- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #7.061
Aminnn canimİnşallah kuzum Rabbim daha büyük acılarla sınamasın
Rabbimin en büyük mucizesi işte okurken kendimi tutamadımSevalerva canim cok gecmis olsun gecen sene agustos ayinda hamile kaldim 9,5 haftalikken kalbinin durdugunu ogrendik ve ertesi gun kurtaj oldum cunku 1 hafta olmus kalbi durali... inanilmaz uzucu ve acili bir surec kurtajdan sora 68 gun falan adet olmadim ve 15 gunde bir nobet gibi agrilar gecirdim acillere gittim falan meger yumurtalikta 3,5 cm kist olusmus 1 ay daha hormon ilaclar vs adet oldum sonra smear testi yapildi pozitif cikti bu temmuzda tekrarlandi bir yandan da hamile kalamadigim icin tup bebek tedavisine baslamamiz onerildi... derken temmuzda tekrar smear testi pozitif cikinca hpv taramasi yapildi o da yuksek riskli pozitif cikti (rahim agzi kanseri yani) kolposkopi biopsi yapilacak derken hamile oldugumu ogrendim. Kendiliginden hamile kalmistim ve sevineyimmi uzuleyimm mi derken son 1 sene de yasadiklarimi dusununce herseye sukrettim... bu arada kurtajdan sonra bir tane de kimyasal gebelik yasadim... son 1 seneme bakarmisin.... meger kurtaj oldugum bebegimi dusunmekten hamile kalamamis kaldigimda da uzuntuden tekrar dusurmusum.... acin cok buyuk kendi yasadiklarimi anlatmamin sebebi dusunme cok uzulme vardir rabbimin bir bildigi.. kapadigi bir kapi varsa inan karsinda cok daha guzel bir kapi oldugundan dir.... eger kendiligimden hamile kalmasaydim tup bebekte yaptiramiycaktim 1 sene tedavi gormem gerekecekti. Ama rabbim bana kendiliginden verdi cok sukur . Inan onunde cok daha guzel bir kapi seni bekliyo. Rabbim yar ve yardimcin olsun bu acini unutturacak daha buyuk acilar yasatmasin dualarim ve eminin burada ki tum arkadaslarimizinda dualarindasin canim. Kendine cok ama cok iyi bak tatlim...
Benim cok fena canim. Gece mide kazinmasiyla uyaniyorum yatagimin yaninda tuzlu cubuk bulunduruyorum. Ac durursam acayip midem bulaniyor. Sabah yogurt muz yiyorum folik asidimi iciyorum. Zar zor yiyorum ama bir seyler yemeyi basardigimda midem cok bulanmiyor. Dersimin ortasinda bazen bastiriyor bulanti tuzlu cubuk atiyorum agzima yanimda belki kusarim diye poset bulunduruyorum. Cok hareket etmemeye calisiyorum. Aslinda tuz da cok iyi degil tansiyon problemi yapabilir. Yedigim seyleri yavas yavas cok cigneyerek yiyorum birden yuklenmek istemiyorum. Limonlu soda iciyorum o da iyi geliyor.Burada ogretmen olup hamile olan bayanlar vardi arkadaslar mideniz nasil mide problemleriniz yok mu benim gun boyu bulantim ve kusma problemim var ayakta durmam gereken bir isim var nasil basa cikabiliyorsunuz ?
Insallah oyle olacak bende buna inan gonulden inaniyorum. Rabbim hepimize saglikla huzurla yasayacagimiz bir omur ve saglikli bebeklerle taclanacak mutluluklari yasatsin...Rabbimin en büyük mucizesi işte okurken kendimi tutamadımama çok şükür ki hepsi bitecek Mutlu son ile hemde
Insallah oyle olacak bende buna inan gonulden inaniyorum. Rabbim hepimize saglikla huzurla yasayacagimiz bir omur ve saglikli bebeklerle taclanacak mutluluklari yasatsin...
Her işte vardır bir hayır arkadaşım. Tabi ki gidene çok üzülüyoruz ama bu seni pes ettirmesin. Vücudunu dinlenir ve her şeyin güzel olacağı günleri bekle...Merhaba güzel anneler nasılsınız umarım iyisinizdir ben iyi degilim malasef bugunde bebegimin kalp atışı yoktu doktor son bi kaç gün icinde durmuş yoksa bu kadar gelişmezdi dedi kendimi çok sucladım benmi bi hata yaptım diye bilmiyorum kısmet degildi belkide doktor 1 hafta 10 gün bekle kullandıgın ilaçları bırak dedi belki kendiliginden düşermiş cünkü kürtaj olmak istemiyorum
Tüylerim diken diken oldu. Maşallah dirayetine maşallah... Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canım. ..Sevalerva canim cok gecmis olsun gecen sene agustos ayinda hamile kaldim 9,5 haftalikken kalbinin durdugunu ogrendik ve ertesi gun kurtaj oldum cunku 1 hafta olmus kalbi durali... inanilmaz uzucu ve acili bir surec kurtajdan sora 68 gun falan adet olmadim ve 15 gunde bir nobet gibi agrilar gecirdim acillere gittim falan meger yumurtalikta 3,5 cm kist olusmus 1 ay daha hormon ilaclar vs adet oldum sonra smear testi yapildi pozitif cikti bu temmuzda tekrarlandi bir yandan da hamile kalamadigim icin tup bebek tedavisine baslamamiz onerildi... derken temmuzda tekrar smear testi pozitif cikinca hpv taramasi yapildi o da yuksek riskli pozitif cikti (rahim agzi kanseri yani) kolposkopi biopsi yapilacak derken hamile oldugumu ogrendim. Kendiliginden hamile kalmistim ve sevineyimmi uzuleyimm mi derken son 1 sene de yasadiklarimi dusununce herseye sukrettim... bu arada kurtajdan sonra bir tane de kimyasal gebelik yasadim... son 1 seneme bakarmisin.... meger kurtaj oldugum bebegimi dusunmekten hamile kalamamis kaldigimda da uzuntuden tekrar dusurmusum.... acin cok buyuk kendi yasadiklarimi anlatmamin sebebi dusunme cok uzulme vardir rabbimin bir bildigi.. kapadigi bir kapi varsa inan karsinda cok daha guzel bir kapi oldugundan dir.... eger kendiligimden hamile kalmasaydim tup bebekte yaptiramiycaktim 1 sene tedavi gormem gerekecekti. Ama rabbim bana kendiliginden verdi cok sukur . Inan onunde cok daha guzel bir kapi seni bekliyo. Rabbim yar ve yardimcin olsun bu acini unutturacak daha buyuk acilar yasatmasin dualarim ve eminin burada ki tum arkadaslarimizinda dualarindasin canim. Kendine cok ama cok iyi bak tatlim...
Aminnn canim hepimize nasip etsin insallahHer işte vardır bir hayır arkadaşım. Tabi ki gidene çok üzülüyoruz ama bu seni pes ettirmesin. Vücudunu dinlenir ve her şeyin güzel olacağı günleri bekle...
Tüylerim diken diken oldu. Maşallah dirayetine maşallah... Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canım. ..
Sağol be moral oldun KızzOyy oyy senin bebenin 2 yaş sendromu olur o donemde. Artık huniyle mi dolaşırsın bilemem
Bizimki de 3 yaş sendromun da olacakSağol be moral oldun Kızz
Allah yardımcın olsun kuzum umarım dediğin gibi olmaz umarım kalır seninle..Galiba düşücek benimki kızlar aranızdan ayrılcam malesef.. belimi ve kasıklarımı agrılar sardı düşük böyle başlıyormuş..Allah ım saglıkla yavrularını kucagınıza almayı nasip etsin İnşallah.. kimseyede bu yolu yarım yaşatmasın İnşallah çok üzücü bi durum kaptırmıştık kendimizi şimdiden 3 kişilik aile olmuştuk hazırlıklara başkıcaktık hatta kalbini duymaya gittikten sonra arabasını alcaktık önümüzdeki hafta yani..nasip degilmiş galiba Allah ım beterinden saklasın çok üzücü cidden karnımdaki şişkinlik bile inmeye başladı ümidimi kestim ayrıntılı usgye girmeden..
Canim benim ne cok sey atlatmis arkasinada mucizene kavusmussun cok sukur.Hayirlisiyla tamamlar kucaginada alirsin insallah.Suanda sagligin nasil peki?Aminnn canim hepimize nasip etsin insallah
Amannn 2 3 4 5 6 7 8...... o sendromlar oooooyyyle devam ediyor Allah canlarina saglik versinBizimki de 3 yaş sendromun da olacakonlar iyi olsunda huniye razıyım
Offf canim insallah hersey guzel olurGaliba düşücek benimki kızlar aranızdan ayrılcam malesef.. belimi ve kasıklarımı agrılar sardı düşük böyle başlıyormuş..Allah ım saglıkla yavrularını kucagınıza almayı nasip etsin İnşallah.. kimseyede bu yolu yarım yaşatmasın İnşallah çok üzücü bi durum kaptırmıştık kendimizi şimdiden 3 kişilik aile olmuştuk hazırlıklara başkıcaktık hatta kalbini duymaya gittikten sonra arabasını alcaktık önümüzdeki hafta yani..nasip degilmiş galiba Allah ım beterinden saklasın çok üzücü cidden karnımdaki şişkinlik bile inmeye başladı ümidimi kestim ayrıntılı usgye girmeden..
Dimiii, huniyi şapka diye takarızAmannn 2 3 4 5 6 7 8...... o sendromlar oooooyyyle devam ediyor Allah canlarina saglik versin
Galiba düşücek benimki kızlar aranızdan ayrılcam malesef.. belimi ve kasıklarımı agrılar sardı düşük böyle başlıyormuş..Allah ım saglıkla yavrularını kucagınıza almayı nasip etsin İnşallah.. kimseyede bu yolu yarım yaşatmasın İnşallah çok üzücü bi durum kaptırmıştık kendimizi şimdiden 3 kişilik aile olmuştuk hazırlıklara başkıcaktık hatta kalbini duymaya gittikten sonra arabasını alcaktık önümüzdeki hafta yani..nasip degilmiş galiba Allah ım beterinden saklasın çok üzücü cidden karnımdaki şişkinlik bile inmeye başladı ümidimi kestim ayrıntılı usgye girmeden..[/QUOT üzülme yaşın cok genc 2yada 3ay sonra olur inş saglikli bebegin yine .
Gayet iyiyim tatlim dogumdan 40 gun sonra gerekli tedaviler baslayacak rabbim nasip ederse. Mucizelerimizi kucaklarimizda koklariz insallahhCanim benim ne cok sey atlatmis arkasinada mucizene kavusmussun cok sukur.Hayirlisiyla tamamlar kucaginada alirsin insallah.Suanda sagligin nasil peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?