2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
haylazzz İnternette bir modeli beğendim ama görmeden almayı pek sevmiyorum, o yüzden kararsızım
Kızlar evet ya bende çanta konusunu düşünüyorum bu aralar.

Sırt çantası kullanmak istiyorum İnternette bakim çantalari var sırt çantası olarak ama bırak kaba gibi. Ne oneriyorsunuz bu konuda. Bir de hastane için çantayı nasıl düşünüyorsunuz?

Kızlar çanta konusunda ne düşünüyorsunuz aldınız mi
ben nike ortapedik sırt çantalarına bakmayı düşünüyorum. O tarz spor markaların sırt çantasından düşünüyorum normaldede seviyorum kol çantası hiç sevmem daha rahat olur bana diye düşündüm

Kızlar merhaba, kasilmalariniz basladi mi? Benim bi kac haftadir var. Son gunlerde cok sik olmaya baslayinca dra gittim. Progestan verdi. Vajinal kullaniyorum. Daha erken degil mi kasilmalar için? Sizde durumlar nasil?
Şu kasılma işini bende çözemiyorum bir türlü. Ama okudum canım sonraki mesajında

Ben hastane için kabin boy valiz hazırlayacağım, aile sağlı merkezinde hemşire bana çantanı hazırla dursun dedi annemle 2 haftaya kadar yıkar ütüleriz. E- Bebekteki sırt çantaları bana küçük geldi fiyatı 179 tl diye hatırlıyorum

Ben de senin gibiyim oooh mis yani pasta kurabiye ya hep böyle güzel şeyler yemek istiyorum daha evde yapamazsam dışarıdan tedarik ediyorum ama yiyorsak şayet yürüyüş yapmalıyız yoksa hakikaten aşırı kilo alırız ben başladım yürüyüşlere yakınımızda atletizm tesisleri vardı tadilata girdi o gün bugündür yürümüyorum deli gibi kilo aldım artık açılmış başlamam lazım tam tempo yoksa bu gidişle gardolaptaki hiç bir kıyafetim olmucak

Yiyorum canim hepsini yiyorum ama olmuo yani alamiorum bide hep en tok halimle tartiliorum midemde 1 cm bosluk yokken moral olsun diye
Maşallah canım maşallah yiyip yiyip kilo almayanlara bayılıyorum evlendigimde 45 kiloydum aşırı zayıftım 55 kiloya geldim hamilelik kilosunu saymıyorum onlar gidicek inşallah ortasi yok şöyle vücut kitle indeksine göre bi sabit duramiyoruz seni tebrik ediyorum bizim yerimize de ye lütfen

Canim söylediğine göre hareketler az canım seni telaşlandırmak istemem ama uzun bir müddet geçti ise muayeneden acil kısmına gidip muayene olmalısın bazen gün günü tutmuyor hareketler ama 1 haftaya yaydıgın zaman az ise hemen doktora danışmalısın doktorum hep söyler bana hareketlerini hep takip et diye gittiğimde de hep sorar hareketleri nasıl diye önemli olmasa her muayenede sormaz canım inşallah onemli bişey yoktur sen hareketleri fark etmemişsindir inşallah

Canım bence yakın bi hastaneye git kalp atışına baktır bi kere hareket etmemesi gerekiyo en fazla 10 hareket normal sayılır ama genede iyi seyler düşünelim belki de uyumuştur kuzucuk insallah hersey yolundadır
Bazen gece hareket edip gündüz uyuyabiliyorlar ama artık her hareketini hisseder olduk sabah uyanınca hiç kıpırtı hissetmiyorum ödum kopuyor hareketini hissetmeden yataktan kalkmiyorum tepiş çocum öyle kalkayim diyorum Allah korusun hepimizin bebeklerini Rabbim sınamasin onlarla bizi

Ah benim gibi panikatak olsan ne olacak şekerim geçen gün yarım saat gözümü ayirmadan göbeğimi izledim sonra ayağa kalktım gözler bulanık görüyor ben bir panik ol eşimë diyorum çabuk tansiyon aletini getir gebelikte bulanık göz iyi bişey değil beni bi korku sardı eşim hatirlatmasa yarım saat göbek izlemekten olduğunu hastanede alacaktım soluğu

Nisan anneleri pek bir atraksiyonlu, suyu gelen, nisani gelen, dogum yapan. Acelesi nedir bu bebeklerin anlamadim.

Erken dogum belirtilerini anlayip hastaneye gitmekte bize buyuk is dusuyor. Ciger gelistiriciyi vurmalari onemli cunku. Bizden erken dogum yapan arkadas da igne vuruldugunu soyleyince rahatlamistim.

Seninkide ayni benim gibi iste. Bir tek bende ara lekelenme yok. 24 temmuzdan beri görmedim kendilerini :) sende normalde 22 temmuz demelisin ama ultrason ölcümlerinde oyle dersen geride cıkacak bebek. En iyisi sende dr u dinle, 10 agustos u kullanmaya devam et. :))

Benim doktorda dogum tarihini öne cekti ama ultrasonda tam haftasinda bide bana diyo cok buyum bi bebek degil yani normal bi bebek e haftasinda kilosu boyu daha ne bekliyosun sen diycem olmucak :) gorumcemede bi hafta onde diyolardi 28 subatta alcaklardi ondan once gun almaya gidince bu kezde demislerdi haftasinda kilosu az önde gitmiyo ileri tarihe attilar ama bizim prenses dayanamadi 38 haftada normal dogacakti nerdeyse acil sezeryan oldu :) saglikli olsunlar zamaninda hayirlisiyla gelsinlerde bosverin doktorlarin dedigi tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…