2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok tşk ederiz teysesi bende 3.cocukta yapabildim diğer iki oğlumda hep içimde kalmıştı Şen'de dilediğin gibi yap inş sendende resim bekliyoruz
Ben bikac hafta annemde olacagim, herseyimiz hazir ama odayi henuz dizayn etmemistik. Kritik haftalari atlatinca odamizi da hazirlar resim atarim

Oyy ne guzel olmus :) fon yaptirma canim. Yatak basindaki duvar dolu zaten.duvarinda kouu renk zatenm boyle cok ferah. Ilerde gozune batarsa hayal gbi ince bir fon kullanrsn. Gule gule saglikla kullanin bebegnle:)

Ters dönmüs oglusum teyzesi yüzünüde bi gösterdi sonra iki eliyle kapatti suratini pipiyi gösterdi iyiyiz sukur.

Benimde öyleydi kızlar benim daha tehlikeliydi ve tam sezeryan yerimin üstündeydi şükürler olsun düzeldi sizinde düzelmiş olabilir
Bende oyle olmasini umut ediyorum. Cikmaz artik demisti kendisi gerci ama bakalim pazrtesi belli olur bebegmmi anlasti esi ile yoksa benm doktor mu yanlis yorumladi gorecegiz... Gecmis olsun sizlere de ...

Allah Allah o bekar bayanların derdi ne kiadam evliyse

Rabbim oğlunu sana ve tüm sevdiklerine bağışlasın benim çevremde hiç yok Yuşa
Aminn canim benimde hic cevremde yok duyanlarda sasirdi ilk defa duyduklarini solediler ama ben cok sevdim kizimin adinida kendim koydum bunuda insallah begenmeyende cok oldu hatta en yakinlarimdan bile ama benim umrumda deil ben begendikten sonra kimseye laf dusmez.kizimda bende ruyamda baska bi isim gormustum ama koymadim.sen begenmediysen koymak zorunda deilsin canim icine ne siniosa onu koy

Şifonyerdeki küçük prens de dikkatten kaçmıyor hani ne diyim ki her şeyi çok güzel hep güzel günleriniz olsun bende heveslendim böyle görünce odayı sermeye
Konseptimiz küçük prens :) Ailede hep kız olunca oğluşu prens ilan ettik otomatik olarak :) Sen de ser annesi artık, oda kuranlardan fotolar gelsin bir bir, bekliyoruz
Çok güzel. Güle güle büyüt bebeğini. Halı nerden? Çol beğendim.
Çok teşekkür ederiz teyzesi. Halıyı bulunduğum şehirde bir mimarlık ofisinden aldım.

Merhaba canım bende devletteyim . Su izin olayi bebegime daha cok kalsin diye ben sonuna kadar calismaya calişcam da senin 45 gunluk sendika izni nasıl oluyor? Bana da tüyo versene?hic bilgim yok

Ben Yüşa ismini cok sevdim, yavrunun ahlakida Yüşa peygamber ahlakina yakin olsun insallllah

Kızlar bişey sorcam. Doktoruma sormayı unutuyorum. Tansiyonunuzu ölçerken nabzınıza dikkat ettiniz mi?
Benim gebelikten önce 60 70 lerden yukarı çıkmazdı. Şimdi de 90 dan aşağı değil. Yeni aldığım makinede güya aritmi uyarısı veriyormuş paçamı tutuşturdu. Doktorum da ölçüyo tansiyonumu anormal olsa derdi herhalde.
ardaemre bayıldım prensesin odasına. Rabbim huzurla büyütmek nasip etsin.

Canim cok cici olmus hayirla guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim

Ters dönmüs oglusum teyzesi yüzünüde bi gösterdi sonra iki eliyle kapatti suratini pipiyi gösterdi iyiyiz sukur.
Ay iyi masaallah pasamaa. Daha cok donerler kuzu. Bizim.kafa yne asagidaydi. Ay bende bakıyorum ama ne yapiyo. Hc anlamiyorum. Olcum yapio drlar hep. :)) pasanin da yaptgi ise bak fena bocuk

Âmin Can'ım Allah razı olsun nabzın çok normal haftalar ilerledikçe nefes almakta yürümekte zorlanıyoruz o yüzden nabzı yüksek oluyor korkma

Bana simdide 33 haftalk dediler :)))) halbuki 32ym kafa ölçümü vs hep 33 yaziordu degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…