2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay benim ki korkudan 2 m ötede uyuyor bazen yaklaşıyor sonra aklına geliyor heralde tekrar uzaklaşıyor

kızlar ben de her gece en az bi kez tuvalate kalkıyorum. çok sık tuvalete çıkıyorum. bi de 3 gündür falan kasıklarımdan bacak arasına doğru ağrım oluyor. döndü de başı mı yerleşti acaba?
yıne bır kez kalkıyorsan ıyı cnm ben 3 bazen 4 kez kalkıyırum uykularım hep boluk boluk

Evi pislik götürsün boşver ev işi filan yapma gerekirse bi kadın tutarsın doğuma yakın. Zorunlu işlerde de yavaş yavaş yap canım. Dr un bana söylediği uzanma, eğilme, ani hareket yapma vs. idi. Yemek yiyince sola uzan yat dedi bir de bebek daha iyi besleniyormuş. Bu arada ben erken doğmuşum 47 cm boyum varmış :) Küvözde de kalmışım bebeklik fotolarımı bi gör ama çok hızlı büyümüşüm :) Şu an boyum 1.71 :) çok şükür hiç sağlık sorunu yaşamadım solunum vs ile ilgili de... Bal da tavsiye ederim canım akciğerler için çok iyiymiş Şu 35 haftayı bi atlatalım zamanında gelsinler ama tabi :) öperim bebişi

rica ederim, mutlak sezaryen yapılacaksa epidural anestezi daha avantajlı ancak bunun değerlendirmesini doktorunuzla yapmanız ve kararlaştırmanız gerekiyor, bazı durumlarda kişi epidural anesteziye uygun olamayabiliyor.
Göğüs yarası oluşmasının ilk ve en önemli nedeni yanlış emzirme pozisyonudur. Bebek ilk defadan itibaren sadece meme ucunu değil kahverengi bölgenin tamamını ağzı içine almalı, yüzü tam olarak annenin memesine dönük olmalıdır.sadece ucunu ya da kahverengi bölgenin bir kısmını emerse yara oluşur. Oluişursa piyasada pek çok krem mevcut, ben lansinoh lanolin ve garmastan pomad düşünüyorum. ayrıca tahinin bekleyince üzerinde biriken yağı da kullanılabilir. Bol bol emsin bebeklerimiz inşallah :)

yıne bır kez kalkıyorsan ıyı cnm ben 3 bazen 4 kez kalkıyırum uykularım hep boluk boluk
Benim de aynı şekilde canım gece 2-3 kere kalkıyorum wcye. Bir de hep vajinaya doğru çalışıyor bu ufaklık hareketler oraya doğru 2 gündür. Kasık ağrım var bir de hep idrar gelmiş gibi bişey oluyo hemen geçiyo sonra başı aşağıya yerleşti hareket ettikçe böyle oluyo sanırım. Yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek?

Son düzenleme:
Benimkide dönmemiş başi yukarida:)dönerler heralde vakit var daha
Ben anlamıyorum başı yukarıda mı aşağıda mı? Bi baskı var herkes başı aşağıya inmiştir diyor aynı zamanda da hareket var hep kasıklara doğru bu sefer de en çok hareket ayaklarında olur başı yukarıdadır diyorlar kafam karıştı? Yarın dr ne diyecek bakalım.

ilk doğumumda neredeyse 5 ay sürdü tamamen yaralarımın geçmesi.hiçbir krem işe yaramadı.bende en sonunda attım hepsini.dudağımı ıssıra ıssıra emzirdim.şuandada hep deri değiştirdi o bölge.soyuluyor resmen.şimdiden başlıyımmı bu kremleri kullanmaya

Ben de geçen gece kasık ağrısı ile gece 1 de gittim gayet ilgilendiler bu ay özele geçiyorum ben ama Zübeydeyi de bırakmayı düşünmüyorum iki tarafa da gidicem inşallah ay yeni hamile olduğunu ogrenenlere kızmasinlar ya napsin ne heyacanlanmışlardır geçmiş olsun canım uzun bir süre uzun bir seyahat yapma canım bizim de 2 tane cenaze vardı katılmadım ben açıkçası sayılı günlerimiz kaldı dikkatli olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…