2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçen haftadan beri bende de var. Önce çok oldu sonra azar azar. Enfeksiyon dendi. Doktorum bazen baskıdan dolayı kaçırırsın hissetmezsin dedi. Ama öyle bi durumda dr a gitmek şart
doktora zaten mecbur gidiosun son haftalardayiz suyun iyi dedi enfeksoyon mantar vs hic biri cikmadi hepsi yapıldı ama soyle bir gercek var ki azar azar su gelirse o su tam azalmadan ultrasondan gorunmezmis o yuzden endiseleniyor insan.. hadi cok ayakta kalmakla oluyor o vajonal bir akinti ama gece uyurken olmasi neden ki.. bu arada baski yapacak pozisyonda degilmis bebisim onu da soyledi doktorr :))

Sanirim benimde oyle olacak pastaya basliyorum simdi bide sevdigi yemekler tammdr )

Benim dr um su olursa her türlü anlaşılır usg den dedi.

Benim gittiğim hastanede Dr odasında ultrason da vajinal ultrason da var doktordan da kaynaklanıyor olabilir ben memnunum çok şükür davranışlarından Allah herkese benim doktorum gibi ilgilisini çıkarsın karşısına ben özele de çok gittim her yeri denedim diyebilirim nasip meselesi sanırım

LovePink_ bugun 37. Haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım peki ne zaman işi bırakmam lazım kızlar yardımcı olur musunuz 37 yi tamamlamam mı lazım
En geç, 37+0 da işi bırakman gerek canım yani o güne yazdıracaksın raporu. Ama istersen daha erkende alabilirsin. Senin durumuna bağlı yani.

Kızlar konrolden geldim.1 Saat NST de kaldım . normalde 20 dk imiş. ama benm minik şirinem gösterttirmedi sonuçları. çikolata meyva suyu içmem gerektiği söylendi. fazladan yarım saat daha kaldım. sorun çıkmadı. herşey normal. çalışabilir raporuda aldım 32 hafta içindeyim. minik prenses 2 kilo olmuş bile.
Doğum pozisyonunda. normal doğum için sıkıntı görünmüyor dedi doktor. toplamda 10 kilo almışım. son kontrolden bugüne 1.5 kilo almışm dikkat et daha fazla alacaksın sonlara doğru dedi. . Yüzünü göremedim resimde vermedi bu sefeer göremedik kızımı

Maşallah canım kocaman olmuş minnoş prensesin

Bebegi dogum pozisyonunda olanlar, sag bobreginizde agri oluyor mu? Birde bebegin hareketlerini bobrege yakin hissediyor musunuz? Nerdeyse sirtimda tasiycam ben bu cocugu baya bobregime kadar geldi
Bende öyle bi ağrı yok şimdilik ama garanti veremiyorum, ne zaman neremin ağrıyacağı belli olmuyor Benimki sağ tarafa vuruyor ama genelde hep göbeğimin ön tarafına doğru.
Canim bana yurumek yasak, simdi doktora gidiyoruz. Bakalim ne dicek doktor. İster istemez morali bozuluyo insanin iste, bi ton agladim sabah tutabilene askolsun. Gercekten annelik cok zormus. İnsalllah guzel haberler alirimda moraim duzelir.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Maşallah prensese
Ya çok merak ediyorum şu NST'yi, bi sokmuyor doktorum

ya ben hiç sevmedim nst yi. sımsıkı sıktı karnımı bebeğimde ezildi. hoşlanmadım kalp atışlarını dinledim bir güzl. HappyMommy canm benm evet en son 720 gr dı . 28-29 haftada. 2 kilo olmuş. diğer kontrolde 25 gün sonra

Canım o zaman da 720 değildir ya, eksik ölçmüş belli ki, sen de düşündün o kadar. Kocamanmış baksana daha da kocaman olmuş. Annesi güzel beslemiş yavrusunu, maşallah

Canım o zaman da 720 değildir ya, eksik ölçmüş belli ki, sen de düşündün o kadar. Kocamanmış baksana daha da kocaman olmuş. Annesi güzel beslemiş yavrusunu, maşallah
Evet bişeyler oldu demekki o zamn düşündürücü neyse.evet sorun değil doktor iyi ,normal dedikten snra

Aaa hadi ya, o zaman hiç merak etmeyeyim ben en iyisi. Nasıl olsa eninde sonunda giricez :)

Kizlar benim kuzucuk 1600gr olmus. Doktorum vajinal ultrasonla serviks uzunluga bakti daha garanti olsun dedi ve 33mm cikti. Yani uzamis cok sukur tedavim ise yaramis. Yatmaya devam kendini yormak yok dedi. İlaclara da devam edecegim. Seker olcumlerimide begendi, artik daha az olc baya normale donmus bukadar kendini paralama dedi. Esimde saolsun sikayet etti cok takiyor herseyi diye sekerim bebege hicbir etki yapmamis, kizim haftasiyla uyumlu, suyuda iyi. Bol su icmeye devam dedi.
Simdilik haberler iyi, kizimda biyuyor cok sukur. Bende bir ayda 2kilo vermisim diyetin baya guzelmis dedi sen kilo almiyorsun ama bebek kilo aliyor aynen devam et dedi. Arada kacamak yap canin istedigini dedi. Baya motive etti beni moralim daha iyi suan cok sukur haftaya persembe tekrar kontrolumuz var. Sonra da nst ye girmeye basiycaz dedi iki hafta sonra. Bizden bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…