2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Türk Metal Sendikası ise sorun yok canım çok uygunmuş fiyatları gerçekten

Kuzum bozma moralini ben ilk zamanlar kusmadığım kadar kusuyorum şuan maalesef
Sendemi canim ben dun aksam basladim, usuttummu acaba diyorum bide midem kotu gibi. Toparliycam insalllah, biraz duygusalim iste
Yaa ağlama lütfen bak bebek hisdediyor senin duygu değişimini
Dogru ama tutamiyorki insan kendini, yazarken bile gozlerim doluyo ay cok duygusalllastim iyice
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Amin canim insallllah, bekliyoruz hastanedeyiz

S
Sulu göz seniiiii

Evet maalesef canım
ama mideye baskı yapıyorlar ondan sanırım çıkarmamak için direniyorum ama olmuyor

Devlette beter ya nasıl sıra beklemiyorsun. Tepiş tepiş millet üstüme çıkıcak zübeyde hanımda... Kime aldın randevuyu ?
Ben orada başından beri Neşe hanima gidiyorum hep randevu saatinde girdim ben de özelde çok sıkıntı yaşadım Doruk Hastanesine başlayım dedim aman Allahım 100 lira muayeneye 40 dk bekledim ben zubeydenin Demirtaş poliklinigine gittim tahlil yapılmayacağı zaman
aaa esentepedeki Neşe ile soyadlar aynı çıktı yapar mı ki bi kıyak

hehe bilmem ki :) zübeyde hanımda mı senin doktorun neşe dediğin? şimdi osmangaziye mi randevu aldın? Bilmem yapar belki bi kıyak

hehe bilmem ki :) zübeyde hanımda mı senin doktorun neşe dediğin? şimdi osmangaziye mi randevu aldın? Bilmem yapar belki bi kıyak
Senin dedigin Nese ile soyad aynı çıktı kızlık soyadım evet Zübeydede Neşe hanim var ona da devam ediyorum şuan Osmangaziye aldım bakalım Esentepedeki Neşenin eşi de kadın dogumcuymuş karı koca dogurtturuyorlar maşallah

Günaydın kizlar su gibi akintisi olan?? renksiz , Kokusuz, kasintisiz oyle su gibi azar azar ve ozellikle sabahlari olanlardan???
Geçen haftadan beri bende de var. Önce çok oldu sonra azar azar. Enfeksiyon dendi. Doktorum bazen baskıdan dolayı kaçırırsın hissetmezsin dedi. Ama öyle bi durumda dr a gitmek şart

Çok dogru demişsin valla. Benim şuan tek derdim acı cekmeden dogum etmek tek merakım da dogum nasıl olucak aklımda bunlar var vajinayla ilgilide bu dogum olayı kadın olan herkesin başına geliyo vajina eski haline gelmesede biraz genişlik olur normaldik bence. Ay biz neler düşünüyoruz annelerimiz hiç böyle düşünmemiş on tane getirmişler

Oy masaallah ben cok tembelm haftada 3 sursem.ne alaka
Simdilk bende de yok cnm.bakalm. olmasn ins.

Doğru kalabalık devlette bu kadar sıra beklemiyorum ben şimdi özeller bildiğin devlet hastanesi oldu benim de haftaya randevu bakalım nasıl geçecek

32 raporunu ben bir araştırma hastanesinden almıştım, doktor ayrı sıra (neyseki mhrsli gitmiştim cok beklemedm) ultrason ayrı sıra(doktorun odasında usg cihazı yok ) nst ayrı sıra bekle bekle bekle :)
bir kere de devlete gitmiştim, doktor zahmet edip önceki değerlerime bile bakmadı, odaya giriş çıkışım usg dahil 5-7 dk sürmüştür:)
kalabalık ve sıra çok oluyor devlette valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…