- Konu Sahibi endless love
- #1.281
Bende geldim :) 5+2 bugün. Ve keseyide gördük. Herkes sağlıkla alsın bebislerini kucağına :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza canım. Aminnn:))Bende geldim :) 5+2 bugün. Ve keseyide gördük. Herkes sağlıkla alsın bebislerini kucağına :)
Hoşgeldin aramıza canım. Aminnn:))
Kese kaç mm di cnm söylediler miBende geldim :) 5+2 bugün. Ve keseyide gördük. Herkes sağlıkla alsın bebislerini kucağına :)
ayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi![]()
Kese 8 mm dedi canım doktor. Haftasıyla uyumlu gidiyor dedi. Senin ki ne durumdaKese kaç mm di cnm söylediler mi
hoşgeldin ve tebriklerBende geldim :) 5+2 bugün. Ve keseyide gördük. Herkes sağlıkla alsın bebislerini kucağına :)
Benimki daha minik ya bi sorun mu var diye kafama takılıyo 5+1 de 3 mm di acaba geç döllenme fln mı oldu bilmiyorum ki hayrlı olsun bu arada cnmKese kaç mm di cnm söylediler mi
amin canim benim cok tesekkur ederimTatlım çok sevindim darısı başımıza insallah sağlıklı bi hamilelik gecirirsin kucağına alırsın cnm
Kuzum darısı sana olcak inşTatlım çok sevindim darısı başımıza insallah sağlıklı bi hamilelik gecirirsin kucağına alırsın cnm
Kuzum darısı sana olcak inş![]()
Bende çok acele ettim biliyorsun kötü şeyler yaşadım Allah dogru Zaman'da hayırlısı ile yollasın meleğini inş kuzum sabır etAman seni burada görmek ne güzel bu ay umudum kalmadı ablacım ya test yaptım az önce negatif tabi rabbim den umut kesilmez doğru bildiği. Bi tarih vardır
Bende çok acele ettim biliyorsun kötü şeyler yaşadım Allah dogru Zaman'da hayırlısı ile yollasın meleğini inş kuzum sabır et
Merhaba kizlar, yeni hamilelerimiz varmis ne guzel :)
Ben de carsamba ogleden sonraya kadin dogumdan randevu aldim. Pazartesi sabah da kan testini yenileyeceğim. Carsamba günü SAT'a gore 5+1 oluyor kese gorunur mu sizce? 4. haftada bile gorenler var okudugum kadariyla :) insallah her sey guzel gidiyordur da mutlu haberlerle gelirim :)
Yaaaa hadi insallaaaah nooooluuur sen de gel burayaaaa :)hadi bakalım acaba yesa1 mayıs annesi olabilecek miydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
son 14 günnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya eveeet sanirim oyle :) cooook sagol canim benim insallah sen de bu ay hamilesindir :))neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çooooooooooooooook tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaaaa hadi insallaaaah nooooluuur sen de gel burayaaaa :)
Ya eveeet sanirim oyle :) cooook sagol canim benim insallah sen de bu ay hamilesindir :))
Kac gündür gozlerim seni ariyor vallahi :)
Benimki daha minik ya bi sorun mu var diye kafama takılıyo 5+1 de 3 mm di acaba geç döllenme fln mı oldu bilmiyorum ki hayrlı olsun bu arada cnm
Ay hadi insallah bu kafaya takmaman işe yaramıstırrr :)) Valla nasıl sevinirim senle aynı ayda hamile kalsaaak :)yaaaaaaaaaaaaaaa şok ola ola okudum mesajını bayadır girmiyordum girsem de sadece bildirimlere bakıp yazmadan çıkıyordum bu ay kafaya takmamaya karar verdim eşim bile şoklarda.. çocuk fikrinden mi soğudun hiç bahsetmiyorsun diyor... bahsetsen bi dert bahsetmesen bi dert :)
o kadar sevindim ki senin için hangi doktora gideceksin :)