- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
- Konu Sahibi endless love
- #5.201
Sinir bendede çok varKızlar bende nefes açlığı başladı 1 haftadır.yani nefes alırken derin nefesi zor alıyorum. Ve çok çabuk sinirleniyorum neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir bendede çok varKızlar bende nefes açlığı başladı 1 haftadır.yani nefes alırken derin nefesi zor alıyorum. Ve çok çabuk sinirleniyorum neden acaba
Bende tiroid tahlili verdim ve ne yazıkki yüksek cıktı biraz. Yine ilaç yazdı doktor bi ton ilaç iğne kullanıyorum her günGünaydın kızlarr,
6+2 den bildiriyorum.
Tiroid için tahlil vermeye gittim. Vücudum o kadar çok ödem yapmış ki, damarımı çok zor buldular.
Sonra sağlık ocağına hamileliğimi kayıt ettirmeye gittim, yarın yine tahlil yapacaklarmış.

Canım ilk bebekte 15 haftalarda hissetmen cok zor anca 20. HaftalardaGünayddıınnnBen 8. Ci haftaya girdim ama tabi bişey hissetmiyorum ki cok merak ediyorum cinsiyetini ilk bebeğim olacak. 15.haftada hareketlenirmiş.
Saglık ocağına kayıttan sonra ne gibi tahliller yapıyolar ben daha kayıt yaptırmadım kalp atışını duyduktan sonra yaptırıcam inşallahGünaydın kızlarr,
6+2 den bildiriyorum.
Tiroid için tahlil vermeye gittim. Vücudum o kadar çok ödem yapmış ki, damarımı çok zor buldular.
Sonra sağlık ocağına hamileliğimi kayıt ettirmeye gittim, yarın yine tahlil yapacaklarmış.
Saglık ocağına kayıttan sonra ne gibi tahliller yapıyolar ben daha kayıt yaptırmadım kalp atışını duyduktan sonra yaptırıcam inşallah
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende de aynı durum var sürekli karnım şiş ve gaz dolu dün Dr gittiğimde de da ultrasondan gördü gazları :) ilaç verdi ama almadım ablamında aynı sorunu vardı geceden kayısı kurusunu suya atıp sabah suyunu içiyordu aynısını yaptım bu sabah gayet iyiyim karın şişim baya indiMerhaba
Bende Mayıs annesi olacağım Allahın izniyle aranıza katılayımHepimiz sorunsuz mutlu hamilelik dönemi geçirelim inşallah
Benim bulantım falan yok ama karnım çok şiş ve sürekli gaz var bu konuda önerisi olan var mı![]()
Canım buralardayım ama yazamıyorum sizi takipteyim moralim de bozuk halimde yok su bile içemiyorum hiçbirşeyi canım istemiyor aşırı iştahsızım ve her saniye mide bulantım varanneme de üzülüyorum elimde olmadan
Annem rahatsız canım kemoterapi ye başladı çok kötüyüm bende
Benim canım su bile istemiyor![]()

As canım kacıncı haftada kalp atışını duydunSlm mayıs annişleri![]()
Bendede bulantı yok ama tam tersi iştahsızım ben... İlaç içmesem hiç yemek yemem heraldeKızlar yorgunluk halsizlik bende de var ama allahtan bulantı yok. İlk hamileliğimde de olmamıştı bu sefer de olmaz insalah.ama istahim çok fazla aklım sürekli yemekte. Kilolu hamile kaldım mümkün olduğunca az kilo almam lazım. İlk hamileliğimde 24 kilo almıştım son günlerim çok zor geçmişti kendimi taşıyamıyordum.bunda o hatayı yapmicam inşallah. Aman siz de dikkat edin..
İştahsızlık da gayet normal.yiyebildigin şeyleri ye sadece.biraz sabır hepsi gececekBendede bulantı yok ama tam tersi iştahsızım ben... İlaç içmesem hiç yemek yemem heraldebide hep kuru şeyler yiyebiliyorum sebze et sulu yemek çok zor yiyorum... Biraz moralim bozuk ondan heralde... Bu arada daha 6 haftalık gebeyim inşallah bir sıkıntı yoktur...
Amin inşallah canım. Bende kayısı kurusu yiyorum ama etki etmiyor. Nasıl normal suya mı atıyordu sıcak suya mı canım akşamdanAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende de aynı durum var sürekli karnım şiş ve gaz dolu dün Dr gittiğimde de da ultrasondan gördü gazları :) ilaç verdi ama almadım ablamında aynı sorunu vardı geceden kayısı kurusunu suya atıp sabah suyunu içiyordu aynısını yaptım bu sabah gayet iyiyim karın şişim baya indi
Bebek gelisiminde sivilce ile ilgili yazdigini oku canim, guldurdu beni :)Kızlar yüzümde 2-3 tane sivilce çıkmaya başladı . Normalde hiç sivilcelenmeyen cildim niye böyle oldu ki ?
Kız çocuğu güzelliğini anneden alır derler etrafıma bakıyorum kız bebeği olan hamile adaylarının cildi sivilceli, erkek çocuk da ise tam tersi olurmuş anne adayı guzelleşirmis