- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.001
Canim dogum pozisyonumu almis kanalami girmis? Okudugum kadariyla doguma yakin kanala giriyo cikmak icin :) gidicem bende bu gun bakalim ne olacak :)31. Haftada Kanala girmis dedi dr
ay benim ki korkudan 2 m ötede uyuyor bazen yaklaşıyor sonra aklına geliyor heralde tekrar uzaklaşıyorAynen öyle son zamanlarda nasıl olucak artık bilmiyorum iyice ağırlaşıcak bebekler :) az kldı sabredicez arrık biraz gece soldan sağa dönerken karnımın içi çok acıyo ve belimden çatır çatır ses geliyo oflayıp puflamalarıma eşim uyanıyo. Bide bu gece dizini çarptı karnıma yastığı kafasına basıcaktm
aynen benım esım de oyle. gece cok uyanıyorum ya bı baktım kucucuk yerde yatıo garıbım dedım yaay benim ki korkudan 2 m ötede uyuyor bazen yaklaşıyor sonra aklına geliyor heralde tekrar uzaklaşıyor
aynen benım esım de oyle. gece cok uyanıyorum ya bı baktım kucucuk yerde yatıo garıbım dedım ya
bizim triplerimizden ne yapacaklarını şaşırdılar ya
yıne bır kez kalkıyorsan ıyı cnm ben 3 bazen 4 kez kalkıyırum uykularım hep boluk bolukkızlar ben de her gece en az bi kez tuvalate kalkıyorum. çok sık tuvalete çıkıyorum. bi de 3 gündür falan kasıklarımdan bacak arasına doğru ağrım oluyor. döndü de başı mı yerleşti acaba?
ben aldım herkes al mutlaka diyo hijyenik ped de aldım bunlar kullanılan seylermişTek kullanimlik lohusa kulodu alaniniz var mi? emin olamadim nette yorumlarda oneriyorlar hijyenik diye.
Benim hayvani büyüklükteki hamile yastığımdan dolayı istese de yaklaşamıyor, güvendeyimay benim ki korkudan 2 m ötede uyuyor bazen yaklaşıyor sonra aklına geliyor heralde tekrar uzaklaşıyor
Evi pislik götürsün boşver ev işi filan yapma gerekirse bi kadın tutarsın doğuma yakın. Zorunlu işlerde de yavaş yavaş yap canım. Dr un bana söylediği uzanma, eğilme, ani hareket yapma vs. idi. Yemek yiyince sola uzan yat dedi bir de bebek daha iyi besleniyormuş. Bu arada ben erken doğmuşum 47 cm boyum varmış :) Küvözde de kalmışım bebeklik fotolarımı bi gör ama çok hızlı büyümüşüm :) Şu an boyum 1.71 :) çok şükür hiç sağlık sorunu yaşamadım solunum vs ile ilgili de... Bal da tavsiye ederim canım akciğerler için çok iyiymişamin cnmdoktorum da dedı zaten her gun gıt gıde bır gun oncekıne gore daha ıyı olucak.kılo alıcak ve cıgerlerı gelısıcek dıye.sadece 34 uncu haftaya kadar dogarsa kuvezde solunum cıhazına baglı kalma olasılıgı yuksek dedı.34-37 ye kadar erken dogum dıyoruz ama kuvezde olur solunum cıhazı gereksınımı daha az dedı.37 de dogarsa bebegı anneyle eve gonderebılırız dedı.normal zamanda da en az 8 haftamız kalmıs.bakalım herseyın hayırlısı.keske bakanım hızmet edenım olsa da iş yapmasam
rica ederim, mutlak sezaryen yapılacaksa epidural anestezi daha avantajlı ancak bunun değerlendirmesini doktorunuzla yapmanız ve kararlaştırmanız gerekiyor, bazı durumlarda kişi epidural anesteziye uygun olamayabiliyor.ozaman sezeryan için eğer tercih şansımız olursa epidurali seçmek daha mantıklı gibi.birbirlerine göre dejavantajları fazla yok sankı diymi?
verdiğiniz bilgiler için çooook teşekkür ederim.
buarada göğüs yaraları için varmı bi öneriniz
Benim de aynı şekilde canım gece 2-3 kere kalkıyorum wcye. Bir de hep vajinaya doğru çalışıyor bu ufaklık hareketler oraya doğru 2 gündür. Kasık ağrım var bir de hep idrar gelmiş gibi bişey oluyo hemen geçiyo sonra başı aşağıya yerleşti hareket ettikçe böyle oluyo sanırım. Yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek?yıne bır kez kalkıyorsan ıyı cnm ben 3 bazen 4 kez kalkıyırum uykularım hep boluk boluk
Benimkide dönmemiş başi yukarida:)dönerler heralde vakit var dahabebeişinizin pozisyonu ne durumda kızlar benim 30. haftam da dönmemiş başı yukarda
Ellerine sağlık canım harika olmuşEki Görüntüle 1964444 Eki Görüntüle 1964445
Teyzeleri oğlumun süs yastığını yaptım nasıl olmuş biraz daha rütüş atacağım ama heyecan yaptım nasıl olmuş
Ben anlamıyorum başı yukarıda mı aşağıda mı? Bi baskı var herkes başı aşağıya inmiştir diyor aynı zamanda da hareket var hep kasıklara doğru bu sefer de en çok hareket ayaklarında olur başı yukarıdadır diyorlar kafam karıştı? Yarın dr ne diyecek bakalım.Benimkide dönmemiş başi yukarida:)dönerler heralde vakit var daha
rica ederim, mutlak sezaryen yapılacaksa epidural anestezi daha avantajlı ancak bunun değerlendirmesini doktorunuzla yapmanız ve kararlaştırmanız gerekiyor, bazı durumlarda kişi epidural anesteziye uygun olamayabiliyor.
Göğüs yarası oluşmasının ilk ve en önemli nedeni yanlış emzirme pozisyonudur. Bebek ilk defadan itibaren sadece meme ucunu değil kahverengi bölgenin tamamını ağzı içine almalı, yüzü tam olarak annenin memesine dönük olmalıdır.sadece ucunu ya da kahverengi bölgenin bir kısmını emerse yara oluşur. Oluişursa piyasada pek çok krem mevcut, ben lansinoh lanolin ve garmastan pomad düşünüyorum. ayrıca tahinin bekleyince üzerinde biriken yağı da kullanılabilir. Bol bol emsin bebeklerimiz inşallah :)
Ben dün aldım, 5tane vardı içinde yeterli olur herhalde... Kullan at, güzel pratik geldi.Tek kullanimlik lohusa kulodu alaniniz var mi? emin olamadim nette yorumlarda oneriyorlar hijyenik diye.
Pazartesi 30+0 olucaz o zaman randevum, doktordan çıkınca yazarım artıkbebeişinizin pozisyonu ne durumda kızlar benim 30. haftam da dönmemiş başı yukarda
Çeşit çeşit var çokta güzeller ama hepsi yabancı site.Araştırdım ama yokBen bunun için küçük boy müslin bezlerden aldım. Hiç görmedim bu modelden çok sevimliymiş ama
Ben de geçen gece kasık ağrısı ile gece 1 de gittim gayet ilgilendiler bu ay özele geçiyorum ben ama Zübeydeyi de bırakmayı düşünmüyorum iki tarafa da gidicem inşallah ay yeni hamile olduğunu ogrenenlere kızmasinlar ya napsin ne heyacanlanmışlardır geçmiş olsun canım uzun bir süre uzun bir seyahat yapma canım bizim de 2 tane cenaze vardı katılmadım ben açıkçası sayılı günlerimiz kaldı dikkatli olmalıyızCok sagol canim. Evet haklisin bir daha yolculuk falan yok. Hava degisiminden de olmus olabilir. Bursada Zubeyde hanimin aciline gittim bu arada. Cok guzel ilgilendiler cok guzel bir hastane. Bursada olsam kesinlikle dogumumu orada yapardim. Tahlillerimi yaptilar serumuma baktilar. Orda NSt de yatan hamileler vardi. Bir tane kadin gecenin bir vakti gebelik testine geldi acile. Ona kizdilar neden poliklinige gitmiyorsun da acile geliyorsun, polikliniklerimiz 12 saat hizmet veriyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?