2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizimde ilk :) aminn artik belli olmasi lazim canım inşallah gosterir:)
Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi. Gösterirde doktor sagolsun ultrasona koymayinca dun goremedik yavrumu ama pazartesi gidicez hayirlisi bakalim. O kadar cikolata yemistim cocuk enerjiden nereye gidecegini sasirdi icimde durmuyodu :)

ben yemek boruma çimento dokucem hhahahah :)
Hahahaha iyi fikirmis arkadasla konustuk gecen telefonda diyorum dogurayim diyete baslarim yine diyo cok beklersin sen onu yiyosun sut olsun diye mecbur butun hayallerim suya dustu ama dikkat edicem mutlaka hayirlisi olsun bi dogsunda yavrum saglikla benim aldigim bana batmaz

Kizlar Merhaba 10+4 bugün ben çok kötüyüm herseye agliyorum sürekli agliyorum ama çok aşırı duygusallik var reklamlara falan aklınıza gelebilir herseye agliyorum sizde benim gibimisiniz yada bi fikriniz var mı çok kötüyüm

Minnaklar daha gelmeden bizi ne hallere sokuyor yaa . bal bocukler ben dahi catlayacaamm yaa. Ben normalde acayip meraksizimdr. Abartmiyorm bomba patlasa ne oldu diye kalkip bakmam amaa bebisler zaafm meraginda otesinde bir sey. Insaallah ogrenirsin canimm

Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi. Gösterirde doktor sagolsun ultrasona koymayinca dun goremedik yavrumu ama pazartesi gidicez hayirlisi bakalim. O kadar cikolata yemistim cocuk enerjiden nereye gidecegini sasirdi icimde durmuyodu :)
Bnde cikolata da ise yaramiyor bitter yiyorum ondanmi acepp abuu bu ne buna cikolatami diyosun sen deyip burunmu kiviriyo teyzesi ne diyosun hehehh

3 gündür karnımda seyirme oluyor öyle böyle değil dışarıdan bile belli oluyo atıyo tıp tıp,tabiki bebek değil çünkü o kadar kuvvetli değiller henüz dışarıya yansıtacak kadar.Sanırım rahim büyümeye başladı iyiden iyiye ondan oluyor.

Ay bu bulantilar bi turlu gecmedi tam anlamiyla arada hafifliyor ama hic rahat bir gunum yok neyse rabbim baska dert vermesin, buna da şükür diyip avutuyorum kendimi... Birde demir ilaciyla basim dertte, o ne pis bi ilac yaaaaaa resmen cope atasim var

Himm anladim canm yazik bida vurmiyim karnimau uyuyodr fln hehe beni biri uyandrinca felaket huysuz oluyorm anlarm insan halinden

valla su ve salata çok süt yapıyor diyorlar ben abartmadan yerim ay zaten tombişim kimbilir nasıl olucm :)

merhaba, ben de 7. hafta ile 11. hafta arasında inanılmaz kötü olmuştum. hem herşeye ağlıyordum hem çok ani sinir krizleri yaşıyordum. doktorum bana bedenimin hamilelik hormonlarına ve hamileliğe adaptasyonda sorun çıkardığını söyledi, beklenmeyen veya plansız hamilelik yaşayanlarda daha çok olurmuş. çaresi eşin. onun desteği benim eşim de kabullenemediği için uzun bir süre çektim ama ne zamanki o bu bebeği kabul etti ondan sonra bana anlayışlı davrandı o zaman azala azala geçti. senin de en kısa zamanada geçecek inşallah. eşinden destek istediğini dile getir

Demir ilacina bugun basladim hic yan etkisi olmadi bende

Canim surekli aglamiyorum ama cok duygusaliz su ara hepimiz.sen biraz daha derin yasiyosun belliki..biseylerle ugrassana aklin dagilir orgu ,bulmaca yada ne biliyim sevdigin bir hobi ile mesela..kendini dinleme tv fazla izleme bence normal insanin bile psikolojisini bozuyor meret

Ay cok kötüyüm yemin ederim şu mesaj bile aglamama yetiyo ne oldu böyle anlamadım sürekli içimde bi korku bi sıkıntı endişe var eşim sanki vefat edicek mis gibi bi Psikolojiye girdim çıkamıyorum bu moddan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…