2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar hastane ya da eve gelen misafirler için hediyelik bir şeyler hazırladınız mı, bugünlerde beni en çok o geriyor.
Ben de ona bakıyorum bu ara,isimli havlu yaptırmayı düşünüyorum bide instgrm da bi sayfa buldum çeşitli şeyler aklımda ama büyük bi bütçe ayıramayacam malesef

İs yerinde birlikte calistigimiz arkadas beni yemekhaneye cagirdi, tansiyonum dustu yanimda durur musun diye, gittim dedim arac cagiralim eczaneye gidelim yok dedi sen yanimda dur gecer 5 dakikaya dedi. Neyse 5 dakika sonra iyiyim hadi cikalim dedi. Ofise bir girdim, kattaki herkes gelmis suslemisler ofisi, birseyler hazirlamislar cok mutlu oldum gercekten :)
Böyle arkadaşlar her hamişin başına :dua: bizimkiler yontulmamış odun cevheri

Maşallah bizde 29 bitti 30. Haftaya bugün başladık. Benim kasik ağrılarım oluyo çok uzun sürmüyor bu haftalarda normal mi tatlım
Ben ara ara kasık ağrısı yaşıyorum anı kalkislarimda mesela. Bence normal çünkü bebek büyüyor ve baskı yapıyor aşağı kısımda mesela bazen baskı hissediyorum çok artarsa ağrı muhakkak dr una sor.

Bazen acayip enerjik oluyorum bazende pısmış bir balon gibi ruzgarda savrulur gibi bi o odaya bi o odaya buldugum yere devriliyorum :))) bugun maasallah cok iyi hissediyodum kendimi guzelce bir evimi temizledim .normalde supursem silemiyorum silsem toz alamiyorum bugun hepsini hallettim cok sukur.aksama bunun ustune guzel uyurum herhalde :)))
Yani sanirsam :deli:
aman oyle umuyorum iste bakalim :halay::halay:
Canım çok yormuşsun kendini ama gece çişler izin vermezki uyumana o yüzden fazla yorma kendini gecede sana rahat yok :KK24::KK48:

@adones in dediği gibi enfeksiyon çoğu gebede oluyor, monurol saşe grubu ilaçlar toparlar. Tansiyon olup olmadığı da belli değil sende, dur bir ölç bakalım hemen panik yaptırmayın kadına yahu :) İdrarda protein tansiyondan kaynaklanabiliyor sadece o yüzden tansiyonuna bak dedik. Ben her gün ölçüyorum idrarımda protein eser miktar çıktı en son. Doktor önemli değil dedi. Senin kaç çıktı acaba yüksek bir değer mi çıktı ki? Doktor kontrolünde olduktan sonra hiçbirşey olmaz korkup tansiyonunu çıkarma. Sen düzenli ölçüm yap kontrolüne git sıkıntı olmaz. Arkadaşın bahsettiği kontrol altına alınamayan tansiyon. Birbirinizi korkutmayın :) Z Zek_06
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM PROTEİN 15 ÇIKMIŞ YARIN TEKRAR TAHLİL YAPILACAK HAYIRLISI AMA TANSİYONUM GENELDE DÜŞÜK ÇIKIYOR :KK57:

Kızlar hastane ya da eve gelen misafirler için hediyelik bir şeyler hazırladınız mı, bugünlerde beni en çok o geriyor.

küçük süslü kolonya şişeleri aldım içinede kiraz aromalı pembe kolonya :)
birde küçücük aynalar gördüm onlardan alıp kendim süslemeyi düşünüyorum.
Şeker külahları var içine lokum çikolatalı şeker falan konuyor
Magnetli buzdolabı süsü istiyorum ama onda pek emin değilim.
son olarakta şeker hamurlu kurabiye yapmayı istiyorum kendim yapıcam bakalım :)

bunları küçük süslü karton poşetlere koymayı planlıyorum. Abartmayacağım 25 kişilik falan en samimi gördüklerime verecek şekilde bir hazırlık yapacağım.

kizlar merhaba,ara ara takip ediyorum sizleri bilmiyorum daha once bunu konustunuz mu ama sac boyatma konusunda ne düsünüyorsunuz.?
kizil sacliyim gebeligin basindan beri hic boyamadim ama nasipse gebelik cekimi ve dogumdaki fotolar icin boyatmayi dusunuyorum ama cok kararsizim. doktorlar 12. haftadan sonra organik boyalara izin veriyor ama cok muallaktayim sizinde fikirlerinizi almak istedim
Ben gebelik öncesinden bırakmıştım boyayı. O organik boyalar da çok güvenilir değil, bence kimyasal almaya hiç gerek yok, eğer dibin çok geldiyse sevimli şapkalar var onlardan takıp kamufle edebilirsin çekimde ;)
İs yerinde birlikte calistigimiz arkadas beni yemekhaneye cagirdi, tansiyonum dustu yanimda durur musun diye, gittim dedim arac cagiralim eczaneye gidelim yok dedi sen yanimda dur gecer 5 dakikaya dedi. Neyse 5 dakika sonra iyiyim hadi cikalim dedi. Ofise bir girdim, kattaki herkes gelmis suslemisler ofisi, birseyler hazirlamislar cok mutlu oldum gercekten :)
Gördüm canım fotolarını, çok hoş bir sürpriz olmuş, düşünceli iş arkadaşların olduğu için şanslısın ;) sen de çok tatlı görünüyorsun, izin ne zaman başlıyor?

Ben gebelik öncesinden bırakmıştım boyayı. O organik boyalar da çok güvenilir değil, bence kimyasal almaya hiç gerek yok, eğer dibin çok geldiyse sevimli şapkalar var onlardan takıp kamufle edebilirsin çekimde :KK66:

Gördüm canım fotolarını, çok hoş bir sürpriz olmuş, düşünceli iş arkadaşların olduğu için şanslısın :KK66: sen de çok tatlı görünüyorsun, izin ne zaman başlıyor?
Tesekkur ederim canim :) Kendi doktorum ne zaman calisamazsin derse o zaman cikicam ama ben cok uzak gormuyorum :) Cantamin yarisini hazirladim.

Back
X