- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 36
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.901
bende bugun senın gıbıyım 7 de kalktjm ama su an burada saat 08.17 :) wc ye kalktım ama mıdem bır hostu bır tane yesıl elma yedım tv ızlıyorum :) bende bırazdan tekrar uyumayı deneyeceğimKizlar benim gibi kafayi yemis olan varmi aranizda? Bu ücüncü gündür sabahin kör karanliginda kalkiyorum ilk gün iyidi 7 de uyandim dün 5.5 ta bu günde 4.5 ta uyandim. En fazla 3.5-4 saat falan uyumus oluyorum tabi kendimi zorlayip uyandiktan 1-2 saat sonra geri uyumaya calisiyorum. Bu arada biz trden iki saat gerideyiz yazdigim saat sizde gec görünebilirde burda 5.50 su an. Ne yapacagimi sasirdim uyanincada hemen geri yatamiyorum sinir oldum artik.
Gulerek giyinmek nasip olsun insallah :))Lohusa takimim geldi, n11 den almistim, aldigim magazadan çok memnun kaldık. İçine hediye çorap bile koymuşlar bebeğe. Kargoya verdiği andan itibaren hep whatsapdan bilgilendirdi. Kumaş olayından ben çok anlamam ama birlikte çalıştığımız arkadaşlar iyi olduğunu söylediler kalitesinin.
Aynı durum bugün benimde başıma geldi 6da uyandım kaldım manyak gibi 1 saat-2 saat kızımla konuştum 8de uyumuştum yine kalktım birazdan agzıma birşeyler atıp geri uyumaya çalışcam... Yoksa gözlerim şişcek artık gece yatamıyorum gündüz adam gibi yatamıyorum :/Galiba bu 30.ncu haftanın etkileri bunlar cnmKizlar benim gibi kafayi yemis olan varmi aranizda? Bu ücüncü gündür sabahin kör karanliginda kalkiyorum ilk gün iyidi 7 de uyandim dün 5.5 ta bu günde 4.5 ta uyandim. En fazla 3.5-4 saat falan uyumus oluyorum tabi kendimi zorlayip uyandiktan 1-2 saat sonra geri uyumaya calisiyorum. Bu arada biz trden iki saat gerideyiz yazdigim saat sizde gec görünebilirde burda 5.50 su an. Ne yapacagimi sasirdim uyanincada hemen geri yatamiyorum sinir oldum artik.
Amin canim. Aldigim, hazirladigim herseyde hepimiz icin dua ediyorum. Allahim hep iyi gunlerde agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin.Gulerek giyinmek nasip olsun insallah :))
Bende bi süt ictim, tv bakiyorum senin gibi 4.5 yada 5.5 ta uyanmak nedir anlamadim oglumda uyanikti beni kaldirdi kendi yatti keratabende bugun senın gıbıyım 7 de kalktjm ama su an burada saat 08.17 :) wc ye kalktım ama mıdem bır hostu bır tane yesıl elma yedım tv ızlıyorum :) bende bırazdan tekrar uyumayı deneyeceğim
Çok güzel olmuş eline sağlıkEki Görüntüle 1964444 Eki Görüntüle 1964445
Teyzeleri oğlumun süs yastığını yaptım nasıl olmuş biraz daha rütüş atacağım ama heyecan yaptım nasıl olmuş
Bende gündüz uyumuyorum 3 gündür gece 1.5 gibi falan yatiyorum sonrada sabahin köründe kalkip 1-2 saat oyalanip geri yatiyorum öglene kadar. Bu gün yatamicam fazla randevum varAynı durum bugün benimde başıma geldi 6da uyandım kaldım manyak gibi 1 saat-2 saat kızımla konuştum 8de uyumuştum yine kalktım birazdan agzıma birşeyler atıp geri uyumaya çalışcam... Yoksa gözlerim şişcek artık gece yatamıyorum gündüz adam gibi yatamıyorum :/Galiba bu 30.ncu haftanın etkileri bunlar cnm
Maşallah yavruna annesi. Bence normal. Bizim de 28+6da 1200 gramdı doktor gayet normal dedi. Ayrıca ultrasonlarda +\-200 gram yanılma payı oluyormuş sanırım.Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım.insallah iyisinizdir.az kaldı zaman ne çabuk geçti inşallah saglicakla alırız kucağımiza.bikac gün Önce doktora gittim.28 hafta dolmştu.1100 çıktı kilosu.ama doktor küçük deyip duruyo.halbuki internette değil baktığımda yükseldiğini programda 1 kilo diyor bu haftaki bebek kilosu sizlerin nasıldı hatırlıyor musuz
Ben bir kab maraş usulü dondurma aldım 3 gündür yiyorum vallaİyi ki yaza denk gelmedi hamileliğimiz. Yoksa dondurma yemekten tekerlek gibi olurdum ben
Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım.insallah iyisinizdir.az kaldı zaman ne çabuk geçti inşallah saglicakla alırız kucağımiza.bikac gün Önce doktora gittim.28 hafta dolmştu.1100 çıktı kilosu.ama doktor küçük deyip duruyo.halbuki internette değil baktığımda yükseldiğini programda 1 kilo diyor bu haftaki bebek kilosu sizlerin nasıldı hatırlıyor musuz
Benm ablamdada enfeksiyon vardı hemde ileri derecede normal doğum olamaz dendi bebeğe geçer diye sezeryan dediler. 40. haftada sezeryan oldu.Benim doktor eliyle karnima bastirdi, sertlik yok dedi. Rahimde sertlik yoksa kasilma degildir dedi. Rahmin yerini gosterdi burda sertlik olursa endiseleniyoruz dedi. Seninki gaz olabilir dedi. Bolca dinlen cok ayakta kalma, gecmezse tekrar gel bakalim dedi. Ultrasondada bebise bakti, hersey guzel dedi.
Zaten benim idrarda enfeksiyon vardi, antibiyotik kullandim 5gun. Bugunde idrar kulturu verdim cuma gunu sonucum cikacak. İnsallah gecmistir, gecmediyse baska ilac verecek doktorum.
Kuzenimde 9 ay hep idrarda enfeksiyon cikti ama 38+1 de dogurdu yani enfeksiyon illa erken dogum demek degil. Rabbim bebislerimizi zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisiyla.
Benimki kasilmami yoksa gazmi vallla anlamadim, ayakta durumca ust karnim yani eski mide yerim baya sisiyo ve rahatsiz ediyo. Belimde agriyo ama
Uzandifimda yada oturdugumda sikinti yok. Gecmezse cuma gunu tekrar gittigmde konusucam doktorumla. Belki bana da ilac verir magnezyum ya da progestan artik ne derse....
canım şehirden şehire müthiş değişiklik gösteriyo bu olaylar.sen hangi şehirdeydinCanım öyle Büyükşehirde değilim küçük bi Anadolu şehri 3 tane özel hastanesi var ama 6400 de vermem bir doğuma yani çok abartı bir fiyat değil mi yada bana mı öyle geldi bilemedim tabi maddiyata ve kazanç durumuna da bağlı böyle şeyler
ben de geçen hafta kasılmalar için gittim dra. Sıklığını,sordu. Buraya gelirken yarım saatte 3 kez oldu dedim. Son iki gündür karnım çok sertti ama. Hep sertti yani. Progestan ilaç verdi. Şimdi rahatım. 1 hafta daha kullanıcam. Çoğu kişi kasılmalar içşn magnezyum kullanıyor ama benimki niye direkt ilaç verdi bilmiyorum. Bir de idrarda yanma koku vs var mı diye sordu. Enfeksiyon da erken doğuma sebep oluyor diye biliyorum ondan sordu sanırım. Ya erken doğum yaparsam diye çok korkuyorum, rahatlayabilmeyi çok isterdim. Sonuçta nasipte ne varsa o olacak.
Benim hastanede epiduralli sezeryane 2000 dedi. Çok geldi bana. 3 yıl önce 1250 idi. Çıkarken ekstra masraflar da oluyor zaten. Biz ektra kalmıştık mesela sarılık için fototerapi falan aldı kızım.
Kizlar madame cocodan cok guzel terlikler aldim, fiyonklu gayette rahat. Lohusa terligi ile hic ugrasmiycam zaten kullanislida olmuyorlar. İki cift aldim degisik degisik giyerim mis gibi. Sizde bakim isterseniz, indirime girmis hemde 17tl idi. Birde şal aldim, hem hastanede uzerime atarim hem de evdeyken gece emzirirken kullanirim malum sirti usutmemek lazim. Resimleri de ekledim almak isteyen olursa diye.
Bursada Acıbadem mesela 12bin
Lohusa takimim geldi, n11 den almistim, aldigim magazadan çok memnun kaldık. İçine hediye çorap bile koymuşlar bebeğe. Kargoya verdiği andan itibaren hep whatsapdan bilgilendirdi. Kumaş olayından ben çok anlamam ama birlikte çalıştığımız arkadaşlar iyi olduğunu söylediler kalitesinin.
Ahaha sipaya bak deseydin :))simdiden muhalefetBu hamilelik takibi uygulamasinin, haftalik yorumlari beni gulduruyor ya :) Annemin psikolojik sorunlari var diyor
Benimkide boya bakip senden minyon bi cocuk olmaz dedi gecen gittigimde.digerleri 52 cm dogmustu benden fix cikiyo cocuklar 3.450 52 cm dogdu iki yavrumda :)) aman amanda uzun degillerdi yaniBoy kilo cetveline gore normal gorunuyor canim. Bazi doktorlari anlamak zor. Bana doktorum senden tombis bir bebek dogmaz fit bebek olacak dedi. Bende kabullendim sorgulamiyorum. Tum bebekler kilolu olacak diye birsey yok.
sat'a göre 30 hafta 4 günlüksünüz, transfere göre 27+2=29 hafta 4 günlüksünüz, sonuç olarak birbirine çok yakın, 30. haftadasınız, usg görüntülerindeki ölçümler bebeğin gelişimi ile ilgilidir ve %10-20 kadar eksik ya da fazla ölçme ihtimali vardır, bu yüzden en doğrusu son adet tarihine göre hesaplamanızdır, beklenen doğum tarihiniz 13 mayıs ancak tek bebek ise tüp bebek uygulama olduğu için riske atmayıp sezaryan önerebilirler; 30 nisan- 6 mayıs arası muhtemelen doğum tarihi kararlaştıracaklardır. Birden fazla bebek varsa bu tarih daha erkene de çekilebilir , sağlıklı doğumunuz olsun :)Sevgiliefehatun benim sat 8 ağustos transfer tarihim de 29 ağustos. Yani transferden iki hafta öncesi 15 Ağustos'a denk geliyo. Kafam accık karıştı.., esasında ölçümlerim de hiç zamanı zamanına çıkmadı. Bu durumla alakalı olabilir mi?
Sagol canim, sende gule gule kullan. Ofis de oldugum icin acip cekemedim. İlk oglumdan mavi 3 lu lohusa takimim var, buda bordo olsun dedim rahat olur kanamadan dolayi dedim, renkten belli olmaz.canım şehirden şehire müthiş değişiklik gösteriyo bu olaylar.sen hangi şehirdeydin
canım bende kasılmalar ve bel ağrısı şikayetiyle gittim.dr nst ye aldı.şükür sancı çıkmadı.ama insan yinede korkuyo
çok beğendim.çokda rahat görünüyor.güzel günlerde kullan canım
şaka yapıyorsun.neymiş o yaaa
canım güle güle kullan.bende ordan aldım.piyasa fiyatının nerdeyse yarısına aldım.resmi varmı
Sagol canim, sende gule gule kullan. Ofis de oldugum icin acip cekemedim. İlk oglumdan mavi 3 lu lohusa takimim var, buda bordo olsun dedim rahat olur kanamadan dolayi dedim, renkten belli olmaz.
günaydın , epidural normal doğum, doğumun ilerlemesi sırasında anne ve doktoru karar verirse uygulanacak seçeneklerden biridir, 4-5 cm açıklık olana kadar normal işleyiş sürer, 4 cmlik açıklık oluştuktan sonra epidural aneztesi işlemine başlanır, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde anne ağrıyı hissetmez ancak yürümeyi , dokunmayı, gerilmeyi hissedebilir. Epidural yerine spinal aneztezi yapılırsa 4 saat kadar yürüyemez, dokunmayı da hissedemez, tam anestezi olur. Sancı hissetmeden doğum yapmak isteyenler için epidural normal doğum düşünebilecek bir seçenektir. Ancak en geç son kontrolde doktorunuzla birlikte buna uygun olup olmadığınızı kararlaştırmanız gerekir. Anestezinin epidural mi spinal mi yapılacağına işlem sırasında anestezi uzmanı karar verir.Epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz anladigim kadarıyla gebelik adına geniş bir bilgiye sahipsiniz bilginiz dahilinde bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?