- 27 Temmuz 2015
- 342
- 1.207
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.021
36. haftada başlayın sürmelere, inşallah bu sefer yara olmazlarilk doğumumda neredeyse 5 ay sürdü tamamen yaralarımın geçmesi.hiçbir krem işe yaramadı.bende en sonunda attım hepsini.dudağımı ıssıra ıssıra emzirdim.şuandada hep deri değiştirdi o bölge.soyuluyor resmen.şimdiden başlıyımmı bu kremleri kullanmaya
Aslinda sormak istediğim bu ana bilgilerden ziyade bu işlemi uygulattiran annelerin söylemlerinden yola çıkarak vurulan iğnenin ıkınmayı zorlaştırdıģı ve normal doğumun olmasi gereken süreden biraz daha geç bir zamanda gerçekleştiği gibi duyumlar var doğruluk payı var mı bu söylenenlerde?günaydın , epidural normal doğum, doğumun ilerlemesi sırasında anne ve doktoru karar verirse uygulanacak seçeneklerden biridir, 4-5 cm açıklık olana kadar normal işleyiş sürer, 4 cmlik açıklık oluştuktan sonra epidural aneztesi işlemine başlanır, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde anne ağrıyı hissetmez ancak yürümeyi , dokunmayı, gerilmeyi hissedebilir. Epidural yerine spinal aneztezi yapılırsa 4 saat kadar yürüyemez, dokunmayı da hissedemez, tam anestezi olur. Sancı hissetmeden doğum yapmak isteyenler için epidural normal doğum düşünebilecek bir seçenektir. Ancak en geç son kontrolde doktorunuzla birlikte buna uygun olup olmadığınızı kararlaştırmanız gerekir. Anestezinin epidural mi spinal mi yapılacağına işlem sırasında anestezi uzmanı karar verir.
Aslinda sormak istediğim bu ana bilgilerden ziyade bu işlemi uygulattiran annelerin söylemlerinden yola çıkarak vurulan iğnenin ıkınmayı zorlaştırdıģı ve normal doğumun olmasi gereken süreden biraz daha geç bir zamanda gerçekleştiği gibi duyumlar var doğruluk payı var mı bu söylenenlerde?günaydın , epidural normal doğum, doğumun ilerlemesi sırasında anne ve doktoru karar verirse uygulanacak seçeneklerden biridir, 4-5 cm açıklık olana kadar normal işleyiş sürer, 4 cmlik açıklık oluştuktan sonra epidural aneztesi işlemine başlanır, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde anne ağrıyı hissetmez ancak yürümeyi , dokunmayı, gerilmeyi hissedebilir. Epidural yerine spinal aneztezi yapılırsa 4 saat kadar yürüyemez, dokunmayı da hissedemez, tam anestezi olur. Sancı hissetmeden doğum yapmak isteyenler için epidural normal doğum düşünebilecek bir seçenektir. Ancak en geç son kontrolde doktorunuzla birlikte buna uygun olup olmadığınızı kararlaştırmanız gerekir. Anestezinin epidural mi spinal mi yapılacağına işlem sırasında anestezi uzmanı karar verir.
ilk doğumumda neredeyse 5 ay sürdü tamamen yaralarımın geçmesi.hiçbir krem işe yaramadı.bende en sonunda attım hepsini.dudağımı ıssıra ıssıra emzirdim.şuandada hep deri değiştirdi o bölge.soyuluyor resmen.şimdiden başlıyımmı bu kremleri kullanmaya
Canım herkesin aynı vitamine gereksinimi olmayabilir amaKızlar kontrollerde sonra mutlaka bilgilendirin bizi, bakalım ne kadar oldu bebislerimiz ve hangi vitaminlere geçeceğiz?
inşallah olmaz.verdiğiniz bilgileri için teşekkür ederim36. haftada başlayın sürmelere, inşallah bu sefer yara olmazlar
Canım ben geçen hafta aile hekimine gittim, hemşire zeytinyağı sürmeye başla göğüs uçlarına dedi. Bence sür sende, yağ-krem ne kullanıcaksan..ilk doğumumda neredeyse 5 ay sürdü tamamen yaralarımın geçmesi.hiçbir krem işe yaramadı.bende en sonunda attım hepsini.dudağımı ıssıra ıssıra emzirdim.şuandada hep deri değiştirdi o bölge.soyuluyor resmen.şimdiden başlıyımmı bu kremleri kullanmaya
Şehirden şehire evet fiyatlar değişiyor Eskişehir'de bulunan Acıbadem ile Bursadaki hastanesi ile arasında dağlar kadar farklar var diyebilirimcanım şehirden şehire müthiş değişiklik gösteriyo bu olaylar.sen hangi şehirdeydin
canım bende kasılmalar ve bel ağrısı şikayetiyle gittim.dr nst ye aldı.şükür sancı çıkmadı.ama insan yinede korkuyo
çok beğendim.çokda rahat görünüyor.güzel günlerde kullan canım
şaka yapıyorsun.neymiş o yaaa
canım güle güle kullan.bende ordan aldım.piyasa fiyatının nerdeyse yarısına aldım.resmi varmı
COK KORKUYORUM BENDE YARA OLMAKDAN AMA KREM ERKEND IYE DUSUNUYORSAN BENCE ZEYTINYAGI KULLAN. EBE LER DE MUTLAKA KULLAN DEDI BANA . HIC ZARARI YOK YETER KI MEMENI SIKMA DEDIilk doğumumda neredeyse 5 ay sürdü tamamen yaralarımın geçmesi.hiçbir krem işe yaramadı.bende en sonunda attım hepsini.dudağımı ıssıra ıssıra emzirdim.şuandada hep deri değiştirdi o bölge.soyuluyor resmen.şimdiden başlıyımmı bu kremleri kullanmaya
Şehirden şehire evet fiyatlar değişiyor Eskişehir'de bulunan Acıbadem ile Bursadaki hastanesi ile arasında dağlar kadar farklar var diyebilirimcanım şehirden şehire müthiş değişiklik gösteriyo bu olaylar.sen hangi şehirdeydin
canım bende kasılmalar ve bel ağrısı şikayetiyle gittim.dr nst ye aldı.şükür sancı çıkmadı.ama insan yinede korkuyo
çok beğendim.çokda rahat görünüyor.güzel günlerde kullan canım
şaka yapıyorsun.neymiş o yaaa
canım güle güle kullan.bende ordan aldım.piyasa fiyatının nerdeyse yarısına aldım.resmi varmı
BEN SORDUM HAFIF MASAJ ILE KULLANABILIRSIN ZARARI OLMAZ DEDI DOKTORUM lansinoh lanolin COK AZ MIKTARDA KULLANIYORUM
Canım ben geçen hafta aile hekimine gittim, hemşire zeytinyağı sürmeye başla göğüs uçlarına dedi. Bence sür sende, yağ-krem ne kullanıcaksan..
İşte yara olmadan sürünce demek ki faydası oluyor canımtamam canım başlıyım inşallah.
zeytin yağıda çok sürdüm.ozaman hiç fayda etmedi.ama bı sefer bıde once sürmeyi deniyim
BİZİM KARAMAN DA Kİ ÖZEL FIYATLARI 550Şehirden şehire evet fiyatlar değişiyor Eskişehir'de bulunan Acıbadem ile Bursadaki hastanesi ile arasında dağlar kadar farklar var diyebilirim
COK KORKUYORUM BENDE YARA OLMAKDAN AMA KREM ERKEND IYE DUSUNUYORSAN BENCE ZEYTINYAGI KULLAN. EBE LER DE MUTLAKA KULLAN DEDI BANA . HIC ZARARI YOK YETER KI MEMENI SIKMA DEDI
denemekte fayda var.kullanıyım canımİşte yara olmadan sürünce demek ki faydası oluyor canım
Yok canım tırsılacak bir durum değil kardeşimin özellikle yaz aylarında çok kanar KBB uzmanı uyguladı o işlemi kardeşim dayandı ise sen hayli dayanırsin ve uzun bir müddet de kanama olmadı burnundaAman canım aynen tırrrstım
550 lira mi ben şok buradaki hastanesi sağlık bakanligindan A sınıfı kategorisine girip bir hastane daha vardı onunla aynı düzeyde yarışan fiyatları da piyasaya göre uygundu Bahar Hastanesi o da fetöcü çıktıBİZİM KARAMAN DA Kİ ÖZEL FIYATLARI 550
AMA ÖZEL DEMEYE BİN ŞAHİT İSTER
O YUZDEN EN GUZELI DEVLET.. BURDA
BEN ŞİMDİLİK D VİTAMİNİ DAMLA, DECAVİT VE OMAGA ALIYORUM. DR VİTAMİNLER ÇOK KİLO YAPIYOR DİYOR, BU SEBEPLE ONLARI DA FAST FOOD TÜKETİYORSAN VİTAMİN AL DİYOR.Kızlar kontrollerde sonra mutlaka bilgilendirin bizi, bakalım ne kadar oldu bebislerimiz ve hangi vitaminlere geçeceğiz?
Memorial'a gidiyorum ben deankara da siz hangi hastaneyi tercih ettiniz aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?