyor :) Artık canımızı da yakmaya başladılar yani :)

Biz 14subatta kontrole gittigimizde bebek 1350gramdi kizlar cok mu sisko olucak benim oglan acaba su an 2 olmustur herhalde

Ben 32 haftamdayim 4.5 kilo aldim ilk cocugumda 4 kiloyla doguma gitmistim benimde sorunum hamileliklerimde kilo alamiorum bende alabilmek icin diyetisyene gidiodum kizimda ama kizim cok saglikli ve 3.270 gr dogdu yani demem o ki kafani takma bende ilkte takmistim ama onemli olan cocugun saglikli olmasi kilo alinirda verilirde benim arkadasim 30 kilo aldi onunda cocugu cok saglikliydi.sen saglikli beslendikten sonra gerisi muhim deil canim.

Aynen gerçkten yakıyorlar. Çok yaramaz benm ki inşallh doğum sonrası uslanır

Gecmis olsun canim

Aynen gerçkten yakıyorlar. Çok yaramaz benm ki inşallh doğum sonrası uslanır
Ben de öyle umuyorum ya :)
Bir de akşamları ve geceleri coşuyor kerata, dogduktan sonra da böyle olursa diye korkmuyor degilim :) Gece nöbetteyiz eger öyle olursa.

10 gün önce kontrolde 8 kilo almış idim. 31 haftaya giriyorum yarın. tahminime göre doğuma kadar 5kilo daha alırım 13-14 ile tamamlarım gibime geliyor. Hayırlısı artık
Canım kötü haber vermiş gibi olmiyim ama son 2 ay 3er 4er kilo alınıyor diyorlar her ay Kendimi en kötüye hazırladım ben. 16yla filan kapatsam iyi diyorum
Canım benim ya çok çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et. Acaba ilişkiden filan mı oluyor daha çok, doktorun herhangi bir uyarısı oldu mu? Ben de her ay idrar kültürü yaptırıyorum korka korka ama dediğin gibi belli olmuyor işte, kısa sürede de olabiliyor...

Canım kötü haber vermiş gibi olmiyim ama son 2 ay 3er 4er kilo alınıyor diyorlar her ay Kendimi en kötüye hazırladım ben. 16yla filan kapatsam iyi diyorum
Ben son 2 haftada 1.4 kg aldım
Gerci beni referans almayın, iştahım müthis açık, fazla fazla alıyor olabilirim bence. Ama bu gidisle kacla kapatıcam merak ediyorum

Ben son 2 haftada 1.4 kg aldım
Gerci beni referans almayın, iştahım müthis açık, fazla fazla alıyor olabilirim bence. Ama bu gidisle kacla kapatıcam merak ediyorum
Ben çok da yemiyorum cidden nasıl alıyorum bünyeme anlam veremiyorum. İştahım da açılırsa zaten vay halime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…