- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.461
Kizlar benim kuzucuk 1600gr olmus. Doktorum vajinal ultrasonla serviks uzunluga bakti daha garanti olsun dedi ve 33mm cikti. Yani uzamis cok sukur tedavim ise yaramis. Yatmaya devam kendini yormak yok dedi. İlaclara da devam edecegim. Seker olcumlerimide begendi, artik daha az olc baya normale donmus bukadar kendini paralama dedi. Esimde saolsun sikayet etti cok takiyor herseyi diyesekerim bebege hicbir etki yapmamis, kizim haftasiyla uyumlu, suyuda iyi. Bol su icmeye devam dedi.
Simdilik haberler iyi, kizimda biyuyor cok sukur. Bende bir ayda 2kilo vermisimdiyetin baya guzelmis dedi sen kilo almiyorsun ama bebek kilo aliyor aynen devam et dedi. Arada kacamak yap canin istedigini dedi. Baya motive etti beni moralim daha iyi suan cok sukur haftaya persembe tekrar kontrolumuz var. Sonra da nst ye girmeye basiycaz dedi iki hafta sonra. Bizden bukadar
Maşallah canım, dinlenmeye devam et ama kafa olarak biraz da rahat ol artık olur mu? Stres daha kötü etkiliyor.Kizlar benim kuzucuk 1600gr olmus. Doktorum vajinal ultrasonla serviks uzunluga bakti daha garanti olsun dedi ve 33mm cikti. Yani uzamis cok sukur tedavim ise yaramis. Yatmaya devam kendini yormak yok dedi. İlaclara da devam edecegim. Seker olcumlerimide begendi, artik daha az olc baya normale donmus bukadar kendini paralama dedi. Esimde saolsun sikayet etti cok takiyor herseyi diyesekerim bebege hicbir etki yapmamis, kizim haftasiyla uyumlu, suyuda iyi. Bol su icmeye devam dedi.
Simdilik haberler iyi, kizimda biyuyor cok sukur. Bende bir ayda 2kilo vermisimdiyetin baya guzelmis dedi sen kilo almiyorsun ama bebek kilo aliyor aynen devam et dedi. Arada kacamak yap canin istedigini dedi. Baya motive etti beni moralim daha iyi suan cok sukur haftaya persembe tekrar kontrolumuz var. Sonra da nst ye girmeye basiycaz dedi iki hafta sonra. Bizden bukadar
Cok saol canimYa canım maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim :)
Evet dinlenmeye devam, daha rahat olmaya da calisicam insalllahMaşallah canım, dinlenmeye devam et ama kafa olarak biraz da rahat ol artık olur mu? Stres daha kötü etkiliyor.
Araya 1 hafta koymuş senin doktor benim nerdeyse 1 ay koyduKizlar benim kuzucuk 1600gr olmus. Doktorum vajinal ultrasonla serviks uzunluga bakti daha garanti olsun dedi ve 33mm cikti. Yani uzamis cok sukur tedavim ise yaramis. Yatmaya devam kendini yormak yok dedi. İlaclara da devam edecegim. Seker olcumlerimide begendi, artik daha az olc baya normale donmus bukadar kendini paralama dedi. Esimde saolsun sikayet etti cok takiyor herseyi diyesekerim bebege hicbir etki yapmamis, kizim haftasiyla uyumlu, suyuda iyi. Bol su icmeye devam dedi.
Hadi gözün aydın canım, bak kendini üzdüğüne değmedi görüyor musunKizlar benim kuzucuk 1600gr olmus. Doktorum vajinal ultrasonla serviks uzunluga bakti daha garanti olsun dedi ve 33mm cikti. Yani uzamis cok sukur tedavim ise yaramis. Yatmaya devam kendini yormak yok dedi. İlaclara da devam edecegim. Seker olcumlerimide begendi, artik daha az olc baya normale donmus bukadar kendini paralama dedi. Esimde saolsun sikayet etti cok takiyor herseyi diyesekerim bebege hicbir etki yapmamis, kizim haftasiyla uyumlu, suyuda iyi. Bol su icmeye devam dedi.
Canım her şey yolundaysa çok sık çağırmıyorlar. Bende geçen hafta gittim kontrole 1 ay sonra tekrar gel dediAraya 1 hafta koymuş senin doktor benim nerdeyse 1 ay koydu
Öylemi iyi bari.zaten araya ondan bu kadar zaman koydu evet ama sonuçda 36 da gideceğim kontrole baya doğuma yakın oluyorm o zman ondan endişe ettim acaba daha sık mı baksa diyeCanım her şey yolundaysa çok sık çağırmıyorlar. Bende geçen hafta gittim kontrole 1 ay sonra tekrar gel dedi
Benim de eşim tutturmuş bu aralar çanta hazırlayalım da hazırlayalım :) ne kıyafetler yıkandı ne giyecek pijama almışım sadece bebeğin bezi var böyle bakınca ne kadar eksiğim çok diyorumBEN COK ERKENCIYDYIM 20. HAFTADA HAZIR ETTIM . AYY EHRGUN BAKIOM ICINE VALIZIN:d
Canim benimm durum farkli ya o sebeple bir hafta sonra cagirdi. Hersey normal olsa zaten 3 haftansonra cagiracakti.Araya 1 hafta koymuş senin doktor benim nerdeyse 1 ay koydu
Saol canim, evet simdilik hersey yolunda. Hayirlisiyla da saglikla doguraim hepimiz insallah. Bulantim gecmedi amaHadi gözün aydın canım, bak kendini üzdüğüne değmedi görüyor musunBebişinde sende gayet sağlıklısınız ne mutlu sana. Çok sevindim
Aynen canım öyle bir durumda gidersin niye geldin dicek hali yok yaÖylemi iyi bari.zaten araya ondan bu kadar zaman koydu evet ama sonuçda 36 da gideceğim kontrole baya doğuma yakın oluyorm o zman ondan endişe ettim acaba daha sık mı baksa diyeneyse kendi bilir
Ben kötü hissedersm kendimi giderm zaten
Aynen buna da şükür canım tek derdin bu olsun napalım azıcık sıkıcan bebiş için dişiniCanim benimm durum farkli ya o sebeple bir hafta sonra cagirdi. Hersey normal olsa zaten 3 haftansonra cagiracakti.
Saol canim, evet simdilik hersey yolunda. Hayirlisiyla da saglikla doguraim hepimiz insallah. Bulantim gecmedi ama
Bunada sukur
Canm bnde 32 de gitmiştim 35 de çağırdı tekrar. 29 unda gidicem sorun yoksa çağırmıyolar 35 den sonrasa her hafta çağırıcam dedi normal yani sen yine 3 hafta sonra gidersin 1 ay yerine için rahat etmiyosaAraya 1 hafta koymuş senin doktor benim nerdeyse 1 ay koydu
Cnm bnce eksikleri tmmla artık ne olur ne olmaz sonradan strese girmekten iyidir nasıl olsa alınıcak. Gezmenede gerek yok int. Ten iste herseyiBenim de eşim tutturmuş bu aralar çanta hazırlayalım da hazırlayalım :) ne kıyafetler yıkandı ne giyecek pijama almışım sadece bebeğin bezi var böyle bakınca ne kadar eksiğim çok diyorum
Sağol cnm benm
Aslında fena fikir değil, tasarımı yapıcaksın bastırıp göndereceksin al sana mis gibi işozzzy28 cnm afişerin hazır. Deniz kızı konsepli afiş prenses için hazırlandı .
Kızlar ben bu işi başka yerlerde satışa döksem hiçte fena olmaz nasl yapsam ki instgramda sayfa fılan açsam
Eki Görüntüle 1969021 Eki Görüntüle 1969026
Bastırıp gönderemem cnm kargoyla uğraşamam teslim olmaz. yamuk yumuk gider afiş benden bilirler kargonun hatasını.o zor iş. ben sadece tasarım yapıp atsam baskıyı karşı taraf yapsalar olmaz mı o şekilde isteyen yokmu acaba sadece tasarım ?Aslında fena fikir değil, tasarımı yapıcaksın bastırıp göndereceksin al sana mis gibi iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?