2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım güle güle büyüsün paşa içinde. Bu arada halıyı nerden aldın.çok beğendim.
Teşekkürler teyzesi Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun büyüsün Bulunduğum şehirde bir mimarlık ofisinden satın aldım halıyı.

Masalllah cok guzel bir oda olmus, ferah ve ic acici. Odasinda guzel ve saglikli gunleri olsun pasanın
Çok teşekkür ederiz teyzoşu, daha güzelleri senin prensesine olsun

aynen canım benden önce hamile kalmak istedi üstelik eşimide evlatlık almışlar çocukları olmamış beni en iyi onun anlaması gerekirdi buz gibi geliyo bana şimdi
Ay yuh diyorum başka bişey demiyorum kaç yaşına gelmiş ne çocuğuymuş öyle sanki seni kıskanmış ilginç yani

Rabbim bekleyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin...
Allah kimseyi kucağı boşta bırakmasın..

Ankara çok değişik bir şehir gerçekten çok dağınık geldi sanki bana navigasyon olmasa pert olurduk sanırım

Ay o korku bende de var canım sonra diyorum karnimi okşayarak canım kızım sen nasıl olursan ol sen benim bitanemsin diyorum biran evvel 2 aylık dönemi atlatıp sağlıkla doğurmak istiyorum inşallah

Ay o korku bende de var canım sonra diyorum karnimi okşayarak canım kızım sen nasıl olursan ol sen benim bitanemsin diyorum biran evvel 2 aylık dönemi atlatıp sağlıkla doğurmak istiyorum inşallah
bende hamile olduğumu öğrenmeden ciğer yemiştim acaba leke varmıdır diye korkuyorum şimdi

İşte teyzeler Buda bizim odamız duvarlar biraz koyu oldu ama ben daha açıl istemiştim o yüzden kanat yaptırmadım boğmasın die sizce yaptiriyimi düz kanat sepetide yatak odama koyucam ilk zamanlar yanımda kalsın die odasında duruyor şimdilik
@Petisko teyzoşu ekledik bak bakalım

Eklentiler

• IMG_6433.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_6434.webp
    13 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_6435.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_6436.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_6437.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_6205.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 119
Hac faciasında kaçırılan Fahire Karanın yaşadığı şehirde misin canım

Şifonyerdeki küçük prens de dikkatten kaçmıyor hani ne diyim ki her şeyi çok güzel hep güzel günleriniz olsun bende heveslendim böyle görünce odayı sermeye

canım çok güzel herşey tam prenses odası olmuş güle güle kullansın miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…