- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.081
YAaaa hayırlı olsun minderide cok tatlıydı tüh:) annem de 8 ay anca oturur sonra seninle oturmak ister diyoBugün Ikea'ya gittik, Antilop'a oturttum bebeyi, minderli olunca cidden dar gibi oldu, pipisi yapıştı öndeki plastik yere. Düşündüm, minderle zaten belli bi aya kadar kullanabilecek, mindersiz de öyle bi sorun olmadı, mindersiz aldım. Gerekirse kendim evde daha ince bir seyle desteklerim arkasından diye düşündüm. Aldım gitti Antilop'u :)
Orangutann
Benim (eski) doktor anne sütü alan bebekte demir eksikliği olmaz ilk 6 ay demişti, ben de araştırınca öyle okumuştum birkaç yerde. 8. ayda kan tahlili yapacaktı, ona göre başlayacaktık. Bakalım yeni bir doktor bulup geçersem o ne diyecek :)
Bebeğiniz pişik oluyor mu?hangi kremi kullanıyorsunuz?benimki cok narin pişik oluyo geciyo sonra yine başa dönüyoruz:/
Desitin iyidir, o iyi gelmezse Sudocrem kullanabilirsinBebeğiniz pişik oluyor mu?hangi kremi kullanıyorsunuz?benimki cok narin pişik oluyo geciyo sonra yine başa dönüyoruz:/
Aynen katılıyorum.Ben de Blw yapmayı düşünüyorum ama çok katı uygulama takıntım yok. Biraz içgüdüsel ilerleyeceğim. Dediğin gibi belli olmuyor o işler. Önemli olan annenin ve bebeğin yaptığından mutlu olması
Ben de aynısını aldım okudum.Ben bundan aldımEki Görüntüle 2055292
Benim de arkadaşlarım kullanıyor bebişleri için acayip memnunlar gidince bizzat yerken izledim üç yaşında bebişi. Hiç sıkıntı yok. Ben ikea oyuncaklarından, tabak bardak çatal kaşık hepsinden aldım valla.selam kizlarr. dun kuzenlerim geldi biri ikiz erkek cocugu sahibi digerinin ise bir oglu. ikisinin de cocuklari 20 aylik. cocuklarin fotolarina bakinca algida secicilik ya hemen mama sandalyeleri gozume carpti. ikea antilop tu. cok memnun olduklarini ve buyuk bir rahatlikla kullandiklarini soylediler. burada ikea yok english home dan alayim o zaman dedim english home dakinin ayaklari plastikmis cocuk oynadiginda tehlikeli oluyormus. antilop ise metal oldugu icin uzerinde tepinseler bile kimildamiyor dediler. erkek bebekleri icin rahat mi dedim ( normalde bebegim kiz ama bu soruyu sizin icin sordum) gayet rahat dediler yani oyle elleri pipisinde dolasmiyorlarmis banyo yaptırirken de kullaniyoruz hem sandalye yikanmis oluyor hem de cocuklar rahat rdiyor dediler. daha onceki yorumlarda antilop icin olumsuz yorumlar olunca almaktan vazgecmistim. simdi kafamda nerlestirdim internet sitesinden alacagim. hatta dun sitesini gezdim cok guzel oyuncaklar var. ben ayrica aktivite icin cocuk masasini ve sandalyelerinj alacagim. daha erken ama gelecege yatirim yapmak lazim hepsi ust uste gelince butce error veriyor
Mustela ve sudocrem iyidir.Bebeğiniz pişik oluyor mu?hangi kremi kullanıyorsunuz?benimki cok narin pişik oluyo geciyo sonra yine başa dönüyoruz:/
Mustela ve sudocrem iyidir.
Sudocrem kullanıyorum demekki yapcak bişi yokDesitin iyidir, o iyi gelmezse Sudocrem kullanabilirsin
tabakkaşık catal ikeanın önermişlerdi bakıcam bendeBenim de arkadaşlarım kullanıyor bebişleri için acayip memnunlar gidince bizzat yerken izledim üç yaşında bebişi. Hiç sıkıntı yok. Ben ikea oyuncaklarından, tabak bardak çatal kaşık hepsinden aldım valla.
Şimdiden yemeklerde yavaştan destekli oturtsam mı diyorum, alışır hem. 9 kilo şu an :)YAaaa hayırlı olsun minderide cok tatlıydı tüh:) annem de 8 ay anca oturur sonra seninle oturmak ister diyone zaman kullanmaya başlıcaksın seninki kaç kilo şuan?
benim bebegimde de var 2 ay surdu ne krem kullandimsa gecmedi en sonunda meme yaralarinda kullandigimda lanolin krem iyi geldiBebeğiniz pişik oluyor mu?hangi kremi kullanıyorsunuz?benimki cok narin pişik oluyo geciyo sonra yine başa dönüyoruz:/
Seninle gündemimiz aynı gidiyorOto koltugu hakkında bilgisi olan ???
Mecburiyet insan a her işi yaptırıyor :) filenin üzerine yatıyorum konuşa konuşa yıkıyorum başka biri olmayınca dikkatide dağılmıyor şimdi iyice alıştımNasıl yıkıyorsunuz yalnız? Ben asla yıkayamam şu an. Ne kadar beceriklisiniz Maşallah.
bizde kan testi yaptırdık kan değerleri iyi diye gerek yok dedi 9. ayda tekrar test yapılacak duruma göre vericez veya vermiycezSizin kullandığınız ilacın ismi ne? Bizim doktor henüz başlatmamıştı demire ama merak ettim, aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?