- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
- Konu Sahibi endless love
- #4.901
Kacinci haftadasim canim bulanti ne zaman baslarki bendede tik yokBenimde midem hiç bulanmıyor bazen unutuyorum hamile olduğumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci haftadasim canim bulanti ne zaman baslarki bendede tik yokBenimde midem hiç bulanmıyor bazen unutuyorum hamile olduğumu
Valla 6+1 sadece midem ekşiyo bu zamandan sonra başlarmı bilmyorm sen kaçıncı haftadasınKacinci haftadasim canim bulanti ne zaman baslarki bendede tik yok
Bende kahveden tedirgindim sordum doktora ilk üç ay çok önemli değilmiş yiyip içmek ama abur cubur dan uzak dur dedi.Kızlar bu haftalarda çikolata yemenin bebege bi zararı olurmu
Ins duyariz canim saglikla sihhatleBende 5+3 de gittim bizde sadece kese gördük.ayın 5inde gidicez kalp atışı için..
Bulanti herkeste olmuyomus buyuk.ihtimal artik olmazda ama mide kazintim felaket hep acmisim gibi dolaşıyorum dusunki daha sofradan kalkmadan kaziniyorBenimde midem hiç bulanmıyor bazen unutuyorum hamile olduğumu
Hmmm... güzel taktik...Çikolata abur cubur dan sayılmaz belki![]()
Benimde öyle cnm de kasıklarım belim ağrıyo sendede varmıBulanti herkeste olmuyomus buyuk.ihtimal artik olmazda ama mide kazintim felaket hep acmisim gibi dolaşıyorum dusunki daha sofradan kalkmadan kaziniyor
Duyarsin ya merak etme o hapi fa kullanma istersen de zRarlarini arastr gerek bile yok ztnHmm bebeğin için çok üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıcakla alırsın kucağına kanamam falan yok ağrı oluyor deyince verdi Çarşamba tekrar gidicem bakalım kalp seslerini duymaya iyiki duyarım:)
Off bilmiyorum canım cok istiyo ama bi yandanda korkuyorum bebegime bişey olur diye aranızda cikolata yiyen yokmu kızlar yardımHmmm... güzel taktik...
Slm canım iyilerdir inşallah :)Slm Hamişler nasılsınız bebişler Nasıl![]()
Yerim onu ben maşallah kuzumaSlm canım iyilerdir inşallah :)
Bu ara benimki çok yoruyor beni ama olsun ne yapalım :)
Çikolata mutluluk salgılıyor Ye gitsin akşam bende Can'ım çok istedi cips yedim :)Çikolata abur cubur dan sayılmaz belki![]()
Bende yemiyordum ama burayı okuyunca canım istedi birdenOff bilmiyorum canım cok istiyo ama bi yandanda korkuyorum bebegime bişey olur diye aranızda cikolata yiyen yokmu kızlar yardım
bitter çikolata ve kahve kaçamağı yapıyorum şu an Var canım bende oldu cok azKahverengi lekelenme yaşayan var mi aranizda?
Ben canim hic istemedigi icin yemiyorum ama tabiki yiyebilirsin biraz. Sadece cikolata yedigin gun kahve icme malum cikolatada da kafein var. Bana gunde 1 bardak kahveye izin var.Off bilmiyorum canım cok istiyo ama bi yandanda korkuyorum bebegime bişey olur diye aranızda cikolata yiyen yokmu kızlar yardım