- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.401
Kızlar slm beni hatırlayan var mı acaba aranızda.aynı topikte idik ama maalesef 28 Aralık'ta 20. Haftada bebişimi kaybetmiştim.sizleri merak ettim nasılsınız?
Evet canım Öğlen çıktı adetime 10 gün var sonuçHatırlıyoruz tabi ki canım iyiyiz sen nasılsın, sonuç çıktı mı bizi de haberdar et :)
Ay gözün aydın mı o zaman :)Evet canım Öğlen çıktı adetime 10 gün var sonuç84 benimki tüp bebek erken öğrendim canım
Bizde büyüyoruz teyzesi 5 gün sonra 4aylık oluyoruz inşallahSen ne yaptın bebiş nasıl
Sağol canım Çarşamba tekrar kan verecek artışa bakacaklar senin bebiş nasılAy gözün aydın mı o zaman :)
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Adı ney canım Allah uzun Ömür versinBizde büyüyoruz teyzesi 5 gün sonra 4aylık oluyoruz inşallah
Yiğit aras, oldu ama çok zorlamadı çok şükür :)
Adı ney canım Allah uzun Ömür versingazı filan oldu mu
İnsallah basarili olur. Allah, pit pit kalp atislarini duymayi, saglikla kucagina almayi guzel gunlerini gormeyi nasip etsinTransfer yaptırdım bende pazartesi sonucunu alacam inşaallah canım.senin bebiş nasıl gazı filan oldumu
Sağol canım Allah sizlerin evladına uzun Ömür versin inşaallahİnsallah basarili olur. Allah, pit pit kalp atislarini duymayi, saglikla kucagina almayi guzel gunlerini gormeyi nasip etsin
Oh oh Paşa'ya maşallah canım.bende bu sefer korkuyorum yine bişey olursa diyeYiğit aras, oldu ama çok zorlamadı çok şükür :)
Cok sinir bozucu ne kadarlik bebeginiz izin vermeyin uygun bir dille soyleyin o sizi n bebeginizKaynanam kizima karpuzu agzina verip suyunu baya baya icirdimüdahale ettim misafirde vardi aldim elinden gecende beb3gimin mevludu vardi ben misafirle ilgilwnirken cok agladi diye tozsekere parmagini batirp agzina verdi off of
2gun sonra 3 ay oluyor söylüyorum tatli bi dille anlatıyorum bazen kizginlikla söylüyorum hâla veriyoCok sinir bozucu ne kadarlik bebeginiz izin vermeyin uygun bir dille soyleyin o sizi n bebeginiz
Hasi gayirlisi canim, guzel haberlerini bekliyoruz. Bizim kiz biraz gazli yaaa teyzesi, ugrasiyoruz iste gaziyla iykusuyla bubara biraz huysuz ama gececek insalllahTransfer yaptırdım bende pazartesi sonucunu alacam inşaallah canım.senin bebiş nasıl gazı filan oldumu
Merhaba guzel adminMerhaba güzel anneler nasılsınız
Hadi insallllah pitpit kalbini de duyarsin tez zamandaEvet canım Öğlen çıktı adetime 10 gün var sonuç84 benimki tüp bebek erken öğrendim canım
Beninki 10gundur geceleri cok sık uyaniyor, ataklrda galiba. En uzun gece uykusu 3bsaat onada sukrediyorum genelde saat basi uyanmaya basladiBebislerinizin uyku saatleri nasil kizlar?? Benimki gece 2 de uyuyo sabah 8 veya 9 da uyaniyo emiyo sonra geri yatiyor 11-12 ye kadar gündüzde dogru düzgün yatmiyor. Gündüz biraz uyusa iyi olurduda. Uyanik tutmaya calisiyom hemen uyuyo geri
Oyy oyyy tehlikeli isler, aman aman kv ile yavrunu yalniz birakma daha neler verir yavruna. Rabbim yavrularimizi korusunKaynanam kizima karpuzu agzina verip suyunu baya baya icirdimüdahale ettim misafirde vardi aldim elinden gecende beb3gimin mevludu vardi ben misafirle ilgilwnirken cok agladi diye tozsekere parmagini batirp agzina verdi off of
Sağol canım Yarını iple çekiyorum .ayyy gaz deme. Oğlum 20 saat ağlıyordu oyyyHasi gayirlisi canim, guzel haberlerini bekliyoruz. Bizim kiz biraz gazli yaaa teyzesi, ugrasiyoruz iste gaziyla iykusuyla bubara biraz huysuz ama gececek insalllah
Merhaba guzel admin
Hadi insallllah pitpit kalbini de duyarsin tez zamanda
Beninki 10gundur geceleri cok sık uyaniyor, ataklrda galiba. En uzun gece uykusu 3bsaat onada sukrediyorum genelde saat basi uyanmaya basladi
Oyy oyyy tehlikeli isler, aman aman kv ile yavrunu yalniz birakma daha neler verir yavruna. Rabbim yavrularimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?