- 28 Kasım 2016
- 83
- 53
- 3
- 37
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.441
Yani hangi tarihte işi bırakmam lazımLovePink_ bugun 37. Haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım peki ne zaman işi bırakmam lazım kızlar yardımcı olur musunuz 37 yi tamamlamam mı lazım
doktora zaten mecbur gidiosun son haftalardayiz suyun iyi dedi enfeksoyon mantar vs hic biri cikmadi hepsi yapıldı ama soyle bir gercek var ki azar azar su gelirse o su tam azalmadan ultrasondan gorunmezmis o yuzden endiseleniyor insan.. hadi cok ayakta kalmakla oluyor o vajonal bir akinti ama gece uyurken olmasi neden ki.. bu arada baski yapacak pozisyonda degilmis bebisim onu da soyledi doktorr :))Geçen haftadan beri bende de var. Önce çok oldu sonra azar azar. Enfeksiyon dendi. Doktorum bazen baskıdan dolayı kaçırırsın hissetmezsin dedi. Ama öyle bi durumda dr a gitmek şart
Sanirim benimde oyle olacak pastaya basliyorum simdi bide sevdigi yemekler tammdrCanım dün benimde eşimin dogum günüydü yaş pasta yaptım ona yemekten sonra mum koyup üfleyip kestik bu kadardı bizimde tüm kutlamamız sadece makyaj yaptım bende zaten her gün yapıyorum makyajımı yani öyle ekstra bişeye gerek yok ki önemli olan mutlu olmak birlikte olmak
Benim dr um su olursa her türlü anlaşılır usg den dedi.doktora zaten mecbur gidiosun son haftalardayiz suyun iyi dedi enfeksoyon mantar vs hic biri cikmadi hepsi yapıldı ama soyle bir gercek var ki azar azar su gelirse o su tam azalmadan ultrasondan gorunmezmis o yuzden endiseleniyor insan.. hadi cok ayakta kalmakla oluyor o vajonal bir akinti ama gece uyurken olmasi neden ki.. bu arada baski yapacak pozisyonda degilmis bebisim onu da soyledi doktorr :))
Benim gittiğim hastanede Dr odasında ultrason da vajinal ultrason da var doktordan da kaynaklanıyor olabilir ben memnunum çok şükür davranışlarından Allah herkese benim doktorum gibi ilgilisini çıkarsın karşısına ben özele de çok gittim her yeri denedim diyebilirim nasip meselesi sanırım32 raporunu ben bir araştırma hastanesinden almıştım, doktor ayrı sıra (neyseki mhrsli gitmiştim cok beklemedm) ultrason ayrı sıra(doktorun odasında usg cihazı yok) nst ayrı sıra bekle bekle bekle :)
bir kere de devlete gitmiştim, doktor zahmet edip önceki değerlerime bile bakmadı, odaya giriş çıkışım usg dahil 5-7 dk sürmüştür:)
kalabalık ve sıra çok oluyor devlette valla.
En geç, 37+0 da işi bırakman gerek canım yani o güne yazdıracaksın raporu. Ama istersen daha erkende alabilirsin. Senin durumuna bağlı yani.LovePink_ bugun 37. Haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım peki ne zaman işi bırakmam lazım kızlar yardımcı olur musunuz 37 yi tamamlamam mı lazım
Ben 37 ile basladigim yola gittigi yere kadar deyip devam ediyorum :)Ben 37. hafta dolunca cıkıcam
Maşallah canım kocaman olmuş minnoş prensesinKızlar konrolden geldim.1 Saat NST de kaldım . normalde 20 dk imiş. ama benm minik şirinem gösterttirmedi sonuçları. çikolata meyva suyu içmem gerektiği söylendi. fazladan yarım saat daha kaldım. sorun çıkmadı. herşey normal. çalışabilir raporuda aldım 32 hafta içindeyim. minik prenses 2 kilo olmuş bile.
Doğum pozisyonunda. normal doğum için sıkıntı görünmüyor dedi doktor. toplamda 10 kilo almışım. son kontrolden bugüne 1.5 kilo almışm dikkat et daha fazla alacaksın sonlara doğru dedi.. Yüzünü göremedim resimde vermedi bu sefeer göremedik kızımı
Gittiği yere kadar en iyisiBen 37 ile basladigim yola gittigi yere kadar deyip devam ediyorum :)
Bende öyle bi ağrı yok şimdilik ama garanti veremiyorum, ne zaman neremin ağrıyacağı belli olmuyorBebegi dogum pozisyonunda olanlar, sag bobreginizde agri oluyor mu? Birde bebegin hareketlerini bobrege yakin hissediyor musunuz? Nerdeyse sirtimda tasiycam ben bu cocugu baya bobregime kadar geldi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımCanim bana yurumek yasak, simdi doktora gidiyoruz. Bakalim ne dicek doktor. İster istemez morali bozuluyo insanin iste, bi ton agladim sabah tutabilene askolsun. Gercekten annelik cok zormus. İnsalllah guzel haberler alirimda moraim duzelir.
Maşallah prenseseKızlar konrolden geldim.1 Saat NST de kaldım . normalde 20 dk imiş. ama benm minik şirinem gösterttirmedi sonuçları. çikolata meyva suyu içmem gerektiği söylendi. fazladan yarım saat daha kaldım. sorun çıkmadı. herşey normal. çalışabilir raporuda aldım 32 hafta içindeyim. minik prenses 2 kilo olmuş bile.
Doğum pozisyonunda. normal doğum için sıkıntı görünmüyor dedi doktor. toplamda 10 kilo almışım. son kontrolden bugüne 1.5 kilo almışm dikkat et daha fazla alacaksın sonlara doğru dedi.. Yüzünü göremedim resimde vermedi bu sefeer göremedik kızımı
ya ben hiç sevmedim nst yi. sımsıkı sıktı karnımı bebeğimde ezildi. hoşlanmadımBende öyle bi ağrı yok şimdilik ama garanti veremiyorum, ne zaman neremin ağrıyacağı belli olmuyorBenimki sağ tarafa vuruyor ama genelde hep göbeğimin ön tarafına doğru.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Maşallah prensese
Ya çok merak ediyorum şu NST'yi, bi sokmuyor doktorum
Ben geç kaldım. Dün yazılanları bugün okuyunca böyle oluyomuşKızlar isteyen herkese yaptım atladığım varsa söylesin lütfen.görmemiş olabilirim.
Herkese orjinallerini de attım .atladığım yok heralde
Ayy kıyamam yaBen geç kaldım. Dün yazılanları bugün okuyunca böyle oluyomuş
Canım o zaman da 720 değildir ya, eksik ölçmüş belli ki, sen de düşündün o kadar. Kocamanmış baksana daha da kocaman olmuş. Annesi güzel beslemiş yavrusunu, maşallahya ben hiç sevmedim nst yi. sımsıkı sıktı karnımı bebeğimde ezildi. hoşlanmadımkalp atışlarını dinledim bir güzl. HappyMommy canm benm evet en son 720 gr dı . 28-29 haftada. 2 kilo olmuş. diğer kontrolde 25 gün sonra
Evet bişeyler oldu demekki o zamn düşündürücüCanım o zaman da 720 değildir ya, eksik ölçmüş belli ki, sen de düşündün o kadar. Kocamanmış baksana daha da kocaman olmuş. Annesi güzel beslemiş yavrusunu, maşallah
Aaa hadi ya, o zaman hiç merak etmeyeyim ben en iyisi. Nasıl olsa eninde sonunda giricez :)ya ben hiç sevmedim nst yi. sımsıkı sıktı karnımı bebeğimde ezildi. hoşlanmadımkalp atışlarını dinledim bir güzl. HappyMommy canm benm evet en son 720 gr dı . 28-29 haftada. 2 kilo olmuş. diğer kontrolde 25 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?