2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hepside cok guzeller benim besikte 3 yasina kadar yatar bebis heralde yarin gelicek galiba cok heyecanladim nasil olucak diye gobegin ciktimi senin canim
Ben tatildeydim cok yiyodum birden cikti benim göbek ta ilk ayimdan vucuda gore degisiyo sanirim gorumcem diyo karni cikmkyomus onun 6 aya kadar falan bende bastan belli etti kendini bebegim :) bende kararsizim nasil yatak alicam daha zamanim var sanirim 2.5 ay kadar. Ay sen gelcek dedin icim kipir kipir oldu 4 gözle bekliyorum esyalarini hazirlamayi

Hahaha yok yok kalkma sicak yatagindan bu saatte bi ara söylersin hayirlisiyla doguralimda saglikla insallah annelik tecrubelerimizi paylassak birbirimizle en cok merak ettigim acaba kim ne zaman dogurucak erkenmk gecmi :)

Vallahi erken olmasın geç de olmasın.:))
Bebeğimi kucağıma hayırlısıyla alacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum ve düşlüyorum.bi yandan da korkuyorum.büyük sorumluluk her şekilde.duygular karışık:))

Yaa kasık ağrılarım geçmedi hala. 1 haftadır. Resmen adet sancısı çekiyorum. Doktora gittim baya inceledi hiç bişey yok herşey yolunda dedi. Bir neden olmadan bu kadar ağrı normalmi sizce? Bazen ağrıdan dolayı uykumdan uyanıyorum. Acaba rahim büyüdüğü içinmi? Yaşayan varmı aynı durumu?

Bu gece biz nöbetçiler arasında Asumnur yok.yeri belli beresiniz acaba hanımefendiiiii:)
Hic planda yokken esimin arkadaslari geldi 12 de gittiler:) toparladim etrafi calisma masama oturdum dedm bakaym ne durumda sayfa :) girmeyince eksik hissediyorum aliskanlik olduu Nasilmis guzel annelerr

Ayy cok guzelmis besik annesii. Gule gule kullanin insaallah mutluluklaa

Bizimki gecen yatiyomus doktor durttu baya sonra okudum netten megerse bebek o arada uyuyomus icim acidi uyandirdi diye kadin :) esimde deli olmuy karnima bastiriyo diye arkadan gecircektim bitane diyo
Oyy oyy anasina babasina bakk yavrularina simdiden dayanamiyorlar masaaallahh canm benm

Onceden esim karnin buyumus diyordu bana hoc oyle gelmiyodu. Ama 17. Haftadaym bariz 2 gundur cok yemek dahi yemedigim halde karnm cok buyuduu sizdede oyle mii

Benimde cok yoktu son gunlerde baya cikti gobegim kasik ustu tas gbi oluyo sabahlari simdiden boyleysem 9. ayda dusunemiyrm kendjmi :)

N
Onceden esim karnin buyumus diyordu bana hoc oyle gelmiyodu. Ama 17. Haftadaym bariz 2 gundur cok yemek dahi yemedigim halde karnm cok buyuduu sizdede oyle mii
Benimde uc gundur falan yemek gobegi deil hamile gobegi yani cunku sabahlari inerdi karnim aksamda yemekten cikardi sabahlarida var gobegim artik egilip kalkarken zorlaniyorum biraz

N

Benimde uc gundur falan yemek gobegi deil hamile gobegi yani cunku sabahlari inerdi karnim aksamda yemekten cikardi sabahlarida var gobegim artik egilip kalkarken zorlaniyorum biraz
Ayni canm senin dedgn gibi. Yemek yemeyince iniyordu. Bir corba ictim yani baktm.kocaman. cok. Hosuma gidiyo ama :)))( besigide kurunca memnuniyetini yazarsinn canm :))))

Canım sen demiştin yabancı makaleler falan okudum diye ben bir türlü bişey bulamadım bu konu hakkında beta hcg yüksek çıkmıştı benimde hangi sebeplerden olabiliyormuş bulamıyorum

Hoşgeldin lohusaa sendromlarıı
Gece gece öyle boyle değil hüngür güngür ağlama krizi girdiiii,evde bütün gün cocukla bide karnımdaki annem kaynanam annem kaynanam bunaldığımı farkettim kaynanamdan eve geldik (haftada bı gun amneöe bı gun kaynanama gıderız )geldik eve birağlama tuttu sormayın devamında yetememe korkusu,hayatım bitmiş hissi bunalmışlık,yaşamı kaçırıyormusum bunalımı,1de zorlanırken 2.cıye nasıl yetcem,1.cıyı ıhmal edermiyim ,pekı bnm hayallerım nolck endısesı,eşimin bu aralar iş yogunlugundan ev iş ev iş moodlugu ,sokaktaki uçan yaprağın yerınde olma hissi büyük evde bunaltıyor devamlı peşimde dışarda gezen organ moddunda ben napcam allahım modları hoşgeldinlohusa sendromumm ama cabuk gıt bana tanııdıksın herşey güzel olacakkk diyerek bir mikrat höykürerek ağlama krizinden sonra kendıne gelme galiba hormonlar tavan...bu duyguları bır bennı yasıyorum bu araa kızlar bakmayın atlatıcam dövecem bn bu sendromu hiç sevmem kendisini

Hayirlisi olsun gelsinlerde allahin izniyle anneligi ögrenicez onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…