2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yanii en mantiklisi esiminde sikayet etmisligi vardr haha

Kese goruldumu kac cm kalp atisi duyuldumu lardan seninki oynuyomulara gectik ne guzel.ayyy birde son gunleri saysak hergun biri gidicek doguma insan cok duygulaniyor o zamanlar 2009 aralik anneleri grubundaydim bu kadar aktif olmamama fazla kimseyi tanimiyor olmama ragmen aglardim ziril ziril

Ah keske burda adam dövmek kolay degil malesef ama bi bagirip kizsaydim icim rahatlardi da neyse :) bende basta rahatsiz ediyodum hissetmiyodum :)) yazik yaaa gece zaten uyanik oluyo onlar biz yatinca ilerde yatamicazda tadini cikaralim :)
Hakikaten ne zamn uyuyo minnaklar bizle beraber mi :)

Kızlar sizde hisetmissiniz karnımdan bakınca belli değil ama elimi koyunca hafif sertlik geliyor kafası diye düşünüyorum bazende sırtını dayiyor gibi hisediyorum avuç içimde
ben hiç karnımı yoklamadım nedense.insan hissediyor ama dediğin gibi özellikle bu hafta bende bi sertlik hissediyorum sanki.saniyelik ama benimkiler.bazı arkadaşlar sertleşti kaldı gibi yorumlar filan yapıyor da

benim şimdiden sezeryan olucak .kan sulandırıcı kulanıyorum çünkü .sanırım doktorum normal i bekletmez. inşallah herşey yolunda gider hepimiz için .

Anladım cnm bnm bulantılarım ve kusmam sürekli olmadı 2 hafta fln sürdü diyebilirim. Yine ara ara kusuyorum ama napalım yapcak bişi yok. Birde hareketsiz bir yaşamım var mecburen akşama kadar oturuyorum. Eve gidince de ister istemez uzanmak istiyor insan beli ağrıyor ee durum böyle olunca da kilo kaçınılmaz olacak sanırım

Çok uygunmuş nerden aldınız acaba bir de modeli nasıl?? :)
instagramdan aldım canım markası star baby park yatak bordo yazınca çıkıyo google normalde başka sitelerde 375e kadar var fiyatı son stoklar diye uyguna aldım 250 liraydı yatagını ayrı 50 liraya aldım alanlarda memnunmuş bakalım

Evet canim bende yurumek istyrm yoksa nasil gidicek kilolar kiyafet bende cok almicam hem hediye geliyo hemde dedigin gbi cok cabuk buyuyolar
Bide cocugu surekli kucakta tasimakta zor hem oda rahat edermi bilmiyorum uyurken falan bide tabi o kilolari geri vermek var :) yurucez dikkatli besöencez sadece sut yapicak seyleri yersek kurtaririz sanirim

Hakikaten ne zamn uyuyo minnaklar bizle beraber mi :)
Yok canim biz ayaktayken yatiyolarmis genelde biz yatincada uyanik oluyorlar sanirim hani uzaninca falanda uyaniyorlar ama 40dk-2 saat arasi uyurmus bebek 18 haftadan sonra gunun belli saatlerinde tabi hangi saatler onu ancak tekme olmayinca anlariz galiba

Kızlar bende 17+3 haftalık hamileyim. Bugün kontrolümde doktorum bebeğin yan durduğunu kafasının solda ayaklarının sağda oldugunu söyledi Sorun olmadığını fakat bu durumun daha fazla Kasık ve bel Ağrısı yapabileceğini söyledi. Ayrıca sol kaşığımda hissettiğim Ağrı'nın bebeğin kafası oldugunu söyledi İnşallah doğuma Kdr döner ama şimdilik sorun yokmuş cok şükür. Bebeği aynı durumda olan var mı acaba aranızda

Dedmm bu azimle olacak diye. Masaallh ksldi 4 guncuukk:)))
Cok sukur randevu vermisler esim diyo aldim pazartesiye dedim hayret verdilermi diyo demiski esim icin ultrason randevusu istiyoruz niye demis hamilelik icin diyince cok gulmus sekreter dedim sen isteyince garip gelmistir kadina yazik diyo askim baska ne icin ultrason oluyoki guldu o tabi cinsiyet icin demedik ordayken deriz gorunuyomu blseyler diye soyler insallah yoksada 15 gun kalmis oluyo catlamaya devam

ben hiç karnımı yoklamadım nedense.insan hissediyor ama dediğin gibi özellikle bu hafta bende bi sertlik hissediyorum sanki.saniyelik ama benimkiler.bazı arkadaşlar sertleşti kaldı gibi yorumlar filan yapıyor da
Benim karnim sabah kalktigimda yamuk oluyo ordan anliyorum nerde oldugunu bebegin :)) ve o kisim cok sert oluyo

Progestan maalesef mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü yapıyor. Ama kullanabilirsen ilacı vajinal Alman yan etkilerini en aza indirir ve ilacın etkisini de arttırır

Bende hissediyorum alt karnımda böyle bi şişlik oluyo bazen dikiliyor bişi :)) dönüyo mu acaba diyorum biraz ovalayınca yerleşiyor ama bariz ele geliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…