- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.121
Aaa hem çok şaşırdım hem çok sevindim :) sağlıkla al kucağına canım. Aslında en güzeli ya, hazır bebek moduna alışıkken ikisi birden büyür gider :)Kızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın heleduyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Bizimki kaç kiloya kadar bilmiyorum ama çocuk artık içine sığmıyorBenim arabanın puseti maxicosi. 13kg a kadar kullanılıyormuş, o yüzden daha sonra almayı düşünüyorum
canimm hayirli olsun. vok sevindim tabi ayni zamanda sasirdim. bir sorum olacakti. hanileyken emzirilmez diye bir soylenti var bu dogru mu. bebeginj emzirmeye devam ediyor musun. bu arada sorum sadece meraktan yargilamak filan degil aman yanlis anlasilmasinKızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın heleduyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Bi arkadasım biraz yatanlardan olsun dedi uyuyup kalınca uzun yolda diyeYa ben de öyleyim aslında ama bu oto koltuğuna daha var nasıl olsa diye erteledik biraz :)
Şu isofix konusuna bakıyorum ben de şimdi, çok şart mı, o olmadan güvenlik azalıyor mu falan. Maxi cosi tobi modelini cok beğendim ama isofixsiz. Yüksekte duruyor, bebek rahatça dışarıyı izler diye düşündüm, bizimki arabada durmayınca böyle şeyleri de
düşünür oldum :)
ikinci mi nasıl yani diğeri kaç aylık ay merak ettim cokKızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın heleduyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Bizim pusette oyle ama sen arabayı kullanırken arkada kemerliyormusun duruyormu bebiş canım?Benim arabanın puseti maxicosi. 13kg a kadar kullanılıyormuş, o yüzden daha sonra almayı düşünüyorum
Ayy gercekten mi :) cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin :) sormasi ayip isteyerek mi yoksa ‘kaza‘ mi:) ay ne güzel olurdu iki bebek birden büyütmekte hic gözüm kesmiyorKızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın heleduyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Bu dediğim modelin 3 farklı yatış seviyesi varmışBi arkadasım biraz yatanlardan olsun dedi uyuyup kalınca uzun yolda diye
Fiyatı nasıl?Bu dediğim modelin 3 farklı yatış seviyesi varmış
Joker'de indirime girmiş şu ara, 863 TLFiyatı nasıl?
Joker'de indirime girmiş şu ara, 863 TL
Aventi denemedim bundan da mukemmel almiyor belki aventi daha iyi alir ama nuk da cok basarili olamadikÇocuktan çocuğa çok fark ediyor demek ki, bizimki de Wee'yi pek alamadı. Avent'e geçince daha rahat içmeye başladı. Bir de artık baya büyüdüler, 5 saate kadar emmeden durabilir aslında :)
Tabi hem bebeği hem de puseti arabaya bağlıyorum. Duruyor bizimki hiç sıkıntı çıkarmadı. Hatta 10 saat yol bile yaptık :)Bi arkadasım biraz yatanlardan olsun dedi uyuyup kalınca uzun yolda diye
ikinci mi nasıl yani diğeri kaç aylık ay merak ettim cok
Bizim pusette oyle ama sen arabayı kullanırken arkada kemerliyormusun duruyormu bebiş canım?
0-13 aslında ama rahat edemiyorsa yapacak bişey yok alacaksın :) Zaten bir şekilde alacağız:)Aaa hem çok şaşırdım hem çok sevindim :) sağlıkla al kucağına canım. Aslında en güzeli ya, hazır bebek moduna alışıkken ikisi birden büyür gider :)
Bizimki kaç kiloya kadar bilmiyorum ama çocuk artık içine sığmıyoromuzları yanlardan sıkışmaya başladı. Arabada da durmuyor zaten içinde, biraz mecburiyetten ve oto koltuğunu sever ümidiyle geçelim dedik
cok guzel hayirli olsun normal dogum mu yapmistinizKızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın heleduyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Nuna leaf çok pahalı ya ben bi ara alsam mı diye bakmıştım da almadımesim daha nuna leaf e verdigimiz parayi hazmedemezken simdi bi de oto koltugu oy oy oy
Evet eninde sonunda alınacak, erken alıp bir ihtimal pusetteki çılgınlıkları yaşamamayı umuyoruz :) Sizinki duruyormuş, maşallah ona :)0-13 aslında ama rahat edemiyorsa yapacak bişey yok alacaksın :) Zaten bir şekilde alacağız:)
Nuna leaf çok pahalı ya ben bi ara alsam mı diye bakmıştım da almadım
Evet eninde sonunda alınacak, erken alıp bir ihtimal pusetteki çılgınlıkları yaşamamayı umuyoruz :) Sizinki duruyormuş, maşallah ona :)
Evet araba koltuklarının da tam yatay olmasa da bir miktar yatma özellikleri varmış.Ya ben anlamadım puset değil de normal araba koltuğu mu yatıyor?
Şimdi böyle dedim ya, ilk yolculukta bana küçük sürprizler yapar benim oğlum :)Nuna leaf çok pahalı ya ben bi ara alsam mı diye bakmıştım da almadım
Evet eninde sonunda alınacak, erken alıp bir ihtimal pusetteki çılgınlıkları yaşamamayı umuyoruz :) Sizinki duruyormuş, maşallah ona :)
Kızlarrrrrr uzunnn zamandır yazmıyordum hep takip etsem de.... Eskilerr , beni tanıyanlarrr toplaşın heleduyun de inanmayın ben 2018 de de mayıs annesi oluyorummm (inşallah)
Sagol canım valla aslnda ben de sok ben bozmadım inşallah abisi gibi mercimek de bozmazBen şok! :) Canım çok sevindimBiz de ilk bebek haberi kimden gelecek diyorduk Mayıs rutinini de bozmamışsın süper olmuş
Canım ya maalesef benİm bebeğim zaten emmiyordu süt yoktu yani...canimm hayirli olsun. vok sevindim tabi ayni zamanda sasirdim. bir sorum olacakti. hanileyken emzirilmez diye bir soylenti var bu dogru mu. bebeginj emzirmeye devam ediyor musun. bu arada sorum sadece meraktan yargilamak filan degil aman yanlis anlasilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?