2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam arkadaslar. Bugun bir akrabamizin vefati nedeniyle istanbuldan bursaya geldik ve asiri midem bulaniyor ve yedigim her seyi kustum. 3 aydir kusmuyordum. Acaba doktora gitsem mi yoksa araba falan mi tutmustur ilk kez boyle oldu cok kotuyum.
Canim vefat eden arkadaşın dün trafik kazasında vefat eden 7 bayandan biri mi yoksa canım

Başınız sağolsun canım geçmiş olsun bu arada keşke yolculuk yapmasaydın tlfla arar taziyeni iletirdin sonuçta yol da tutabiliyor hamilelikte

Gecmis olsun canım Allah yardımcınız olsun Rabbim seni ve bebeğinizi korusun canım inşallah

İnşallah zamanında gelsin yavrucaklar hep dualarımızdalar

İnşallah zamanında gelsin yavrucaklar hep dualarımızdalar

Derya hanımcım olumlu düşünelim olumlu olsun bu şekilde söyleyen bir yakın akrabamız var bak büyüsün dertleri de büyüyor derdi hep evlatlarından hep dertli günler yaşadı ve yaşıyor çok zor Allah kimsenin başına vermesin yaşadıkları için böyle şeyler söylemek yerine Rabbim hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olur diye dua etmekten başka elimizden birsey gelmez dert yakınmamak gerektiği kanaatindeyim

Çok ince bir davranış bunu düşünüp uygulamaya getiren insan evladını yetiştiren annenin ellerinden öpmek gerek sanırım

Benim de bir akrabam medical parkta yaptı 3500 sezeryan oldu ben de özele geçicem bu ay ama sezeryandan çok korkuyorum devlete de son haftaya kadar gidicem bakalım iki farklı doktor hangi doğum türünü belirleyecek

Epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz anladigim kadarıyla gebelik adına geniş bir bilgiye sahipsiniz bilginiz dahilinde bilgi verir misiniz?

Ben burdayım annecim diyor tatlı can yakmalar bunlar annesiii☺

Sevgili efehatun benim sat 8 ağustos transfer tarihim de 29 ağustos. Yani transferden iki hafta öncesi 15 Ağustos'a denk geliyo. Kafam accık karıştı.., esasında ölçümlerim de hiç zamanı zamanına çıkmadı. Bu durumla alakalı olabilir mi?

Ben devlete de gidiyorum evet beni de o eğitime yönlendirdiler henüz katılmadım ama katılacagim inşallah

Sat ı baz alırlarsa 40 haftaya göre ayarlarlar. Transferi baz alırlarsa 38e göre ayarlarlar. Bence bir sıkıntı yok bu durumda. Sonuçta sat kaç diye soruyorlar, öbür türlü de transfer ne zaman diye soruyorlardır. Bana endişe edilecek bir durum gibi görünmedi.

Cok haklisin herzaman hamd etmek pozitif dusunmek lazim.ben etkilenmiyorum bu soylemlerden.burda ilk yavrusunu kucagina alicak olan arkadaslarim icin paylastim bunu.kulaklarinizi tikayin diye :))

Kizlar benim gibi kafayi yemis olan varmi aranizda? Bu ücüncü gündür sabahin kör karanliginda kalkiyorum ilk gün iyidi 7 de uyandim dün 5.5 ta bu günde 4.5 ta uyandim. En fazla 3.5-4 saat falan uyumus oluyorum tabi kendimi zorlayip uyandiktan 1-2 saat sonra geri uyumaya calisiyorum. Bu arada biz trden iki saat gerideyiz yazdigim saat sizde gec görünebilirde burda 5.50 su an. Ne yapacagimi sasirdim uyanincada hemen geri yatamiyorum sinir oldum artik.

Gunaydinlar kuzucuklar ve anaciklari :) ben cok sukur bi kac gundur rahat uyuyorum wc kalkmiyorum ,kalca agrim tutmuyo sutu cogalttim o yuzdenmi acaba diye dusunuyorum.bir bardak iciyodum iki iciyorum artik

Dun avm ye gittim madamcocoyq girmedim gorsem kesinlikle alirdim terlik cok cicilermis gule gule kullan canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…