2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende bugun senın gıbıyım 7 de kalktjm ama su an burada saat 08.17 :) wc ye kalktım ama mıdem bır hostu bır tane yesıl elma yedım tv ızlıyorum :) bende bırazdan tekrar uyumayı deneyeceğim

Lohusa takimim geldi, n11 den almistim, aldigim magazadan çok memnun kaldık. İçine hediye çorap bile koymuşlar bebeğe. Kargoya verdiği andan itibaren hep whatsapdan bilgilendirdi. Kumaş olayından ben çok anlamam ama birlikte çalıştığımız arkadaşlar iyi olduğunu söylediler kalitesinin.

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım.insallah iyisinizdir.az kaldı zaman ne çabuk geçti inşallah saglicakla alırız kucağımiza.bikac gün Önce doktora gittim.28 hafta dolmştu.1100 çıktı kilosu.ama doktor küçük deyip duruyo.halbuki internette değil baktığımda yükseldiğini programda 1 kilo diyor bu haftaki bebek kilosu sizlerin nasıldı hatırlıyor musuz

Eklentiler

• IMG_20170304_190554.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 69
Gulerek giyinmek nasip olsun insallah :))

Aynı durum bugün benimde başıma geldi 6da uyandım kaldım manyak gibi 1 saat-2 saat kızımla konuştum 8de uyumuştum yine kalktım birazdan agzıma birşeyler atıp geri uyumaya çalışcam... Yoksa gözlerim şişcek artık gece yatamıyorum gündüz adam gibi yatamıyorum :/Galiba bu 30.ncu haftanın etkileri bunlar cnm

bende bugun senın gıbıyım 7 de kalktjm ama su an burada saat 08.17 :) wc ye kalktım ama mıdem bır hostu bır tane yesıl elma yedım tv ızlıyorum :) bende bırazdan tekrar uyumayı deneyeceğim
Bende bi süt ictim, tv bakiyorum senin gibi 4.5 yada 5.5 ta uyanmak nedir anlamadim oglumda uyanikti beni kaldirdi kendi yatti kerata bundan sonrasi böyle gececek sanirim.

Bende gündüz uyumuyorum 3 gündür gece 1.5 gibi falan yatiyorum sonrada sabahin köründe kalkip 1-2 saat oyalanip geri yatiyorum öglene kadar. Bu gün yatamicam fazla randevum var dogumdan sonrada böyle olucak en gec 2 saatte bir uyanip emzirmemiz gerekiyo zaten nasil olacak bu is zorlu zamanlar bekliyor bizi. Sanirim artik normal böyle düzensiz az uykular bebeklerden degilde hamileligin etkisi annemde diyo normal yatamazsin artik dogru düzgün.

Maşallah yavruna annesi. Bence normal. Bizim de 28+6da 1200 gramdı doktor gayet normal dedi. Ayrıca ultrasonlarda +\-200 gram yanılma payı oluyormuş sanırım.

Boy kilo cetveline gore normal gorunuyor canim. Bazi doktorlari anlamak zor. Bana doktorum senden tombis bir bebek dogmaz fit bebek olacak dedi. Bende kabullendim sorgulamiyorum. Tum bebekler kilolu olacak diye birsey yok.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-09-08-54-44.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 86
Benm ablamdada enfeksiyon vardı hemde ileri derecede normal doğum olamaz dendi bebeğe geçer diye sezeryan dediler. 40. haftada sezeryan oldu.

canım şehirden şehire müthiş değişiklik gösteriyo bu olaylar.sen hangi şehirdeydin

canım bende kasılmalar ve bel ağrısı şikayetiyle gittim.dr nst ye aldı.şükür sancı çıkmadı.ama insan yinede korkuyo

çok beğendim.çokda rahat görünüyor.güzel günlerde kullan canım

Bursada Acıbadem mesela 12bin

şaka yapıyorsun.neymiş o yaaa

canım güle güle kullan.bende ordan aldım.piyasa fiyatının nerdeyse yarısına aldım.resmi varmı

Bu hamilelik takibi uygulamasinin, haftalik yorumlari beni gulduruyor ya :) Annemin psikolojik sorunlari var diyor
Ahaha sipaya bak deseydin :))simdiden muhalefet
Boy kilo cetveline gore normal gorunuyor canim. Bazi doktorlari anlamak zor. Bana doktorum senden tombis bir bebek dogmaz fit bebek olacak dedi. Bende kabullendim sorgulamiyorum. Tum bebekler kilolu olacak diye birsey yok.
Benimkide boya bakip senden minyon bi cocuk olmaz dedi gecen gittigimde.digerleri 52 cm dogmustu benden fix cikiyo cocuklar 3.450 52 cm dogdu iki yavrumda :)) aman amanda uzun degillerdi yani

sat'a göre 30 hafta 4 günlüksünüz, transfere göre 27+2=29 hafta 4 günlüksünüz, sonuç olarak birbirine çok yakın, 30. haftadasınız, usg görüntülerindeki ölçümler bebeğin gelişimi ile ilgilidir ve %10-20 kadar eksik ya da fazla ölçme ihtimali vardır, bu yüzden en doğrusu son adet tarihine göre hesaplamanızdır, beklenen doğum tarihiniz 13 mayıs ancak tek bebek ise tüp bebek uygulama olduğu için riske atmayıp sezaryan önerebilirler; 30 nisan- 6 mayıs arası muhtemelen doğum tarihi kararlaştıracaklardır. Birden fazla bebek varsa bu tarih daha erkene de çekilebilir , sağlıklı doğumunuz olsun :)

Sagol canim, sende gule gule kullan. Ofis de oldugum icin acip cekemedim. İlk oglumdan mavi 3 lu lohusa takimim var, buda bordo olsun dedim rahat olur kanamadan dolayi dedim, renkten belli olmaz.

Eklentiler

• P_20170309_091457.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 94
Epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz anladigim kadarıyla gebelik adına geniş bir bilgiye sahipsiniz bilginiz dahilinde bilgi verir misiniz?
günaydın , epidural normal doğum, doğumun ilerlemesi sırasında anne ve doktoru karar verirse uygulanacak seçeneklerden biridir, 4-5 cm açıklık olana kadar normal işleyiş sürer, 4 cmlik açıklık oluştuktan sonra epidural aneztesi işlemine başlanır, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde anne ağrıyı hissetmez ancak yürümeyi , dokunmayı, gerilmeyi hissedebilir. Epidural yerine spinal aneztezi yapılırsa 4 saat kadar yürüyemez, dokunmayı da hissedemez, tam anestezi olur. Sancı hissetmeden doğum yapmak isteyenler için epidural normal doğum düşünebilecek bir seçenektir. Ancak en geç son kontrolde doktorunuzla birlikte buna uygun olup olmadığınızı kararlaştırmanız gerekir. Anestezinin epidural mi spinal mi yapılacağına işlem sırasında anestezi uzmanı karar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…