- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.681
Ben bikac hafta annemde olacagim, herseyimiz hazir ama odayi henuz dizayn etmemistik. Kritik haftalari atlatinca odamizi da hazirlar resim atarimÇok tşk ederiz teysesi bende 3.cocukta yapabildim diğer iki oğlumda hep içimde kalmıştı Şen'de dilediğin gibi yap inş sendende resim bekliyoruz
Oyy ne guzel olmus :) fon yaptirma canim. Yatak basindaki duvar dolu zaten.duvarinda kouu renk zatenm boyle cok ferah. Ilerde gozune batarsa hayal gbi ince bir fon kullanrsn. Gule gule saglikla kullanin bebegnle:)İşte teyzeler Buda bizim odamızduvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
@Petisko teyzoşu ekledik bak bakalım
Bekliyorum sabırsızlıklaBen bikac hafta annemde olacagim, herseyimiz hazir ama odayi henuz dizayn etmemistik. Kritik haftalari atlatinca odamizi da hazirlar resim atarim
Âmin Can'ım hepimiz inşallahOyy ne guzel olmus :) fon yaptirma canim. Yatak basindaki duvar dolu zaten.duvarinda kouu renk zatenm boyle cok ferah. Ilerde gozune batarsa hayal gbi ince bir fon kullanrsn. Gule gule saglikla kullanin bebegnle:)
Ters dönmüs oglusum teyzesi yüzünüde bi gösterdi sonra iki eliyle kapatti suratini pipiyi gösterdiCokk tesekkur ederiz teyzesi.
Ya oyle oluyo kuzu kucukken çirkin olanlar buyuyunce bir guzellssiyor. Senn minnak bugday tenli yagz bir delikanli olacak insaallah. Sen hc kotu dusunme buyudukce yerleri daraliyo hareketler kısitlaniyomus. Guzel haberlerini bekliyorm inss
Benimde öyleydi kızlar benim daha tehlikeliydi ve tam sezeryan yerimin üstündeydi şükürler olsun düzeldi sizinde düzelmiş olabilir
Bende oyle olmasini umut ediyorum. Cikmaz artik demisti kendisi gerci ama bakalim pazrtesi belli olur bebegmmi anlasti esi ile yoksa benm doktor mu yanlis yorumladi gorecegiz... Gecmis olsun sizlere de ...Ama plesanta zamanla yukarı çıkabiliyor. Benim de tam kapatıyordu, sonra kısmen kapattı, şimdi normale döndü. Doktorun baktığında kapatıyor olabilir. Sonradan düzelmiştir belki. Kanama plesanta previa belirtisi zaten.
Çok güzel. Güle güle büyüt bebeğini. Halı nerden? Çol beğendim.Duvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
Yatak odası beşiği de odasında şu an, yatak odama taşımadım şimdiden. İsteyen herkese daha güzelleri olsun inşallahEki Görüntüle 1967734 Eki Görüntüle 1967735 Eki Görüntüle 1967736 Eki Görüntüle 1967737
Allah Allah o bekar bayanların derdi ne kiBen doç dr nida bayık'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum iki arkadaş kadar yakınız ve özellikle riskli gebelik takibi yaptığı için onunla birlikteyim. Ama erhan bey de çok iyi bir dr oldukça genç ve yakışıklı bekar bayanlar çok tercih ediylr ye duydum benim dr um ile aynı katta odaları. Görüşmeye gittiğimde onun hastalarını da görüyorum.
Aminn canim benimde hic cevremde yok duyanlarda sasirdi ilk defa duyduklarini solediler ama ben cok sevdim kizimin adinida kendim koydum bunuda insallah begenmeyende cok oldu hatta en yakinlarimdan bile ama benim umrumda deil ben begendikten sonra kimseye laf dusmez.kizimda bende ruyamda baska bi isim gormustum ama koymadim.sen begenmediysen koymak zorunda deilsin canim icine ne siniosa onu koyRabbim oğlunu sana ve tüm sevdiklerine bağışlasın benim çevremde hiç yok Yuşa
Konseptimiz küçük prens :) Ailede hep kız olunca oğluşu prens ilan ettik otomatik olarak :) Sen de ser annesi artık, oda kuranlardan fotolar gelsin bir bir, bekliyoruzŞifonyerdeki küçük prens de dikkatten kaçmıyor hanine diyim ki her şeyi çok güzel hep güzel günleriniz olsun bende heveslendim böyle görünce odayı sermeye
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Halıyı bulunduğum şehirde bir mimarlık ofisinden aldım.Çok güzel. Güle güle büyüt bebeğini. Halı nerden? Çol beğendim.
Merhaba canım bende devletteyim . Su izin olayi bebegime daha cok kalsin diye ben sonuna kadar calismaya calişcam da senin 45 gunluk sendika izni nasıl oluyor? Bana da tüyo versene?hic bilgim yokDEVLETTEYIM COK SUKUR IZINDE SIKINTI OLMUYOR AYARLAMA YAPTIM INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER. 3 AY DEVLETIN VERDIGI IZIN SONRA 4 AY FALAN RAPOR ALACAGIM. SONRA 6 AY UCRETSIZ . 45 GUNDE SENDIKANIN VERDIGI UCRETSIZ IZIN. SENEYE KI YILLIK IZIN 22 . BU YILINKINIDE KULLANMAZSAM 22 DE ORAN 44 OLUYOR YANI EN AZ COCUK 15 AYLIK FALAN OLACAK INSALLAH
Canim herseyi cok guzelmis gule gule musmutlu gunlerde kullanin insallahDuvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
Yatak odası beşiği de odasında şu an, yatak odama taşımadım şimdiden. İsteyen herkese daha güzelleri olsun inşallahEki Görüntüle 1967734 Eki Görüntüle 1967735 Eki Görüntüle 1967736 Eki Görüntüle 1967737
Ben Yüşa ismini cok sevdim, yavrunun ahlakida Yüşa peygamber ahlakina yakin olsun insallllahAminn canim benimde hic cevremde yok duyanlarda sasirdi ilk defa duyduklarini solediler ama ben cok sevdim kizimin adinida kendim koydum bunuda insallah begenmeyende cok oldu hatta en yakinlarimdan bile ama benim umrumda deil ben begendikten sonra kimseye laf dusmez.kizimda bende ruyamda baska bi isim gormustum ama koymadim.sen begenmediysen koymak zorunda deilsin canim icine ne siniosa onu koy
Canim cok cici olmus hayirla guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbimİşte teyzeler Buda bizim odamızduvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
@Petisko teyzoşu ekledik bak bakalım
Durusu makat gelisli mi suan doktorun ne diyorO konu tam bir muamma zaten şuan makat gelişli oturan boğa koyacam o olacak
Ay iyi masaallah pasamaa. Daha cok donerler kuzu. Bizim.kafa yne asagidaydi. Ay bende bakıyorum ama ne yapiyo. Hc anlamiyorum. Olcum yapio drlar hep. :)) pasanin da yaptgi ise bak fena bocukTers dönmüs oglusum teyzesi yüzünüde bi gösterdi sonra iki eliyle kapatti suratini pipiyi gösterdiiyiyiz sukur.
Cok tsk ederm kuzummm hepimizin evlatlari ayni sekilde olsun insallaaahhhBen Yüşa ismini cok sevdim, yavrunun ahlakida Yüşa peygamber ahlakina yakin olsun insallllah
Âmin Can'ım Allah razı olsun nabzın çok normal haftalar ilerledikçe nefes almakta yürümekte zorlanıyoruz o yüzden nabzı yüksek oluyor korkmaKızlar bişey sorcam. Doktoruma sormayı unutuyorum. Tansiyonunuzu ölçerken nabzınıza dikkat ettiniz mi?
Benim gebelikten önce 60 70 lerden yukarı çıkmazdı. Şimdi de 90 dan aşağı değil. Yeni aldığım makinede güya aritmi uyarısı veriyormuş paçamı tutuşturdu. Doktorum da ölçüyo tansiyonumu anormal olsa derdi herhalde.
ardaemre bayıldım prensesin odasına. Rabbim huzurla büyütmek nasip etsin.
Kizlar sonunda aldim raporu sukur olanin disinda abartmasam vermicekti ama ben kadina ne zaman gitsem cikinca daha kötü oluyorum nazarmi ediyo neyse32+6 yiz 1900 grammis bana az geliyo doktorda gayet normal dedi, bide hissetmiyorum fazla sadece kasiklarda hissediyorum demistim ya beyefendi 3 gün önceye kadar bas asagi duruyodu ters dönmüs doktorda dedi korkma geri döner yoksa döndürmek icin yöntemler var ayin 21 inde ebeyle randevum var onunla beraber bakarsiniz sorun etme dedi onun disinda cok sükür hersey yolunda birdahaki randevuyu 4 hafta sonra yapalim dedi istersen doguma gelim direk dedim icimden tabi 6 nisana randevu verdi ama sanirim ebeyle öncesinde randevum var diye gerci burda böyle siz sanslisiniz galiba ben nst ye bile girmeden dogurcam hayirlisi olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?