2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok şükür bin şükür ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin hele ki isteyip biraz da bekletip geldiyse insan daha bi anlıyor kıymetini ben hep kararsızdım diye rüyamda görücem bak hiç de girmiyo rüyama filan diyodum en ummadığım zaman girdi hakkında hayırlısı olsun paşamın hep yusuf yüzlü lokman sözlü olsun derdim yuşa peygamber de yusuf peygamber soyundanmış bu bir işaret mi dedim

Zevklerimiz çok yakın sanırım bende avizeyi beyaz sade sarkıt düşünüyorum halı desen makinede yıkanan daha hijyenik olur diyorum ama o da ince kalır mı diyorum halıyı en sona bıraktım

Ay vallahi zor canım insanın da böyle olaniyla uğraşması zor gerçekten ben de bazı huylarindan dolayi kvdeme kızıyordum ama hiç kızmayim yani umreye gitti giderken bebişimize bişeyler aldık beraber Allah razı olsun oralarda ölür kalırsam içimde ukte kalır torunuma bişey alamadım diye dedi evliliģimin ilk yıllarında biz de çok iyi değildik sonra beni taniyinca cok sevdi yeni evliysen canım bazen olabiliyor böyle durumlar

Ay ne güzel dua etmişsin canım

Beni 32+0 da cagırdı doktor yazacak raporu. Ama ben 31. haftayı doldurmus oluyorum o zaman nasıl oluyor
Tamam işte çağırdığı vakitte 32 dolmuş 33 ün içinde olmuş oluyorsun.

Ay canım benim; sen de iyi sindirmişsin.
Allah kalplerine göre versin.

mustela burt's bees aldım bakım ürünleri baby me aldım ıslak mendil sadece pamuk su oldugu için,Birde prima premimum ıslak mendili aldım hangisini severse deterjanda ariel bebekler için olanı aldım canım

Inan bende cok isterim oyle olmasini. Esimle de ayni seyleri dusunduk, belkide cikti yukari gunahini almayalim dedik oyuzden tekrar gdecegim 1 kere daha. Hala ayni mi diye soracagim bakalim...yazarim burdan sonucu bakalim...

Canım stres de şekeri yükseltiyor. Stres de yapmışsındır sen şimdi. Rahat olmaya çalış. Kaç çıkıyor açlık tokluk değerlerin?
Sabah aclik 100 cikti, toklukta 130-135 civari cikiyor belkide stresten bilmiyorum ki, hareketsizlikten de olabilir tekrar duZene girer insallah moralim bozuldu

_ZIPzIPpeRisi_ canım previa yanlış anlaşılacak bir şey değil bence. Muhakkak senin bebiş eşiyle anlaşmaya varmış
Haahahahahha:) :) cok guldum ya cok yasa:) kesin oyle kesin esi ile anlasti bu kerata, ah bir dunyaya gelsin insallah o popoyu heeergun issiracam bana yaptiklari icin

canım çok şükür nasib etmiş Rabbim ..bizimde vajinismus sorunumuz vardı 5 sene. kimseyede söyleyemiyorduk en çok uğrasan konuşan kaynanm oldu çocuğumuz olmuyo diye .bizden önce çocuk yapmaya bile kalktı dr.a gidiyordu bunun için 60 yaşında kendisi. hiç unutmuyorum bana yaşattıklarını .şükürler olsun 7 sene sonra hamile kaldım mucizem geldi .zaman herşeyin ilacı gerçekten sağlıklaa kavuşuruz inşallah hepimiz

Ay canım ben böyle anlatmaya korkarım önceden anlatirdim nazar değerdi şimdi ödüm kopuyor anlatmaya Allah bozmasın canım ama dikkat et Allah korusun

Ay kendisi mi çocuk sahibi olmak için Dr a gitti canım yanlış mı anladim

Aman rabbim,.,
Şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…