- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.741
Hayırlı haberlerle gel inşÇoğu ile göre fiyatlar makul gerçekten hatta diğer hastanede 800 lira filandı doğum aman içimize sinsin kolay doğumlar yaşayalım da para önemli değil gelin kuzum toplu doğum töreni yapalımyarın gidicem doktora bugünden çok heyecanlıyım
Bizim burda medical park 3500 sezaryen normali de o civardadir herhalde şehir şehir değişiyor fiyatlar bi git bakalım nasıl doktorun inşallah memnun kalırsınÇoğu ile göre fiyatlar makul gerçekten hatta diğer hastanede 800 lira filandı doğum aman içimize sinsin kolay doğumlar yaşayalım da para önemli değil gelin kuzum toplu doğum töreni yapalımyarın gidicem doktora bugünden çok heyecanlıyım
Haktan benim yegenim bebekliği çok zordu kuduruğun ama şimdi tam bir beyefendi olmuş bide maşallah kara kaş kara göz tam bir karizma darısı başınaYuşa cok duyulmamis ama benim hosuma giden bir isim.adiyla buyur insallah.banada annem bile haktan ne nasi isim o dedi.oysa ben ilk duyudugumda vuruldum isme ,anlamina daha dogrusu.cunku cok beklenen bir bebek degildi ..ben cok istedim esim adini bile andirmiyodu 3. Bebegin ama Allah dilesin yeterdi...bende onemsemiyorum duyduklarimi ayy sarkici adi diyen bile oldu :)) guldum sadece napiyim millete isimmi begendiricez tek tek
SENDIKAYA UYE MISINIZ ? UYE ISEN BI SENDIKA BASKANINI ILE GORUS . MUTLAKA BILGI VERIR. BIZE KENDILERI SOYLEDI 45 GUN HAKKINIZ VAR DIYEMerhaba canım bende devletteyim . Su izin olayi bebegime daha cok kalsin diye ben sonuna kadar calismaya calişcam da senin 45 gunluk sendika izni nasıl oluyor? Bana da tüyo versene?hic bilgim yok
Sabah sabah mesajlarina cok guldum, Allah da seni guldursun.efsunsuz canım günaydın rüyamda seninle yazışıyorduk netten antakyalıyım dedin orda uyandım
Maşallah Süphan Allah bizimkide yüzünü göstermiyor yâ o anda göstersede poz vermiyor hemen totoyu dönüyor portakal suyu için doktora gitmeden kıpır kıpır oluyorlar :)HERKESE GUNAYDINLARR. DUN GORUS GUNU IDI KIZIMI GORDUM 1400 OLMUS PRENSES YUZUNU GOSTERMEDI AMA HERSEY YOLUNDA
Bizim adamın rahatına bak dön bide karısının haline bak yeni you tube fenomeni video gibi olmuş sizinki
Maşallah Süphan Allah bizimkide yüzünü göstermiyor yâ o anda göstersede poz vermiyor hemen totoyu dönüyor portakal suyu için doktora gitmeden kıpır kıpır oluyorlar :)
Idrara bakilmasi cok onemliymis canim saglik ocaginda soylediler bana enfeksoyon erken dogumu tetikledigi icin heray yapmasi gerek dedi bunun uzerine gidip yaptirdigimda enfeksiyon cikmisti ikidr cikiyor zaten tek kullanimlik ilac kullaniyrm geciyor gene oluyor bide ben hamile kalmadan oncede surekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu bende.Canim hareketleri iyi ise normaldir zaten ama kan hapını tahlile bakıp gerek görmüyor desem kan tahlili yapmıyor diyorsun decavitten çok kan hapı daha önemli neden vermiyor ki olmadı sağlık ocağında kanına baktır canım benim doktor da hiç idrara bakmıyor
MIYOM 6 CM OLMUS. BEBEGIMIN KAFASI ILE YAN YANA DURUYORMUS. DOKTORA ELIMLE GOSTERDIM BU KAFASI MI DIYE HAYIR MIYOM DEDI KAC ZAMANDIR KAFASI DIYE SEVDIGIM MIYOM CIKTI:d:d:d:d:d
Bugun nazlanayim bakayim napacak :) ama sanmiyorum beni cekecegini senin dedigin gibi bulasik cikmasin diye disaridan soyler yemegi :)Yok annen haklı canım yat uzan hiç bişey yapmasan bile yat uzan o zmn senden bişey isteyemez ne egilmesi öyle hemen yapivereyim onun işini moduna girme yat ay uy de iki bakalım ne yapacak ben daha yapasım var ama yazık çok yorgun geliyor kiyamiyorum sen de yapma is falan bebek oraya yerleşene kadar neler çektik öncesi de cabası şurda iki ayımız kaldı sabredelim
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etisn cnm.Herkes bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına alabilsin inşallah.Çok beğendim.Güle güle kullansın inşallah paşa.Duvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
Yatak odası beşiği de odasında şu an, yatak odama taşımadım şimdiden. İsteyen herkese daha güzelleri olsun inşallahEki Görüntüle 1967734 Eki Görüntüle 1967735 Eki Görüntüle 1967736 Eki Görüntüle 1967737
İyi gunlerde kullanin canim, masallah :) Herseyleri tamam saglicakla zamaninda gelsin.Duvar tablolarımız yok henüz ama oğlumun odası bu teyzoşlarımız
Yatak odası beşiği de odasında şu an, yatak odama taşımadım şimdiden. İsteyen herkese daha güzelleri olsun inşallahEki Görüntüle 1967734 Eki Görüntüle 1967735 Eki Görüntüle 1967736 Eki Görüntüle 1967737
Hic oyle dusunme ve kahraman kadin olmayi hemen bi kenara birak..ben 15 sene sonra ayiktim sen erkenden kendine gel canim :))Ayy ins.bi bardagi makinaya koyduramiyorum annem buraya geldiginse oda farketti mesela bisey istiyo getirip egilip veriyorum annem aman kizim egilip durma der oda anneme birak yapsin anne spor olur demisti annem şok:) bide bizim tup bebek ya herkes esin simdi seni pamuklara sarar diye bekliyordu goren sasiriyo benim adamdaki rahatliga:) annem kizar hep nazlan biraz herseyi yaparim havasi veriyosun adamda yapiyor nasilsa diye elini atmiyo yat yerine rahatsizim de gec der ama artik is isten gecti alisti artk
Bizden kara kas kara goz cikmazda agir olsun abi desinler :)) ismin bir agirligi var farkindayim. buyuk oglumun adi poyraz oda agir bi cocuktur .yahu ben seceremi doktum burda valla tanidik birine denk gelmesem bari :))Haktan benim yegenim bebekliği çok zordu kuduruğun ama şimdi tam bir beyefendi olmuş bide maşallah kara kaş kara göz tam bir karizma darısı başına
Ben her ay kan tahlilimi ASM' de yaptiriyorum sonuclari doktoruma gosteriyorum. Her doktor kontrolumde de idrar tahlili yaptiriyorum. Bende de enfeksiyon tekrarliyor, nedenini anlamadim gebelik oncesi de hic olmazdi. Bu erken dogummriskim acaba enfeksiyondan mi oldu diyorum. Sizde idrar tahlilini aksatmayin kizlar, kan tahlillerinide.Idrara bakilmasi cok onemliymis canim saglik ocaginda soylediler bana enfeksoyon erken dogumu tetikledigi icin heray yapmasi gerek dedi bunun uzerine gidip yaptirdigimda enfeksiyon cikmisti ikidr cikiyor zaten tek kullanimlik ilac kullaniyrm geciyor gene oluyor bide ben hamile kalmadan oncede surekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu bende.
BENDE COK GULDUM BI AN DOKTORA DEDIM AMA BEN ONU SEVIYORDUM DEDIM:d INSALLAH DR DE OYLE DEDI DOGUMDA KUCULUR INSALLAH DEDI. DOGUM SEKLI BI BELLI OLSA STRES OLUOM. KOLU KAFASI TAKILIR MIYOMA DIO KARAR VEREMEDIM SON HAFTALAR BAKALIM DEDI ARTIK HAYILRISI BI SEKILDE KUCAGIMA ALACAGIM INSALLAH :)Kız Allah seni çok güldüm :) Doğumda gidiyor o miyom merak etme ay hala gülüyorum
Canm sağol nazar değmesin inşallh.Korkulck bişey yok herkese dillendirmiyorm zaten bir burda konusu geldi bahsettim. :)Ay canım ben böyle anlatmaya korkarım önceden anlatirdim nazar değerdi şimdi ödüm kopuyor anlatmaya Allah bozmasın canım ama dikkat et Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?