- 22 Ağustos 2016
- 10
- 2
- 36
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.481
Vesvese olmus canim izin verme vesveseye bi kapilinca arkasini alamazsin.sen iyisin bebegin iyi babaniz iyi cok sukur kotuyu cekme kendine.simdi iki elini omuz hizana getir oommmmmmm rahatla gebedaşımAy cok kötüyüm yemin ederim şu mesaj bile aglamama yetiyo ne oldu böyle anlamadım sürekli içimde bi korku bi sıkıntı endişe var eşim sanki vefat edicek mis gibi bi Psikolojiye girdim çıkamıyorum bu moddan
Benimkide aynisi ama bisey hissetmedim.belkide yeni oyuzden.peklik yapiyormu bu ilac benimde korkum o zaten hemaroid sorunum varGynoferon canim
İşte o istatistiğe etkisi olan değer. Sanırım hormonların biraz yüksek. Benim de hormonlarım yüksekti. 1/990 gibi bir değer çıkmıştı. Perinatolog kadın doğumcular var, ayrıntılı bakıyor bebeğe. İstersen onlara gidip baktırabilirsin haftanı geçirmeden. Veya ben yurtdışına gönderilen kan testinden yaptırdım biraz masraflı ama imkanın varsa yaptırabilirsin eğer şüpheli bir durum var diyorsa doktorun.Doktoruma gösterdim bana çok iyi dedi ama MoM oranına takıldı bende dedim hocam sıkıntı mı ? hayır ama bi arkadaşlara danışacagim dedi çok moralim bozuldu MoM ne oluyor acaba ciddi bişey mi sabahtan beri onu araştırıyorum hicbirsey bulamadım
Istersen bi git ama bol su ic gir bi karanlik odada yat bence ilac almak yerine migrenim yok sanirim bazen bas agrisi oluyo migdem bulaniyo karanlikta gecer o ancakKızlar bas ağrısına ne ii gelir ...sabahtan beri hiç ii değilim...geçmedi bi turlu migrenim tuttu sanırım .doktora mi gitsem eşim gelince
Benim çok ağrıyınca parol alıyorum fakat doktoruna danışmadan hap alma bence.Kızlar bas ağrısına ne ii gelir ...sabahtan beri hiç ii değilim...geçmedi bi turlu migrenim tuttu sanırım .doktora mi gitsem eşim gelince
Aynen canm bende su aseriyoruk salcali yemek sevmiyrm sebze haslama falan cekiyo canim ygli olarak kizartma seviyorum bitek valla ben zaten su pembedir mavidir sevmem kizda olsa erkekte olsa krem yada siyah tonlari dusunuyodum ana kucagini siyah aldim besigide gri siyah tonlari alicaktm ama esim biraz renkli olsn dedi resmini yukleyebildim sukur bebek arabasinida siyah alicam kiyafetleri renkli alirim artk :)Normalde su gun icinde 1 litre icmezdim simdi su aseriyorum dupeduz. Salata zaten seviyorum. Sevindim ni u duyduğuma. Bu arada baslamissin aliverise hangi tonlarda aliyosun cnm . cinsiyet belli oldu muu birse
Ne kadar şanslısınız sadece 2 hafta sürmüş bulantı.. Kışın hareket etmek çok zor oluyor, düzenli yürüyüş yapmak dışarıda mümkün değil bu soğukta. İnşallah çok almayız ben de birden almaktan korkuyorum..Anladım cnm bnm bulantılarım ve kusmam sürekli olmadı 2 hafta fln sürdü diyebilirim. Yine ara ara kusuyorum ama napalım yapcak bişi yok. Birde hareketsiz bir yaşamım var mecburen akşama kadar oturuyorum. Eve gidince de ister istemez uzanmak istiyor insan beli ağrıyor ee durum böyle olunca da kilo kaçınılmaz olacak sanırım
İlk 3 ay ben de yarım kilo almıştım doktorum çok iyi demişti. 10 kilo alarak doğum yaptığım kızım 3.700 doğdu normal doğum olsa 4 kiloyu bulurdu.doktor şaşırdı hatta bu göbekten bu çocuk mu çıktı diye.yani annenin aldığı kiloyla ya da göbek büyüklüğüyle hiç alakası yok bebeğin beslenmesinin.Ben de hiç kilo almadım 3 ayda anormal bişey mi acaba şüphelenmeye başladım kontrolümde doktora soracağım 10 kilo iyiymiş peki bebeğin kilosu iyi miydi
Progestanı vajinal alabilirsin o zaman hiç yan etkisi olmuyor.doktor bana başından beri öyle al dedi.Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, hafif kanama sonrasında progestan'a başladım. Yalnız dün gece ilk kez hiçbir şey yokken 1 1 saat hüngür hüngür ağladım. Ayrıca bir anda bulantılar hortladı. Bu ilacı içip aynılarını yaşayan var mı? Yan etkilerine bakıp evhamlanmak da istemiyorum. Normal değil ama ruh halim aniden değişti.
Çok uygunmuş, ben daha hiçbirşey almadım cinsiyeti belli olsun ondan sonra yavaş yavaş bakmaya başlarım sanırım :) güle güle kullanın siz de :)instagramdan aldım canım markası star baby park yatak bordo yazınca çıkıyo google normalde başka sitelerde 375e kadar var fiyatı son stoklar diye uyguna aldım 250 liraydı yatagını ayrı 50 liraya aldım alanlarda memnunmuş bakalım
Hayirli olsun güle güle eskitin canim :) ben cok kararsiz kaldim yatak konusunda anne yani olan var o cok kafami karistiriyo hep derler ya kucaga alismasin arsiz olmasin falan ben cocuklara asigim kendiminki olunca acaba indirirmiyim kucagimdan diye cok dusunuyorum sonucta ben cekcem kahrini kimene cocuk dedigin simarik olurAynen canm bende su aseriyoruk salcali yemek sevmiyrm sebze haslama falan cekiyo canim ygli olarak kizartma seviyorum bitek valla ben zaten su pembedir mavidir sevmem kizda olsa erkekte olsa krem yada siyah tonlari dusunuyodum ana kucagini siyah aldim besigide gri siyah tonlari alicaktm ama esim biraz renkli olsn dedi resmini yukleyebildim sukur bebek arabasinida siyah alicam kiyafetleri renkli alirim artk :)
Bu haftalarda zaten hareketlerde istikrar aramamak gerekirmis. en cok ne yediginde hissediyordun dikkat ettin mi ? ben de dun hissetmemistim bu sabah kahvaltiya baslamadan bal yedim basladi bida kipir kipir :)Daha önce hissetmesem sorun yapmazdım ama hissediyordum 1 haftadır
iyi canım çok şükür indirdim çok iyi olduuMerhaba canım iyiyiz sen nasılsın :)
Android bi tlf ise KK nın programı varmış canım indirip rahat rahat girebilirsin :)
Eklerim tabi prensesimizi :)
Adı da çok güzel maşallah:)
Eklerim prensimizi canım benim gözün aydın :)
Canim eviniz sabitse besigi beyaz al oyun parki alma benm oyle olsa oyun parki almazdm anne yani besiklerde cok guzel hatta gecen nette gordm hem anne yani oluyo hemde istedigin zaman yanina dier parcasini sabitleyip besik oluyo ana kucagi dedigim hem bir yasina kadar oto koltugu hem ana kucagi olarak kullaniliyo hastaneden cikarken de bebegi icine koyabiliyosunHayirli olsun güle güle eskitin canim :) ben cok kararsiz kaldim yatak konusunda anne yani olan var o cok kafami karistiriyo hep derler ya kucaga alismasin arsiz olmasin falan ben cocuklara asigim kendiminki olunca acaba indirirmiyim kucagimdan diye cok dusunuyorum sonucta ben cekcem kahrini kimene cocuk dedigin simarik olurana kucagi dedigin bu kendine takilan sey oluyo dimi? Kanguruda diyolar galiba ona karistirmiyim bende arabayi araba koltugunu ana kucagini siyah alicam sonucta ikinci cocuguda dusunuyorum bide oyle pembe mavi sevmiyorum yatagi beyaz düsünüyorum abimle annem biraz kiyafet aldilar genelde acik renkler kizinda erkeginde giyebilecegi bi ögrensek artik cinsiyetini iyi olcak 7. aya kadar herseyini tamamlamak istiyorum allahin izniyle
Bu demir ilacını neye göre veriyorlar bana henüz vermedi doktor ama çok kişiden duydum bulantı yaptığını geçmiş olsunAy bu bulantilar bi turlu gecmedi tam anlamiylaarada hafifliyor ama hic rahat bir gunum yok neyse rabbim baska dert vermesin, buna da şükür diyip avutuyorum kendimi... Birde demir ilaciyla basim dertte, o ne pis bi ilac yaaaaaa resmen cope atasim var
Kabizlik yapiyor diyorlar ama bende henuz yapmadi. Uzun sure kullanan arkadaslarim kabizlik yapiyor dediler. D vitamini kullananlarda kabizlik olmuyormus ama. Sorunumuz olursa doktora danisiriz artikBenimkide aynisi ama bisey hissetmedim.belkide yeni oyuzden.peklik yapiyormu bu ilac benimde korkum o zaten hemaroid sorunum var
Saol canim, genelde tum hamişlere veriyor doktorlar. Benim doktorum 14. Haftada baslatti. Bu gruptakilerin cogu 12. Haftadan sonra basladi. Kontrole gittiginde bi hatirlat doktoruna canim. Gozden kacmasinBu demir ilacını neye göre veriyorlar bana henüz vermedi doktor ama çok kişiden duydum bulantı yaptığını geçmiş olsun
Ben gece yatmadan fatiha, ayetel kursi, felak nas ve ihlas okuyorum. Sonrada tesbih cekiyorum iylece uyuyakaliyorum. Yatmadan mutlaka bildiginiz dualari okuyun canlarCanlar teker teker kopyalamadim ama bir cok arkadaşımızda vesvese başlamış ki Ben de de surekli olan bir durumdu ben bunu bir hocaya da danistim bana cok guzel bir fikir verdi uyguluyor rahatliyorum❤Her vesvese,kötü olay,kötü rüya ardından ayetel kürsi okuyup kendime gelip sadaka veriyorum 3/5 hic farketmez o niyetinizi dileyip basımin gözümün sadakasi olsun deyip verin anında rahatliyorsunuz...Şiddetle tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?