- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.661
Âmin bitanem daha iyileri sizlerin olsun inşallahcanım çok güzel herşey tam prenses odası olmuş güle güle kullansın miniğin
Owww bir prenses odası hazırlanmış çok da güzelmişşş maşallah fon yaptırma böyle daha ferah durur bence bide o emzirme koltuğu şahane şimdilik salona al tv izlersinİşte teyzeler Buda bizim odamızduvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
@Petisko teyzoşu ekledik bak bakalım
Yok o elleyince oluyor bi yerlerine surersen falan vallahi ben hamile öğrendiğimde kurban bayramında kuşbaşıkuşbaşı buzluk için az dogramadim annemler de hacdaydi teyzem sıkı sıkı tembihledi sakın ete elleyince yüzüne falan o eli sürme dedi inşallah yoktur birsey ben de ciğeri çok severim yani uf şimdi bile canım çektibende hamile olduğumu öğrenmeden ciğer yemiştim acaba leke varmıdır diye korkuyorum şimdi
Âmin bitanem nasılsın
Yaaa bAyildimmmm cok cok guzel olmusİşte teyzeler Buda bizim odamızduvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
Doğu Anadoluda medical park çok yok Batmanda misinOrası neresi kız
bende bayramda yemiştim canım kendim doğrayıp pişirmiştim bide inşallah yoktur kuzularımnızda bişey ,ciğere bende hasret kaldım valla bişey olur diye yiyemiyorum kaç aydır :)Yok o elleyince oluyor bi yerlerine surersen falan vallahi ben hamile öğrendiğimde kurban bayramında kuşbaşıkuşbaşı buzluk için az dogramadim annemler de hacdaydi teyzem sıkı sıkı tembihledi sakın ete elleyince yüzüne falan o eli sürme dedi inşallah yoktur birsey ben de ciğeri çok severim yani uf şimdi bile canım çektiyalnız ananemin kaşinin yanında gül lekesi vardı ananemin annesi anlatırdi düğünde hamileyken gül takmistim oraya derdi hep Allah korusun yoktur inşallah bişey
Maşallah canım Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin benim fazladan odam yok misafir odasını camdan silkeleyesim geldiİşte teyzeler Buda bizim odamızduvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
Maşallah kuzum hep iyi olun inşallah mira hanım şu ara tekmelere devam ediyor ama sancım Yok şükürler olsun teysesi yarın 33.bitiyorhamdolsun canım iyiyim...bir yandan eksik tamamlamaya çalışıyorum bir yandan izin için gün sayıyorum
Mira nasıl bir ara heyecan yaptırmıştı... Teyze sözü dinliyor mu bakayım
gerçi o da haklı annesi öyle ciciler almış ki merak ediyor görmek için
Yemekten ziyade elini ona sürdükten sonra yüzüne falan sürersen olur derler vallahi ben de yedim Allah korusun yoktur inşallah ama hep aklıma geliyorbende bayramda yemiştim canım kendim doğrayıp pişirmiştim bide inşallah yoktur kuzularımnızda bişey ,ciğere bende hasret kaldım valla bişey olur diye yiyemiyorum kaç aydır :)
İşte teyzeler Buda bizim odamızduvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
Ama plesanta zamanla yukarı çıkabiliyor. Benim de tam kapatıyordu, sonra kısmen kapattı, şimdi normale döndü. Doktorun baktığında kapatıyor olabilir. Sonradan düzelmiştir belki. Kanama plesanta previa belirtisi zaten.Hatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmigogsen hocama cok guveniyorum.inaniyorum... Bu kadar kesin konismaz emin olmadgi seye... Yapistim yakasina birakma beni diye kanama icinde yerlesme bile olablr dedi. Eski birikme den havuz olsms olablr dedi. Yani zaten leke leke gbydi. Allahm cok sukur 30 u da gordum... Doktorlarinza guvenin ama tam baglanmayin...
Burda özel hastane var ama öyle bi özelligi yok iste malesef yoksa benimde dogumum özel hastanede olucak sigorta karsiliyo butun hamileligi, dogumu, kurslari, dogumdan sonra 10 gün eve ebenin gelmesini falan sadece bebisin babasi yanimizda biraz daha fazla kalabiliyo onun disinda yasak avrupadada yok refakatci.yok canım burda özel hastanede tek kişilik odalar sezeryanda iki gece kalıyorsun özel oda olduğu için gelene gidene karışmıyorlar eşin ve bir bayan refakatçi kalabiliyor ziyaret saati yok evin gibi yani .
Çok tşk ederiz teysesi bende 3.cocukta yapabildim diğer iki oğlumda hep içimde kalmıştı Şen'de dilediğin gibi yap inş sendende resim bekliyoruzYaaa bAyildimmmm cok cok guzel olmustam bir premses odasi besik ve raf benimkine cok cok benziyor, ben beşige sadece kadife baslik eklettim halida da ismi yazarmis amanda aman yaa Mira hanim saglikla gelsin insalllah odasina bende salllanan koltuk istiyordum ama odamiza sigmiyor bizim devasa dolabimizdan ötürü hevesimi ikinci bebise saklayacagim artik bence oda harika olmus, ekleme yapmana gerek yok
Rabbim Şen'inde gönlüne göre versin inş bitanem benimMaşallah canım Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin benim fazladan odam yok misafir odasını camdan silkeleyesim geldi
Çok tşk ederiz teysesiSağlıkla kucagına al bu güzel oda da büyüt bebeğiniduvar rengi de gayet hoş. Daha fazla renge gerek Yok bence de. Böyle gayet güzel olmuş
Benimde öyleydi kızlar benim daha tehlikeliydi ve tam sezeryan yerimin üstündeydi şükürler olsun düzeldi sizinde düzelmiş olabilirAma plesanta zamanla yukarı çıkabiliyor. Benim de tam kapatıyordu, sonra kısmen kapattı, şimdi normale döndü. Doktorun baktığında kapatıyor olabilir. Sonradan düzelmiştir belki. Kanama plesanta previa belirtisi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?