2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ya canım maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim :)

Maşallah canım, dinlenmeye devam et ama kafa olarak biraz da rahat ol artık olur mu? Stres daha kötü etkiliyor.

Ya canım maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim :)
Cok saol canim

Maşallah canım, dinlenmeye devam et ama kafa olarak biraz da rahat ol artık olur mu? Stres daha kötü etkiliyor.
Evet dinlenmeye devam, daha rahat olmaya da calisicam insalllah
Buarada battaniyem bitti, annemm utuleyince resmini aticam sana, unutmadim yani de bi turlu firsat olmadi bakalim begenicek misin

Araya 1 hafta koymuş senin doktor benim nerdeyse 1 ay koydu

Hadi gözün aydın canım, bak kendini üzdüğüne değmedi görüyor musun Bebişinde sende gayet sağlıklısınız ne mutlu sana. Çok sevindim

Canım her şey yolundaysa çok sık çağırmıyorlar. Bende geçen hafta gittim kontrole 1 ay sonra tekrar gel dedi
Öylemi iyi bari.zaten araya ondan bu kadar zaman koydu evet ama sonuçda 36 da gideceğim kontrole baya doğuma yakın oluyorm o zman ondan endişe ettim acaba daha sık mı baksa diye neyse kendi bilir
Ben kötü hissedersm kendimi giderm zaten

Araya 1 hafta koymuş senin doktor benim nerdeyse 1 ay koydu
Canim benimm durum farkli ya o sebeple bir hafta sonra cagirdi. Hersey normal olsa zaten 3 haftansonra cagiracakti.
Hadi gözün aydın canım, bak kendini üzdüğüne değmedi görüyor musun Bebişinde sende gayet sağlıklısınız ne mutlu sana. Çok sevindim
Saol canim, evet simdilik hersey yolunda. Hayirlisiyla da saglikla doguraim hepimiz insallah. Bulantim gecmedi ama
Bunada sukur

Aynen canım öyle bir durumda gidersin niye geldin dicek hali yok ya Sıkma yani tatlı canını

Canim benimm durum farkli ya o sebeple bir hafta sonra cagirdi. Hersey normal olsa zaten 3 haftansonra cagiracakti.

Saol canim, evet simdilik hersey yolunda. Hayirlisiyla da saglikla doguraim hepimiz insallah. Bulantim gecmedi ama
Bunada sukur
Aynen buna da şükür canım tek derdin bu olsun napalım azıcık sıkıcan bebiş için dişini

Benim de eşim tutturmuş bu aralar çanta hazırlayalım da hazırlayalım :) ne kıyafetler yıkandı ne giyecek pijama almışım sadece bebeğin bezi var böyle bakınca ne kadar eksiğim çok diyorum
Cnm bnce eksikleri tmmla artık ne olur ne olmaz sonradan strese girmekten iyidir nasıl olsa alınıcak. Gezmenede gerek yok int. Ten iste herseyi

Aslında fena fikir değil, tasarımı yapıcaksın bastırıp göndereceksin al sana mis gibi iş
Bastırıp gönderemem cnm kargoyla uğraşamam teslim olmaz. yamuk yumuk gider afiş benden bilirler kargonun hatasını.o zor iş. ben sadece tasarım yapıp atsam baskıyı karşı taraf yapsalar olmaz mı o şekilde isteyen yokmu acaba sadece tasarım ? çünkü normalde sadece tasarım 30 tl den başlıyor. istanbulda bir baskı firması sadece 100 tl istiyor tasarımdan. en uygun kırtasiye bile 15-20 tl istiyor oda sadece arka fon isim yazıyor o kadar düşün yani.

Kızlar hamileligin son aylarında hurma yemek dogumu kolaylaştırıyormuş face de hamileyim anneyim diye bi sayfa var orda dogumla ilgili paylaşımlar oluyo ordan okudum çogu kişi hurmadan faydalanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…