2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
36. haftada başlayın sürmelere, inşallah bu sefer yara olmazlar

Aslinda sormak istediğim bu ana bilgilerden ziyade bu işlemi uygulattiran annelerin söylemlerinden yola çıkarak vurulan iğnenin ıkınmayı zorlaştırdıģı ve normal doğumun olmasi gereken süreden biraz daha geç bir zamanda gerçekleştiği gibi duyumlar var doğruluk payı var mı bu söylenenlerde?

Aslinda sormak istediğim bu ana bilgilerden ziyade bu işlemi uygulattiran annelerin söylemlerinden yola çıkarak vurulan iğnenin ıkınmayı zorlaştırdıģı ve normal doğumun olmasi gereken süreden biraz daha geç bir zamanda gerçekleştiği gibi duyumlar var doğruluk payı var mı bu söylenenlerde?

BEN SORDUM HAFIF MASAJ ILE KULLANABILIRSIN ZARARI OLMAZ DEDI DOKTORUM lansinoh lanolin COK AZ MIKTARDA KULLANIYORUM

Canım ben geçen hafta aile hekimine gittim, hemşire zeytinyağı sürmeye başla göğüs uçlarına dedi. Bence sür sende, yağ-krem ne kullanıcaksan..

BENDE COK KARARSIZ KALDIM GITTIGIM DOKTOR BEN ONCE NORMAL DOGUM DENERIM DIYOR OLMAZSA SEZERYAN ALAYIM DIYOR. DIGER BIR DOKTOR HIC DENEMEM NORMAL DOGUMU CUNKU 6 CM LIK MIYOMUN VAR COCUGUN ONA TAKILIR COK UGRAS VERIR GEREK YOK DIYOR
BEN SIMDI KIMIN DEIGINI YAPACAGIM. BASKA BIR DOKTORA DAHA GIDEYIM BAKALIM O NE DIYECEK

Şehirden şehire evet fiyatlar değişiyor Eskişehir'de bulunan Acıbadem ile Bursadaki hastanesi ile arasında dağlar kadar farklar var diyebilirim

COK KORKUYORUM BENDE YARA OLMAKDAN AMA KREM ERKEND IYE DUSUNUYORSAN BENCE ZEYTINYAGI KULLAN. EBE LER DE MUTLAKA KULLAN DEDI BANA . HIC ZARARI YOK YETER KI MEMENI SIKMA DEDI

Şehirden şehire evet fiyatlar değişiyor Eskişehir'de bulunan Acıbadem ile Bursadaki hastanesi ile arasında dağlar kadar farklar var diyebilirim

BEN SORDUM HAFIF MASAJ ILE KULLANABILIRSIN ZARARI OLMAZ DEDI DOKTORUM lansinoh lanolin COK AZ MIKTARDA KULLANIYORUM

tamam canım başlıyım inşallah.

Canım ben geçen hafta aile hekimine gittim, hemşire zeytinyağı sürmeye başla göğüs uçlarına dedi. Bence sür sende, yağ-krem ne kullanıcaksan..

zeytin yağıda çok sürdüm.ozaman hiç fayda etmedi.ama bı sefer bıde once sürmeyi deniyim

BİZİM KARAMAN DA Kİ ÖZEL FIYATLARI 550
AMA ÖZEL DEMEYE BİN ŞAHİT İSTER
O YUZDEN EN GUZELI DEVLET.. BURDA

COK KORKUYORUM BENDE YARA OLMAKDAN AMA KREM ERKEND IYE DUSUNUYORSAN BENCE ZEYTINYAGI KULLAN. EBE LER DE MUTLAKA KULLAN DEDI BANA . HIC ZARARI YOK YETER KI MEMENI SIKMA DEDI

canım geçen gün bir video izledim.sadece ucunu verirsen çocuğun ağzına yara olma olasılığı çok.onada dikkat etmek lazım

İşte yara olmadan sürünce demek ki faydası oluyor canım
denemekte fayda var.kullanıyım canım

Kızlar merhaba nasılsın ? Yaşadığım şeylerden dolayı daha temkinli yaklaşıyorum kendimi doldurup ümitlendirmiyorum sabır diyorum Allah duyucak bir gün sesimizi dileyen herkes gibi zaman diyorum . Ama bende bu ay diğer aylara göre daha sakinim , değerlendirlendim günlerimi bu ay sanki olmazsa bile doğru gidiyorum diye düşünüyorum demem o ki kızlar artık sadece bebek odaklı demedik rahattım dedğim gibi hatta yumurtlama günüm de iki kere denediğimiz bile oldu . 10 gün kala da dednedik şuan 8 gün kaldı adete kızlar benim sanki hiç öyle olmadı sıvı sulu akıntı akışkan geliyor ara ara agrılar giriyor kasıklarıma hatta bi kaç gündrlü sol diz kapağımda inanılmaz bi sancı anlatamam hiç oturma dercesine agrı . gögüler her adet öncesi şiş ve agrı var zaten ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum . Sadece paylaşmak istedim inşallah bu ay bu mutlu haberi alır sizlerle paylaşırım kızlar .. Hamiş annelerden dua istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim kızlarr

BİZİM KARAMAN DA Kİ ÖZEL FIYATLARI 550
AMA ÖZEL DEMEYE BİN ŞAHİT İSTER
O YUZDEN EN GUZELI DEVLET.. BURDA
550 lira mi ben şok buradaki hastanesi sağlık bakanligindan A sınıfı kategorisine girip bir hastane daha vardı onunla aynı düzeyde yarışan fiyatları da piyasaya göre uygundu Bahar Hastanesi o da fetöcü çıktı şimdi devlet bünyesine geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…