2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hayırlı haberlerle gel inş

Bizim burda medical park 3500 sezaryen normali de o civardadir herhalde şehir şehir değişiyor fiyatlar bi git bakalım nasıl doktorun inşallah memnun kalırsın

Haktan benim yegenim bebekliği çok zordu kuduruğun ama şimdi tam bir beyefendi olmuş bide maşallah kara kaş kara göz tam bir karizma darısı başına

Merhaba canım bende devletteyim . Su izin olayi bebegime daha cok kalsin diye ben sonuna kadar calismaya calişcam da senin 45 gunluk sendika izni nasıl oluyor? Bana da tüyo versene?hic bilgim yok
SENDIKAYA UYE MISINIZ ? UYE ISEN BI SENDIKA BASKANINI ILE GORUS . MUTLAKA BILGI VERIR. BIZE KENDILERI SOYLEDI 45 GUN HAKKINIZ VAR DIYE

Maşallah Süphan Allah bizimkide yüzünü göstermiyor yâ o anda göstersede poz vermiyor hemen totoyu dönüyor portakal suyu için doktora gitmeden kıpır kıpır oluyorlar :)

MIYOM 6 CM OLMUS. BEBEGIMIN KAFASI ILE YAN YANA DURUYORMUS. DOKTORA ELIMLE GOSTERDIM BU KAFASI MI DIYE HAYIR MIYOM DEDI KAC ZAMANDIR KAFASI DIYE SEVDIGIM MIYOM CIKTI:d:d:d:d:d

Idrara bakilmasi cok onemliymis canim saglik ocaginda soylediler bana enfeksoyon erken dogumu tetikledigi icin heray yapmasi gerek dedi bunun uzerine gidip yaptirdigimda enfeksiyon cikmisti ikidr cikiyor zaten tek kullanimlik ilac kullaniyrm geciyor gene oluyor bide ben hamile kalmadan oncede surekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu bende.

Bugun nazlanayim bakayim napacak :) ama sanmiyorum beni cekecegini senin dedigin gibi bulasik cikmasin diye disaridan soyler yemegi :)

Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etisn cnm.Herkes bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına alabilsin inşallah.Çok beğendim.Güle güle kullansın inşallah paşa.

Hic oyle dusunme ve kahraman kadin olmayi hemen bi kenara birak..ben 15 sene sonra ayiktim sen erkenden kendine gel canim :))
Haktan benim yegenim bebekliği çok zordu kuduruğun ama şimdi tam bir beyefendi olmuş bide maşallah kara kaş kara göz tam bir karizma darısı başına
Bizden kara kas kara goz cikmazda agir olsun abi desinler :)) ismin bir agirligi var farkindayim. buyuk oglumun adi poyraz oda agir bi cocuktur .yahu ben seceremi doktum burda valla tanidik birine denk gelmesem bari :))

Ben her ay kan tahlilimi ASM' de yaptiriyorum sonuclari doktoruma gosteriyorum. Her doktor kontrolumde de idrar tahlili yaptiriyorum. Bende de enfeksiyon tekrarliyor, nedenini anlamadim gebelik oncesi de hic olmazdi. Bu erken dogummriskim acaba enfeksiyondan mi oldu diyorum. Sizde idrar tahlilini aksatmayin kizlar, kan tahlillerinide.

Kız Allah seni çok güldüm :) Doğumda gidiyor o miyom merak etme ay hala gülüyorum
BENDE COK GULDUM BI AN DOKTORA DEDIM AMA BEN ONU SEVIYORDUM DEDIM:d INSALLAH DR DE OYLE DEDI DOGUMDA KUCULUR INSALLAH DEDI. DOGUM SEKLI BI BELLI OLSA STRES OLUOM. KOLU KAFASI TAKILIR MIYOMA DIO KARAR VEREMEDIM SON HAFTALAR BAKALIM DEDI ARTIK HAYILRISI BI SEKILDE KUCAGIMA ALACAGIM INSALLAH :)

Ay canım ben böyle anlatmaya korkarım önceden anlatirdim nazar değerdi şimdi ödüm kopuyor anlatmaya Allah bozmasın canım ama dikkat et Allah korusun
Canm sağol nazar değmesin inşallh.Korkulck bişey yok herkese dillendirmiyorm zaten bir burda konusu geldi bahsettim. :)
Nazar değecek diye sevdiğimiz şeyleri anlatamaz yeri geliyor paylaşamaz oluyoruz . Allah kötü düşünceli insanlardan kem gözlerden kötü sivri dillerden korusun bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…