2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende bizimkinin o huyuna sinir olurum ay biz kadinlarda hep memnuniyetsiz:) yawrum ters doner agri yapar oglum donsene derim esim hemen hastaneye gidelim der midem yaniyor derim hastaneye gidelim der.artk bi yerim agrisa sessizce dier odaya gidip sizlanip gelirim duymasini istemem:))))) hayr doktora gidelim dicegine sofrayi bu aksamda ben toplayayim dese cok daha sevinirim.buaralar genelde dinleniyorum canim ama yemek yapmak sofra kurup toplamakta zorluyor beni ozellikle aksamlari cok fena oluyor agrim

Benimki de hiç yapmiyordu bu ay baya değişti kaldırıyor aman sen yapmalar falan geç dinle sen göbek başladıkça büyümeye yardımlar çoğalıyor ama geçen hafta çok ağrım oldu benim korktu bi de diger topiklerde erken doguranlar falan var dedim sen de de

Bebekle direk temas edecek şeyleri (şampuan, pişik önleyici krem vs) mustela aldım, kıyafetleri için dalin deterjan aldım. Islak mendil unibaby.

Balık hapı kullanıyor musun bak benim de bel ağrılarım çoktu yürüyemiyordum bile evde vardı ama üşengeçligime içmiyordum başladım içmeye çok şükür değişti bi enerji geldi çok fazla bel ağrısı da kalmadı en azından günlük yaşam kalitemi artırdı

Masallah cok guzel olmus. 2 oglandan sonra acisini cikarttim diyorsun yani pembelerin

Benimki hicbisey yapmiyor canim agrimda var desem gec bisey yapma der ama kendidee elini surmez gene bana kalir sonra.ustelik onu getr bunu getr der hep.esim beni superman olarak goruyor sanirim :)

Yuşa cok duyulmamis ama benim hosuma giden bir isim.adiyla buyur insallah.banada annem bile haktan ne nasi isim o dedi.oysa ben ilk duyudugumda vuruldum isme ,anlamina daha dogrusu.cunku cok beklenen bir bebek degildi ..ben cok istedim esim adini bile andirmiyodu 3. Bebegin ama Allah dilesin yeterdi...bende onemsemiyorum duyduklarimi ayy sarkici adi diyen bile oldu :)) guldum sadece napiyim millete isimmi begendiricez tek tek

Benimki hicbisey yapmiyor canim agrimda var desem gec bisey yapma der ama kendidee elini surmez gene bana kalir sonra.ustelik onu getr bunu getr der hep.esim beni superman olarak goruyor sanirim :)
Aa kalksın kendi alsin canım sen artık iki canlısın benimki de hele mutfak işi hiç sevmez boşver dışarıdan yiyelim der ben yemek yapmışım kurması var şimdilerde yapıyor yardım ediyor sarı bezi eline almaya başladı inşallah seninki de yapar

Hayr canim ben sadece decavit kullaniyorum doktorumu seviyorum aslinda ama ne bileyim tahlil falan yapmaz pek ustune dusmez saglik ocagindaki ebede soyluyor bana kan hapi niye kullanmiyorsun niye hergidisinde kan ve idrar yapmiyorlar diye birsey diyemiyorum doktor soruyor mesela varmi bisikayetin ne anlatsam normaldir diyor.oyuzden doktorada gidesim gelmiyor artk nede olsa normaldir diyip gecstryrm esimde kiziyor bigun bisi olsa normaldir demekten ne oldugunun farkina varamicaz diye.bugun israrla isticem ama doktorumdan tahlil.ya Allah korusun suyu falan olsa yada tehlikeli birsey olsa hareket olmazdi dimi Allaha sukur arada tekme atiyor

Ayy ins.bi bardagi makinaya koyduramiyorum annem buraya geldiginse oda farketti mesela bisey istiyo getirip egilip veriyorum annem aman kizim egilip durma der oda anneme birak yapsin anne spor olur demisti annem şok:) bide bizim tup bebek ya herkes esin simdi seni pamuklara sarar diye bekliyordu goren sasiriyo benim adamdaki rahatliga:) annem kizar hep nazlan biraz herseyi yaparim havasi veriyosun adamda yapiyor nasilsa diye elini atmiyo yat yerine rahatsizim de gec der ama artik is isten gecti alisti artk

Canim hareketleri iyi ise normaldir zaten ama kan hapını tahlile bakıp gerek görmüyor desem kan tahlili yapmıyor diyorsun decavitten çok kan hapı daha önemli neden vermiyor ki olmadı sağlık ocağında kanına baktır canım benim doktor da hiç idrara bakmıyor

Hastane ucuz biz gelelim iyisi oraya doğurmaya toplu doğurma töreni yaparız Hmm komşularım var Elazığlı çok severim
Çoğu ile göre fiyatlar makul gerçekten hatta diğer hastanede 800 lira filandı doğum aman içimize sinsin kolay doğumlar yaşayalım da para önemli değil gelin kuzum toplu doğum töreni yapalım yarın gidicem doktora bugünden çok heyecanlıyım

Bizim adamın rahatına bak dön bide karısının haline bak yeni you tube fenomeni video gibi olmuş sizinki

Yok annen haklı canım yat uzan hiç bişey yapmasan bile yat uzan o zmn senden bişey isteyemez ne egilmesi öyle hemen yapivereyim onun işini moduna girme yat ay uy de iki bakalım ne yapacak ben daha yapasım var ama yazık çok yorgun geliyor kiyamiyorum sen de yapma is falan bebek oraya yerleşene kadar neler çektik öncesi de cabası şurda iki ayımız kaldı sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…