2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Son günlerde ayakta biraz bile kalsam veya çok az yorulacak bir şey yapsam çamaşırım ıslanacak kadar akıntım oluyor. Sizde de oluyor mu? Acaba suyum mu geliyor diye endişelendim...
Canm bende yazdim bugun ayakda kalinca ozellikle oluyor.arkadaslarin yazdigi gibi terle birlesince epey islaniyor endise etme

İşte son adet tarihi ölcümü cok tuhaf birsey. Ne zaman yumurtladıgını zaten bilmiyorsun, birde adet dönemide hamilelikten sayılmıs oluyor. sacma yani. Insanı korkutuyorlar önce sonra haa normalmis oluyor :)
Evet öyle.ben de önce panik oldum sonra normal olduğunu öğrendim..umarım daha fazla ileri atmaz zaten günler artık grçmiyor bizde:))
Kizlar bu tarih olayi gercekten cok karisik benim minnagim 12 haftalikken gelisimi öndeydi 1 hafta ve doktor dogum tarihini ona göre belirledi ben sonra doktor degistirdim simdiki doktorumda gelisimini görmüstür hangi tarihi verdiyse o diyo erken yumurtlama oldu bende onu biliyorum olabilir diye bakiyorum ama yinede siz kendi adet tarihlerinizden sasmayin bence doktoruda dinleyin kendinizde takip edin benim bebegim yeni doktorumun ultrasonunda tam kendi gününde cikiyo kilosu, bacaklari, karni ve kafasi ama kadin bir hafta önce dogacak diyo hala ben yinede kendi son adet tarihimi göz önünde bulunduruyorum. Cok uzun oldu ama demek istedigim kisaca su ki haftasiyla uyumlu degil diye allah korusun gec oldu der sezeryana alir diye dikkat etmeliyiz, yada daha gunu dolmadi diyip bebegin fazla icerde kalma durumu olmasin

Kizlar bugün randevum vardi canım sıkıldi doktorum hastaneden ayriliyormuş bu saatten sonra başka hastaneleri araştircam artik .anadolu yakasi kozyatagi central hastanesine gideniniz var mi?bir de bebeğim tersmişdoktor şaşirdı ama dönmesi icin halen vakit var dedi ama dönmezse bana sezeryan yolları görünüyor aranizda bu durumda olan var mi?

Yazdım doktora bakalım. Olmadı bir nst baktırırım pzt günü.

Birkaç Ecza deposunda yoktu. Pzt buldurur eve stoklarım, tedirgin olunca bakarım artık.
Canm bende yazdim bugun ayakda kalinca ozellikle oluyor.arkadaslarin yazdigi gibi terle birlesince epey islaniyor endise etme
Aslında ayakta kalınca hep oluyordu ama bugün sanki daha çok oldu gibi geldi, tedirgin oldum. Vallahi bir huzur vermedi bu gebelik bana, hep bir atraksiyon. Tükendim yemin ederim daha ilk bebekte...

Sen hamilesin boşver ne giysen sevimli durur kimse aa ne şişko olmuş demez :)

Cnm endişe etme bizimde dün randevumuz vardı. Dr doğum pozisyonunda dedi ama o 15dk baktığında 3 kez rahat pozisyon değiştirdi. Yer olduğu için rahat rahat yer değiştiriyor dedi. Seninde o ana denk gelmiş olabilir. Yakın çünkü doğum zamanlarımız. Daha çok değişir dedi Dr

Herkese merhaba kızlar, sizi hep takib ediyorum ve okuyorum ama yazmak kısmet olmadı şimdiye kadar ben de nasib olursa mayıs annesi olucam inşallah İnşallah hepimiz evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza alırız @ladytu ben de kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma bozukluğu var, bugün kontrolüm vardı özellikle sordum doktoruma ne zaman kesicez bu iğneyi diye; doğumdan bir hafta öncesi kesicez dedi aşırı kanamaya sebep olan bi ilaç olmadığını söyledi, ama ben coraspin de kullanıyorum özellikle onu bir ay kadar sonra kesicez dedi asıl kanamaya sebep olan oymuş bana doktorumun verdiği cevap bu yani korkma bence , umarım yardımcı olabilmişimdir

Ben bu hastahane islerini kafama takmayacgm..belirli bir dr um dahi yok. Ozel de bir yer istiyordum. Oda en son arkadasimi oozelde sezeryan yapinca kirilmaz onyargimi kiramadm. Elbet ozele gidip.orada dogum yapmayi planlayanlarinz vardr. Sizin gttginz hastahaneler.icin demiyorum ama.genele bakinca parasi daha cazp geldiginden midr nedor sezeryan yapiyorlar . planim son kontrollerimi bana en yakin olan devlet hastensinde yaptrmak. Arada 5 dk bile yok.. Sonrasında da orada doğum olsun gecsn. Oradakide dr neticede. Gittgm ozel.uzaktida. sezeryandan dolayi gozumde korktu bakalim. Can skici bi durum cunku. Bi tanidikda yokki adam akilli soraym.hangi hastane iyi vs. Artik gerisi takdiri ilahii:)))))

Kafam karıştı benim de off ne bileyim bir hafta öndeydi şimdi geriledi sanırım.geriledi derken kötü anlamda değil.yok korkmuyorum gelişimi ile ilgili bi sıkıntı yoktur da süreç uzuyor ondan şeettüm:)

Zaman geçtikçe streslemdiğimizin farkındayım:))ancak stres de bebeğin gelişini engeller diye de okumuştum akışına bırakmak lazım elbette o bebek ordan afedersin çıkacak öyle ya da böyle orda klcak değil.o yğzden kendimizi de bebeği de stres etmeyr gerek yok annişler

Trend evde ve suda doğum canım hem de ebe doula yardımıyla.o yüzden tercih senin.imkanım olsa evde doğururum inan.

Doktoruna muhakkak sor ne zaman bırakman gerektiğini. Ama sanırım senin merak ettiğin acil bir durum olursa ilacı kullanırken doğuma girersen ne olacak, değil mi? Hastanelerin kullandığı kanama durdurucu iğneler var, pıhtılaşma faktörüne bakıp o tarz durumlarda yapıyorlar diye biliyorum. Allah korusun öyle bir şey olsa doktorunu ilaç kullandığınla ilgili uyarırsan müdahale ederler diye düşünüyorum. Uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama var.

Kizlar mrb benim 1 haftadr bebegim gunde 1kere cok hafif oynuyo gun icinde uzanip bekliyorum cok hafif hissediyorum normalmi pazartesi dr.gidecegim ßu su azalması fslan oluyomus cokta bilmiyorum bide bobreklerde buyume olunca bunu cok dikkate aliyorlardi son kontrolden sonra snca 20gun uzetine randevu slabilmistim 2 gundur endiseye kspildim

Bukadar yipratma kendini canim, vucut kilomaiyor ve hormonlarin etkisiyle terleme oluyor. Bununla beraber akinti birlesince de camasirda islaklik fazla oluyor. Ben birkac defa test ettim bu sekilde olduguna kanaat getirdim. Yinede su turnusol şeysinden alip evde bulunduraim icimiz rahatlar. Eczanelerde artik satilmiyor galiba, doktorlarda var ama doktorundan rica et sende canim, ben isteyecegim

Aynen haftaya kontrolum var sorayim zaten liste yaptim bi yigin sorulcak soru var :)

Canim gunde 1 az, yakinda bir hastane varsa nobetci doktoru olan git canim. Bebegin kordonuna baktir. Panik yapma, ama bunlari bilip bizim kendimizi takip etmemiz gerekiyor. Bize doktora gidince haber et canim.

Bende doktorumu geçtiğimi hafta değiştirmeye karar verdim. Anadolu yakasında Hisar Hastanesi İrem hn gitmeye başladım. İrem hn çok açıklayıcı Hastaneyi de beğendim devam edicem gibi gözüküyor.

Canım sorma bugün sinirlerim bozuldu. Gebelikte tatsızlık kotam doldu sanırım, bugün isyanlardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…