2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Esim sagolsun hep destek oluyor beklenmeyen bi gebelikte degil cok istedik sukur oldu ama ben cok kotuyum surekli kaybetme korkusu var icimde esimi kaybedicekmisim ailemden birine bisey olucakmis gibi surekli agliyorum korkuyorum bian once dogurmak istiyorum zaman gecsin dogsun istiyorum cok karisik duygularim

Normalde su gun icinde 1 litre icmezdim simdi su aseriyorum dupeduz. Salata zaten seviyorum. Sevindim ni u duyduğuma. Bu arada baslamissin aliverise hangi tonlarda aliyosun cnm . cinsiyet belli oldu muu birse
valla su ve salata çok süt yapıyor diyorlar ben abartmadan yerim ay zaten tombişim kimbilir nasıl olucm :)

demir ilacinin adi ne cnm ?

Artik hissediliyolar baya baya tekme falan hissetmiyorum ben ama top gbi bi orda bi burda :)
Bendede tekme falan oyle guclu degil daha teyzesi taniyo dokunuyo galiba :) annem derdi kiz cocugu yilan gibi dolanirmis erkek cocuk tembel olurmus ama bilemem eskilerin yöntemleri :)

valla su ve salata çok süt yapıyor diyorlar ben abartmadan yerim ay zaten tombişim kimbilir nasıl olucm :)
:) sorma sorma ben hamile kalcam diye hastalandim baya kilo aldim onu vermeden hamile kaldim ama su an tek derdim bebegimin iyi olmasi dun doktor diyetisyene yonlendirdi ama doktor degiscem ya digeriyle bo gorusurum bu konuyu asiri kilolu degilim ama hizli kilo aldim diye dikkat et dedi :)

Hahaaha kiyamayiz teyzemize :) hatrin icin göstersin bebisimde ikimizde catlamaktan kurtulalim ya pazartesi olsunda :) bende cok merakli degilim ama sabirsiz bi insanim zorla sabrettim 5 hafta

Himm anladim canm yazik bida vurmiyim karnimau uyuyodr fln hehe beni biri uyandrinca felaket huysuz oluyorm anlarm insan halinden
Bizimki gecen yatiyomus doktor durttu baya sonra okudum netten megerse bebek o arada uyuyomus icim acidi uyandirdi diye kadin :) esimde deli olmuy karnima bastiriyo diye arkadan gecircektim bitane diyo

Ohhh çok sukur canim, maallahhhh, darısı başımıza inşallah....gözün aydın.. değiştirdin mi doktorunu?

Ohhh çok sukur canim, maallahhhh, darısı başımıza inşallah....gözün aydın.. değiştirdin mi doktorunu?
Cok sagol canım benim insallah sizde guzel sonuclar alırsınız aynı hastanede baska Dr. A cıktım güzel ilgilendi sagolsun :)
Ozeldeki Dr. A gidecegim bundan sonra artık. Senin nezaman çıkacaktı sonuc canım?

Cok sagol canım benim insallah sizde guzel sonuclar alırsınız aynı hastanede baska Dr. A cıktım güzel ilgilendi sagolsun :)
Ozeldeki Dr. A gidecegim bundan sonra artık. Senin nezaman çıkacaktı sonuc canım?
Pazartesiye kalmazsa yarın akşama kadar çıkar sanırım

Hanımlar ayrıntılı ultrason için doktordan randevu alan varmı zeynep kamilde randevular dolu baska yapan devlet hastanesi varmı bilmiyorum anadolu yakasınsa bilen varmı

Kızlar bas ağrısına ne ii gelir ...sabahtan beri hiç ii değilim...geçmedi bi turlu migrenim tuttu sanırım .doktora mi gitsem eşim gelince

Kızlar merhaba bu benim ikili test sonucum 12. haftada yapıldı
Papp-a : 2217.90 ng/ml mom:2.59
Hcg (t1):209951.0mlu/ml mom:2.54
Nt: 0.8 mm mom:0.50
Nk:mevcut
Risk değerlendirme;
Dowm sendrmu ~1:21600
Sadece yaş 1:1320
Trisomi 18/13 ~1:99000
(test 12.haftada yapildi)
Ya nasıl sizce lütfen anlayanlar bi yorum yapsın

Sonucun gayet güzel görünüyor ama doktoruna sonucu göstermen lazım yine de. 1/250 ve üzeri iyi demek. Senin 1/21600 çıkmış. Baya üzerinde yani. Geçmiş olsun

Bu arada bu test sadece istatistiksel. Yani senin sonucuna göre seninle aynı değerlerdeki 21600 kişiden sadece 1 tanesinde down sendromu çıkmış anlamına geliyor. Bu testler ne yazık ki kesin sonuç değil ama 1/250 ve üzerisi olumlu kabul ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…