2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ah ah çatlayacağı varsa çatlıyor demek ki aynı şey bana da oldu çatlak serumu onerdi Pregnantcigim onu kullanıyorum sabah akşam ve gun içinde de surekli yağlarla nemli tutmaya çalışıyorum. Başka da yapılacak bi sey yok sanırım.
Ay kendimi pamuklara sarıp sarmalayacağım ona rağmen kaç kere hasta oldum, dondurma yesem ciğerlerim filan iflas eder diye yemiyorum. Yoksa bir oturuşta bir kutu algida maraş usulü bitirebilme kapasitem var.
Bosver zaten faydası yok :) ben de oyle cok canım çekince aldım birkaç defa yedim, hasta olmamak icin abartamadım mecbur ama o kapasiteye ben de sahibim sanırım

Diyarbakirda canim.. 6000 mi o zaman burasi yine iyi

hanımlar yenı dogan hastane cıkıslarını hangı marka aldınız. ben bır kac yere baktım ama kumas kalıtelerını begenemedım.

Ay insalllah donmez kuzum, aynen asagi dogru vurunca cidden cok farkli oluyordu bak iyiki hatirlattin bend ediyorum 10gundur olmuyor niye acaba, demekki ondan ay bu hamislik kafamida bulandirdi yani olaylar arasinda baglanti kurmada zorlaniyorum seninkinin yeri bol galiba icerdetakla atiyor annesi oğluşlar az daha fazla hareketli ondan herhal bizim kizda ayaklarini bigun sola bigun saga dayiyor. İcerde jimnastik yapiyo
Ayyy ben dondurma cok severdim ama canim hic cekmiyo nedense, tatli cekmiyor canim neyseki. Yoksa bu diyette napardim eski tatli hevesim olsaydi sadece arada canim eti burcak cekiyo, sutle birlikte 2tane atistiriyorum geciyo istegim. Okadarda kacamak olsun yani

Guzelmis bunlar ya ben de hala almadım terligi oyle süslü püslü bi sey alasım da yok zaten ben de mi böyle yapsam ki
Diyarbakirda canim.. 6000 mi o zaman burasi yine iyi
Ankara piyasasına hastayım zaten, en dandik hastaneler bile 2000'den başlıyor kabullendim uzun bi süre önce, cok araştırdım ettim iyi hastaneler hep o civarda.

Insan diyette olunca zaten seker tatlı isteği koreliyor. Tatlı da sigara gibi bağımlılık bence, yedikce daha cok yiyesin geliyor.

teşekkür ederim canım çok sağol bakalım altın Tr de pahalı ama
Hahah dogru diyosun valla altin cok pahali bu ara :) cumartesi bebek gormeye gidicem yengemde, kuzenimde dogum yapti altin takicam mecbur, görümcede dogum yapti onada trye gidince altin takicaz napalim. Bizim burdada yakin akrabalar altin takiyo genelde aile ici olmus oluyo annemde sagolsun bana birakti o görevi ben takcam :)

hanımlar yenı dogan hastane cıkıslarını hangı marka aldınız. ben bır kac yere baktım ama kumas kalıtelerını begenemedım.
Canim trde marka bilmem ama abim istanbuldan magazalardan citcitli bady falan almisti hepte pahali suna emin oldumki pazardaki mallar bile cok daha kaliteli ve tatli :)

Ben uzun zaman sonra 2 gundur rahatm kuzu. Ama simdide aksam yemegini yiyince kizce de basliyo gerinmeye ayaklarini bi saga dayiyo bi sola bo gogua altına gerim gerim.geriyo beni hahha top gibi yuvarlanasm geliyo. Benmde annem cok kizio cikinti yaptgnda dokunuyorum diye:))) bu ara guclenms masallahi var teyzesi.

Herkese iyi geceler hanımlar hastane çantasini hazırladıniz mı neler koydunuz
Ben normalde herseyi diger ayin basina birakmayi düsünmüstüm ki benim kerata erken gelmez gibi geliyo bana burda okudugum kadariyla hazirlamak gerekiyor sanirim o yuzden haftaya butun camasirlarini yikayip utulucem dolaplari falan bi kez daha iyice silicem cantamida hazirlicam. Yarin randevum var bakalim ne durumda minnak. Hazirlayanlar koyduklarini yazarlarsa bizede fikir olur. Bizim burda normal dogumda 3 gün kaliniyomus doktora gidince hemsireyede sorucam neler lazim diye liste veren olmadi burda isler nasil yuruyo bilmiyorum ama kesinlikle mama, biberon, bez, hasta bezi falan hastane verir burda.

Masaööah masallah annesi seviyo demekki oda yemegi benimki hissetmeye basladigimdan beri yemek yerke durmuyo bazen diyorum annem yeter durda yemek yiyeyim :) torun evlattan daha tatli daha kiymetli oluyo canim bizim bi önemimiz kalmadi ilk torunlar soruluyo, yemek torun icin yapiliyo, ilk torunun ne yiyecegi dusunuluyo daha anne karnindayken :) bizimkiler sansli valla ailecek cocuk hastasiyiz onlar bizim herseyimiz gerci yegenime ihanet ettil biraz ama onun yeri bambaska hepimiz icin.

arkadaslar bende sımdı ınternetten arastırıyorum hastane cantasına neler koymalı dıye.dıkatımı cektı dogumdan sonra kanama olucak ya onun ıcın ben hıjyenık ped gptururum dıye dusunmustum ama,okudugumda dependın kulotları varya onlardn kullanın dıyorlar bu konuda bılgısı tecrubesı olan varmı

normal dogumda 3 gun mu kalınıyormus garıp aslında ınsan normal dogumda daha cabuk ıyılesır.sen hangı ıldesın kı bırde ozel hastane mı ?

Masallah kuzuya, sekinki yine ayagini kapatmis benimki ya yan dönüyo ya popoyu ne zaman gitsek oyle seviyo kafayi bi yerlere sokmayi :) zamanlica gelir insallah canim ya korkma strese girme esyalarini hazir et bekle yeter hepimiz zamandinda alalim insallah kucaklarimiza biraz kilo alsinlarda daha ufaklar. Bol bol dinlen bisey yapicaksan bile yavas yap

normal dogumda 3 gun mu kalınıyormus garıp aslında ınsan normal dogumda daha cabuk ıyılesır.sen hangı ıldesın kı bırde ozel hastane mı ?
Canim ben yurtdisindayim isvicrede normal dogumda 3 gün, sezeryanda hastaneye göre degisiyo sanirim ama bildigim 5-7 gün arasi tutuyorlar.

Vallla suslu olanlar kullanisli degil diye vazgectim, yoksa kokosum ben severim süsü ama dogumm sonrasi süs pus pek dusunmem galiba. Rahatim yerinde olsun diyorum ve bu terlikleri de cok sevdim bi dene bak sende seveceksin bence belki fiyonguna bir taş işleme yaparim biara en fazla okadar yani
Insan diyette olunca zaten seker tatlı isteği koreliyor. Tatlı da sigara gibi bağımlılık bence, yedikce daha cok yiyesin geliyor.
Haklisin canim, ama diyetten oncede tatli istegim yoktu. Galiba kiz anasi olmanin kazanci bu oldu. Yoksa ben kasik kasik nutellalar götüren, cheesecake hupletmeye bayilan bir tip idim gebelik oncesigebelik boyu cheesecake bi kere yedim, nutellada bikac kere tabi diyet oncesi
Yaza yeriz bol bol, süt yapar hem
Aynen yaaaa yeriz vallla, ozledim tatliyi ama canim suan cekmiyor. Gorunce yiyesim geliyo ama ucundan yesem agzimin tadi cok kotu oluyor ve pisman oluyorum yedigime gebelik sonrasi yeriz arada dondurmalari ohhhh yazin ferah ferah

Bende de hiç süs püs yoktur, cok ozenirim aslında oyle yapanlara ama kendim yapınca sanki bi egreti duruyor gibi geliyor :) hele lohusa halimle kendime hic yakıştıramam kesin :) yarın gidip bi bakayım o terliklere en iyisi :)
Erkek kız farkı o zaman yaa ben de hep tatlı aseriyorum :) şeker çıkmadı ama gene de cok yükselmesin diye abartmayayım diyorum ama nefsime söz gecirmek ne mümkün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…