2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay kızlar almak satmak en kolay işmiş ha...
Aldık hepsi bi odada duruyordu. Oğlumun odasında da bizim ikinci gardrop vardı, aman Allah'ım onu söktür taktır evin dolaplarına çekmecelerine girdim ufaktan yavaştan her gün bir şey yapmak ve yaptırmak lazım valla. Durmayın gari başlayın ufaktan yorulmadan. 5 yıldır yayık yayık yaşamışız minicik paşa tutturdu paçamızı. Daha süs hatıra işlerine hiç girmedim

Benim işim kolay sanırım, bebişin eşyalarını aldık. Mobilya olarakta bir gardırop ve beşik alıcam, oda yapmıyorum henüz, sadece banyo eşyaları ve kendime alıcaklarım kaldı. Mobilyalar gelince de kurulur silinir yerleştirilir diyorum. Allah güç kuvvet versin inşallah

bu arada herkes bebeğine isim belirledi mi ya bizde daha gündeme bile alınmadı desem yeridir ilk başlarda önerilerim oluyordu eşimde sürekli tiiye alıyodu gıcık ben de bıraktım öyle isimsiz kaldı yavrum
O sknti bende de var cnm. Yeni yeni dusunmeye basliyorm acikcasi hicbiri tam anlamiyla icime sinmio. Son olarak "kayra, talha, taha,sirac" arasnda kaldm:)

evet çok yüksek ama istanbulda iseniz ve doktorunuz başka hastaneye gitmiyor ve siz ondan başkasına asla güvenemiyorsanız,ve en önemlisi ileri yaş riskli gebelik yaşanıyorsa ne deseler mecbur peki diyorsunuz yeterki bebeğim emin ellerde olsun düşüncesi ile.

O sknti bende de var cnm. Yeni yeni dusunmeye basliyorm acikcasi hicbiri tam anlamiyla icime sinmio. Son olarak "kayra, talha, taha,sirac" arasnda kaldm:)
eşime diyorum ki bak doğsun nasıl istediğim ismi koyuyorum gör. o da diyor ki nüfus cüzdanı çıktığında sen hastanede yatıyor olacangebertecem o olacak

BEnde de çatı ağrısı çok oluyor. Bazı günler daha az bazı günler aşırı :/ gece sağa sola donmek ızdırap. Birde yataktan kalkmak :)
Aynen öyle son zamanlarda nasıl olucak artık bilmiyorum iyice ağırlaşıcak bebekler :) az kldı sabredicez arrık biraz gece soldan sağa dönerken karnımın içi çok acıyo ve belimden çatır çatır ses geliyo oflayıp puflamalarıma eşim uyanıyo. Bide bu gece dizini çarptı karnıma yastığı kafasına basıcaktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…