2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
KASIlmadan kastın nedir canım. Nasıl oluyor ? Nasıl bir durum :)

karnin ozellikle tek tarafta top gibi toplanip çok sertleşmesi. İlk baslarda bebek bi tarafta toplaniyor saniyordum. Ama aradaki farki çözdüm. Kasilma agrili oluyir biraz. Yani aci veriyor hareketi kisitliyor. Baska nasil tarif etsem bilemedim canim

Bizim özel sağlık sigortası var. Normal 6000 sezeryan 7000 tl fiyat aldık
Sigortali fiyati mi bunlar yoksa sigortasiz mi?ben de özel sigorta yok o yuzden ilaç bile alinamiyor bu tarz hastanelere gidince .hamile kalmadan önce yaptiracaktim ama geç kaldim:)

Cok sagol canim Allah razi olsun, cok sukur yan etki yapmadi. Eve dondum.

Kızlar merhaba, kasilmalariniz basladi mi? Benim bi kac haftadir var. Son gunlerde cok sik olmaya baslayinca dra gittim. Progestan verdi. Vajinal kullaniyorum. Daha erken degil mi kasilmalar için? Sizde durumlar nasil?
Evet benim 2 haftadir var ama cok fazla benim.seninki cok deilse normaldir canim.

Sigortali fiyati mi bunlar yoksa sigortasiz mi?ben de özel sigorta yok o yuzden ilaç bile alinamiyor bu tarz hastanelere gidince .hamile kalmadan önce yaptiracaktim ama geç kaldim:)
Sigortalı fiyatlarını aldık, hastaneyi doğumhaneyi gezdik odalar büyük ferah ve temizdi.

Anladım sanırım canım :))))

Ayy çok güzelmişşşşşş geldiğinde de bize foto at olur mu ben hala magnet mi lavanta mı yoksa şişe süsleyip çikolata mı dağıtsam diye kararsızım
Tamam canim atarim foto. Kadin ne zamana lazim dedi, aciliyeti yok sizin uygunlugunuza gore yaparsiniz dedim. O zaman 1 hafta 10 gunde tamanlarim dedi.

Canımm Ne de tatlı şeyler yazmışsın Allah beterinden korusun hepimizi
canım suyun gelişini şöyle anlarsın turnusol kağıdı al mavi renge dönüyorsa sudur
kırmızı oluyorsa sıkıntı yok demektir
turnusol kağıdını daha kolay bulabilirsin pedden
Ben bulurum o pedi, kaçamaz benden
Huysuz ve tatlı hamiş az daha sabret dünya tatlısı oğlunu gördüğünde bunların hepsini unutmuş olacaksın doğum sancın da dahil
Ay inşallah canım, şöyle sağlıkla doğsun da rahatliyim Rahat olayım diyorum bünyem müsade etmiyor bir türlü. Adeta bir evham topu oldum

Tatlı anneler sizden bir fikir almak istiyorum.bir ay sonra kaynimin düğünü var ve ne giyeceğime karar veremiyorum önerisi olan var mi

Kızlar sizde adet hesaplaması yapıyorsunuz ben nasıl hesaplıycam 22 temmuz son regl ondan sonra 14 agustosta lekelenme 4 gün ama regl degil ardından 24 eylülde 6 haftalık oldugunu ögrendik doktorum 10 agustos dedi tarihe göre şimdi ben ne yapcam :/ kafam karıştı benimde sizler gibi Sup3risi Rogue

Aynen canım araştırınca bilinçli olduktan sonra kullanilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…