- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.621
Çok şükür bin şükür ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin hele ki isteyip biraz da bekletip geldiyse insan daha bi anlıyor kıymetini ben hep kararsızdım diye rüyamda görücem bak hiç de girmiyo rüyama filan diyodum en ummadığım zaman girdi hakkında hayırlısı olsun paşamın hep yusuf yüzlü lokman sözlü olsun derdim yuşa peygamber de yusuf peygamber soyundanmış bu bir işaret mi dedimöyle kötü biri değil...ama o sözü hep söylerdi üzülürdüm...
hiç de bilmediler gerçeği...Belki Rabbim sabrıma lütuf meleğimi yolladı..
Senin bebiş için de Yuşa ismi gerçekten 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi...Nereden rüyana girdi acaba Peygamber ismiymiş
çok enteresan geldi bana rüyan... hayır olsun
Zevklerimiz çok yakın sanırım bende avizeyi beyaz sade sarkıt düşünüyorum halı desen makinede yıkanan daha hijyenik olur diyorum ama o da ince kalır mı diyorum halıyı en sona bıraktımBen de yıkamadım daha. Zaten uyku seti ve cibinlikleri en son yıkarım. Tozlanır çünkü. Onları bekletiyorum. Öyle serdim şimdilik görüntüde... Avize yi koçtaştan aldım, düz beyaz sade. Halı da gri, üzerinde sarı beyaz maviler var. Makinede yıkanabilir halı aldım...
Ay vallahi zor canım insanın da böyle olaniyla uğraşması zor gerçekten ben de bazı huylarindan dolayi kvdeme kızıyordum ama hiç kızmayim yani umreye gitti giderken bebişimize bişeyler aldık beraber Allah razı olsun oralarda ölür kalırsam içimde ukte kalır torunuma bişey alamadım diye dedi evliliģimin ilk yıllarında biz de çok iyi değildik sonra beni taniyinca cok sevdi yeni evliysen canım bazen olabiliyor böyle durumlarHakikaten benziyomusuz derttasim:) bizimkilerin durumuda fazlasiyla iyi.ama hep yok derler.ya bi orgu ormek bukadarmi zor.sekerler bize ait demisti gorumcem sesini kesti durdu umurlarinda degil vallahi.burdan okuyorum kimisinin kaynanasi cani istedi diye bisiler yolluyo falan bizimki bi tursu yapmadi dier gelinin evindeyken istemistm yaparm canm falan demisti meger nispet yapmis dier geline.hic utanmalarida yok kaynim yuzune vurmus kaynanamin utanacagina beni gaza getiremezsin demis lafa bak.
Ay ne güzel dua etmişsin canımÇok şükür bin şükür ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin hele ki isteyip biraz da bekletip geldiyse insan daha bi anlıyor kıymetini ben hep kararsızdım diye rüyamda görücem bak hiç de girmiyo rüyama filan diyodum en ummadığım zaman girdi hakkında hayırlısı olsun paşamın hep yusuf yüzlü lokman sözlü olsun derdim yuşa peygamber de yusuf peygamber soyundanmış bu bir işaret mi dedim
Tamam işte çağırdığı vakitte 32 dolmuş 33 ün içinde olmuş oluyorsun.Beni 32+0 da cagırdı doktor yazacak raporu. Ama ben 31. haftayı doldurmus oluyorum o zaman nasıl oluyor
Ay canım benim; sen de iyi sindirmişsin.ahh be canım insanı hoş eden bir iki güzel cümle olsa o bile yeter...
küçücük bir eldiven yelek patik yeter de artar bile mutlu olmaya
benim kaynana hep benden söz ederken inşallah bebeği de olur derdi...
bilmezdi ki bebeği olmayan ben değilim oğlu...
sanırım gelini öne atmak daha kolay yada oğluna toz konduramamak...
Canım güle güle büyüsün paşa içinde. Bu arada halıyı nerden aldın.çok beğendim.Duvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
Yatak odası beşiği de odasında şu an, yatak odama taşımadım şimdiden. İsteyen herkese daha güzelleri olsun inşallahEki Görüntüle 1967734 Eki Görüntüle 1967735 Eki Görüntüle 1967736 Eki Görüntüle 1967737
mustela burt's bees aldım bakım ürünleri baby me aldım ıslak mendil sadece pamuk su oldugu için,Birde prima premimum ıslak mendili aldım hangisini severse deterjanda ariel bebekler için olanı aldım canımKızlar merhaba ;
Nasılsıniz nasıl gidiyor
Sizlere sorum şu olacak bebeğiniz için temizlik ihtiyaçlarını şampuan yağ ıslak mendil tarzı şeyleri hangi marka aldınız? yıkama deterjanı hangi marka ?
Inan bende cok isterim oyle olmasini. Esimle de ayni seyleri dusunduk, belkide cikti yukari gunahini almayalim dedik oyuzden tekrar gdecegim 1 kere daha. Hala ayni mi diye soracagim bakalim...yazarim burdan sonucu bakalim...Acaba yeni duzelmis olabilirmi ?ayni durumdaydim 26. Hafta duzelmeye basladi benm.bugunki kontroldede artik hic risk kalmadigini soyledi dr'm.belki sennde yenilerde duzelmistir.sevinelim bence buna .dr'n bilerek seni uzmezki ve bu gozden kacicak bisey degl ultrasonda ben bile gorebiliyodum.sen tekrar git doktoruna kalbini bozma simdilik git bakalim ne diyecek.
Sabah aclik 100 cikti, toklukta 130-135 civari cikiyorCanım stres de şekeri yükseltiyor. Stres de yapmışsındır sen şimdi. Rahat olmaya çalış. Kaç çıkıyor açlık tokluk değerlerin?
Haahahahahha:) :) cok guldum ya cok yasa:) kesin oyle kesin esi ile anlasti bu kerata, ah bir dunyaya gelsin insallah o popoyu heeergun issiracam bana yaptiklari icin_ZIPzIPpeRisi_ canım previa yanlış anlaşılacak bir şey değil bence. Muhakkak senin bebiş eşiyle anlaşmaya varmış
canım çok şükür nasib etmiş Rabbim ..bizimde vajinismus sorunumuz vardı 5 sene. kimseyede söyleyemiyorduk en çok uğrasan konuşan kaynanm oldu çocuğumuz olmuyo diye .bizden önce çocuk yapmaya bile kalktı dr.a gidiyordu bunun için 60 yaşında kendisi. hiç unutmuyorum bana yaşattıklarını .şükürler olsun 7 sene sonra hamile kaldım mucizem geldi .zaman herşeyin ilacı gerçekten sağlıklaa kavuşuruz inşallah hepimizahh be canım insanı hoş eden bir iki güzel cümle olsa o bile yeter...
küçücük bir eldiven yelek patik yeter de artar bile mutlu olmaya
benim kaynana hep benden söz ederken inşallah bebeği de olur derdi...
bilmezdi ki bebeği olmayan ben değilim oğlu...
sanırım gelini öne atmak daha kolay yada oğluna toz konduramamak...
Masalllah cok guzel bir oda olmus, ferah ve ic acici. Odasinda guzel ve saglikli gunleri olsun pasanınDuvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
Yatak odası beşiği de odasında şu an, yatak odama taşımadım şimdiden. İsteyen herkese daha güzelleri olsun inşallahEki Görüntüle 1967734 Eki Görüntüle 1967735 Eki Görüntüle 1967736 Eki Görüntüle 1967737
Ay canım ben böyle anlatmaya korkarım önceden anlatirdim nazar değerdi şimdi ödüm kopuyor anlatmaya Allah bozmasın canım ama dikkat et Allah korusunÇookkk. rahatsızlık vermek istemz hiçbende tam tersi düşünüyorm kalın yardmcı olun diye. çok iyi anlaşıyorz amin cnm. hep der iyiki benm gelinmsin iyiki varsın kızım seni seviyrm der sarılır bana.aşk yaşıyoz K.V ile
Ay kendisi mi çocuk sahibi olmak için Dr a gitti canım yanlış mı anladimcanım çok şükür nasib etmiş Rabbim ..bizimde vajinismus sorunumuz vardı 5 sene. kimseyede söyleyemiyorduk en çok uğrasan konuşan kaynanm oldu çocuğumuz olmuyo diye .bizden önce çocuk yapmaya bile kalktı dr.a gidiyordu bunun için 60 yaşında kendisi. hiç unutmuyorum bana yaşattıklarını .şükürler olsun 7 sene sonra hamile kaldım mucizem geldi .zaman herşeyin ilacı gerçekten sağlıklaa kavuşuruz inşallah hepimiz
Aman rabbim,.,canım çok şükür nasib etmiş Rabbim ..bizimde vajinismus sorunumuz vardı 5 sene. kimseyede söyleyemiyorduk en çok uğrasan konuşan kaynanm oldu çocuğumuz olmuyo diye .bizden önce çocuk yapmaya bile kalktı dr.a gidiyordu bunun için 60 yaşında kendisi. hiç unutmuyorum bana yaşattıklarını .şükürler olsun 7 sene sonra hamile kaldım mucizem geldi .zaman herşeyin ilacı gerçekten sağlıklaa kavuşuruz inşallah hepimiz
aynen canım benden önce hamile kalmak istedi üstelik eşimide evlatlık almışlar çocukları olmamış beni en iyi onun anlaması gerekirdi buz gibi geliyo bana şimdiAy kendisi mi çocuk sahibi olmak için Dr a gitti canım yanlış mı anladim
Bitanem çok güzel güle güle kullansın sağlıkla büyüsün inş maşallahDuvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?