2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnşallah sağlık sıhhatle alırsın kucağına gider hiç stres yapma kendine bu miyomlar gitsin die çocuk yapan ark var Doğumda gidiyor

Bugun nazlanayim bakayim napacak :) ama sanmiyorum beni cekecegini senin dedigin gibi bulasik cikmasin diye disaridan soyler yemegi :)
BENIM ESIM DE DUN DIYORKI BENCE AYRI TABAKLARDA YEMEYELIM İŞ OLUYOR:d BENDE DEDIM ASLINDA TENCEREDEN YESEK KI SENCE DEDIM:d:d:d:d BAYA GULDUKK.

Merhaba,
ben sabun şampuan pişik kremi ve bebe yağını sebamed aldım ıslak mendili unibaby. Deterjan konusunda kararsızım sıvı mı almayalıyım yoksa toz mu bilemiyorum. Toz deterjanda kalıntı olabiliyormuş sanırım unibaby sıvı deterjan alacağım.

İnşallah bende öyleyim heyecan korku arkada 2 çocuk daha olunca şuan sadece onları düşünüyorum
Amanda aman analik duygulari kabarmis arkadasimin.kiz ne dusunuyosun ya annennede ya babannede kalirlar iki gun veya onlar gelir okul oldugu icin.benim ikiside okullu biri gelir kalir cocuklarin yaninda.dusunme oyle degisik seyler tadini cikar bak normal sartlarda 4. Ler olmaz herhalde :))))

Bayıldım cnm ya. inşallah seneye yaza bende odasını hazırlayacağım. 8-9 aya kadar bizim odada kalacak prenses.Allahım banada nasip etsin odasını kurma heyecanını o günleri göstersin. çok beğendim

Teşekkür ederiz teyzesi Amin inşalllah

Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etisn cnm.Herkes bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına alabilsin inşallah.Çok beğendim.Güle güle kullansın inşallah paşa.
Teşekkürler teyzoşu, inşallah hepimizin bebişi sağlıkla doğsun da kullansınlar cicilerini

İyi gunlerde kullanin canim, masallah :) Herseyleri tamam saglicakla zamaninda gelsin.
Teşekkürler kuzum, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun

En son bana antibiyotik verdiginde, bu idrar torbam iltihaplandiginda dediki suyunun bitmesine neden olabilir o yuzden bu antibigi ic dedi. Ben bebegime zarar gelecek diye dogum sonrasi agri kesici bile icmeyen bir insandim ama bu idrar enfeksiyonuyla ilgili doktor ne verdiyse ictim.

Kızlar günaydın,
Göbeğim büyük herkes ''doğum yakın herhalde'' diyor diye kafaya taktım suyumda fazla ya bi doktora daha gideyim dedim kendimce iyi halt ettim !
Devlette bir doktora gittim evet suyun fazla dedi, erken doğum riski taşıdığımı söyledi. Bu zaten bilmediğim birşey değildi.. Tıp fakültesine sevk etti detaylı bakılsın diye. Fakülteye gittik. Orada da suyumun fazla olduğunu erken doğum riski taşıdığımı ve doğumda kanamamın çok olabileceğini söylediler. Eğer doğumu bizde yapmak istersen seni konseye sevk edeceğiz dedi. Konsey nedir dedim ? Riskli gebelikleri yakınen takip ediyoruz dedi.
Beni takip eden doktorumda suyumun fazla olduğunu ama sıkıntı yaratacak derecede olmadığını söylüyor, bebeğimde sağlıklı çok şükür. Ama öyle konseydi yakın takipti falan dediler ya beni aldı bir korku. Ağla ağla bi hal oldum... Eşim sakinleştirmeye çalıştı onada kızdım. Kendi kendime iş çıkardım diye kendime de kızdım ama gitmeseydimde içim içimi yemeye devam edecekti. Tek tesellim farklı kötü bir durum çıkmaması..şükür
Dün kötüydüm ama sonradan eşimin dediklerine hak verdim beni takip eden doktor bir çok hastası olan tecrübeli biri ona güveneceğim ve bu konuyu kafama takmamaya çalışacağım.
Dün 29+6 daydık ve 1500 gr olmuş kuzucum günün en güzel yanı onu görebilmekti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…