2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hareket önemli. 1 gün boyunca hareket etmezse hemen hastaneye gitmek gerek. Bence sen de bugün yarın bir acile danış baktır, hem için rahatlar...

Bende doktorumu geçtiğimi hafta değiştirmeye karar verdim. Anadolu yakasında Hisar Hastanesi İrem hn gitmeye başladım. İrem hn çok açıklayıcı Hastaneyi de beğendim devam edicem gibi gözüküyor.
Hisar bana yakin aslinda doğum ücretlerimi sordun mu ?

Canım bence yakın bi hastaneye git kalp atışına baktır bi kere hareket etmemesi gerekiyo en fazla 10 hareket normal sayılır ama genede iyi seyler düşünelim belki de uyumuştur kuzucuk insallah hersey yolundadır

Evt canim dediğin gibi olabilir yerleri bol kuduruyorlar tabi ..boyu posu kaç çikti peki ?benimki 1150grm 36cm :)

Haklisin aslinda kime niyet kime kismet bu işler özelde sürekli gittgin doktor da olsa geceye denk gelsen o da olmayabilir hastanede veya benimki gibi doktorun başka hastaneye de gidebilir ben de artik riskli bi durumum olmasin da her yerde dogururum diye düsünmeye başladim

Canim bu haftalarda gunde bir kere harekwt etmesi seni endiselendirmekde hakli.belki pozisyonundandir bilemeyiz ama sen bi dr a gorun canim ihmal etme
Dur be canim ne yaptin oyle Allah bu gunlerimizi aratmasin guzel hatun..inan bana bu gunler ozleniyor cok tatli bu telaslar bu endiseler bile gulumsenerek ozleniyor.ben sevmem oyle ayyy isin zorr ayyy bugunlerin kiymetini bil.vayy uykular haram yok bi sene zindan vs vs belkide hic bir hamileye kurmamisimdir su cumleleri ama gercekten dogdukdan sonra daha yipratici oluyor biz simdi vesvese ediyoruz herseyi olmayan seyler yuzunden korkuyoruz..bunun atesi olucak hasta olucaklar( ki Allah kotu hastaliklardan esirgesin ) kendine gel kendineee donde bir bak gobuseee aynaları sevindiiirrr gül oldun hamissss :))))

Kızlar merhaba, kasilmalariniz basladi mi? Benim bi kac haftadir var. Son gunlerde cok sik olmaya baslayinca dra gittim. Progestan verdi. Vajinal kullaniyorum. Daha erken degil mi kasilmalar için? Sizde durumlar nasil?

Aynen canim benim inan bende hc stres yapmiyorum. Bu gun burda bi patlama oldu polislerde alarmda bu ara sandm.karakolu.bombaladilar kaskati kesildi cocuk
Ne kadar etkileniyorlar kiyamam ya. Onlarin yapilari.herkesten hassas bence. Bu arada farkli bsyde olmamis adamin birini yol.ortasinda vurmuslar. Tobe yaa zaman ne kadar kotu

Son günlerde ayakta biraz bile kalsam veya çok az yorulacak bir şey yapsam çamaşırım ıslanacak kadar akıntım oluyor. Sizde de oluyor mu? Acaba suyum mu geliyor diye endişelendim...

canım suyun gelişini şöyle anlarsın turnusol kağıdı al mavi renge dönüyorsa sudur
kırmızı oluyorsa sıkıntı yok demektir
turnusol kağıdını daha kolay bulabilirsin pedden

Kesinlikle canim
Su ana kadar sukur skintimiz yoktu Allahin izni ile olup bitecek.hc stres olmayalim. Kuzularimizda huzurla gelsnler insaallah

Trend evde ve suda doğum canım hem de ebe doula yardımıyla.o yüzden tercih senin.imkanım olsa evde doğururum inan.
Demii ne guzel olurdu. Hastane ortami insana yetiyor stres olmak icin. Eskileri dusunup hep rahatlarim. Evde dogusrmus kayinvalidem vs

Valla ben cok eminim adet tarihime cok yakın hamile kaldıgıma. Ben kan verirken bile yaa adet olucam zaten neyine bakıyoruz falan diye dalga geciyordum o derece dalga boyutundaydım :) Dün baktı ultrasondan sonra böyle hesaplamalar yaptık, tam 30 hafta+6 gün cıkıyor, kafa haric. bas bölgesi 31+5 gözüküyor. Ben zaten takmıyorum bir kac gün geri ileri hatta 1 hafta geri bile gözükebilir. Bazen ultrasonda isaretleme yaparken bile dikkat ediyorum minicik bir yere dogru fazla gitse ileri gitmis oluyor haftasına göre, yani onada zaten cok güvenmemek lazım. :) Isaretlemede bile degisiklikler oluyor ölcüm yapılırken. Ben saglıgından süphe etmiyorum allaha sükür, cok vuruyor, ve vurmalar hep aynı gücte, hic azalmıyor. Gayet iyiymis zaten buda gösterge olarak. Ben bi tek biraz tombis olsun istiyorum, tombis olması saglıklı olur anlamına gelmiyor tabiiki ama biraz yanaklı olsun da ısıralım babasıyla diyorum :)

benimkide gitti 31 ocakta. Dün yeni basladıgı hastanedeydim. Dr mu , hastane mi? diye bol bol düsündükten sonra Dr'umu sectim ben :) Seviyorum kadını

Kızlar merhaba, kasilmalariniz basladi mi? Benim bi kac haftadir var. Son gunlerde cok sik olmaya baslayinca dra gittim. Progestan verdi. Vajinal kullaniyorum. Daha erken degil mi kasilmalar için? Sizde durumlar nasil?

KASIlmadan kastın nedir canım. Nasıl oluyor ? Nasıl bir durum :)

Kuzum daha yeni girdim ve senin rahatsız olduğunu görünce içim ezildi sanki ailemden birini hiç sormamışım da hastaneye yatmış gibi vicdan yaptım çok geçmiş olsun Allah şifa versin diğer sayfaları henüz okumadım umarım toparlanmış evine geçmişsindir bile
Eczaneden ferinjet diye bir ilac aldirdilar, onu serum olarak ekteki gibi taktilar. Serumun bitmesini bekliyorum. Kanimin normale donmesi icin ilac.

benimkide gitti 31 ocakta. Dün yeni basladıgı hastanedeydim. Dr mu , hastane mi? diye bol bol düsündükten sonra Dr'umu sectim ben :) Seviyorum kadını
Ne güzel senin adina sevindim:) benimki acibadem'e geçti özel sigortam da yok doğum 12binin üzerinde o da en iyi ihtimal fiyati .o yuzden başka doktor bakmaya başladim ..

Bebek suslerimi siparis verdim. Elden teslim aldiricam. Cok uyguna geldigini dusunuyorum 2 tl tanesi. İstanbul Pendik civarlarinda oturan varsa dusunebilir.
Ayy çok güzelmişşşşşş geldiğinde de bize foto at olur mu ben hala magnet mi lavanta mı yoksa şişe süsleyip çikolata mı dağıtsam diye kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…