2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde cok yoktu son gunlerde baya cikti gobegim kasik ustu tas gbi oluyo sabahlari simdiden boyleysem 9. ayda dusunemiyrm kendjmi :)
Benimde sabahlari cok sert bende skstigim icinmi oluyo diye dusunuyodum cunku bazen geceleri uyanamiyorum gec yattigimdan sanirsam :) 6. aydan sonra sanirim zaten normal haliylede sertlesiyo baya karin. 9. ayda yuvarlancaz ohhh mis rahat

Canım sen demiştin yabancı makaleler falan okudum diye ben bir türlü bişey bulamadım bu konu hakkında beta hcg yüksek çıkmıştı benimde hangi sebeplerden olabiliyormuş bulamıyorum
Sebebi belli değil, sadece beta hcgsi yüksek olanlarda tansiyon problemi yaşanabiliyormuş yurtdışındaki araştırmalara göre. O yüzden özellikle 5 aydan sonra yüksek tansiyon açısından kontrol altında olmak gerek. Kadın doğumcu arkadaşım da onayladı. Ben de kendimi çok yormayıp sık sık ölçerek kontrol altında tutmaya çalışıcam bakalım inşallah sıkıntı olmaz...

Ben dünden beri belirli aralıklarla duygulanıp ağlıyorum :))) Yalnız değilsin :)))

Oyle ama kuzum napalim evlat sonucta kucagimiza alimca kimbilir nasil olucak
Evett simdiden dayanilmiuor yavrulara. Bazen rahatsz olunca esim takiliyor bebise senin yuzunden anne boyle diye .nerdeyse aglicam onun yuzunden degil oyle deme diye . hisseder kuzum üzülürüm

Evett simdiden dayanilmiuor yavrulara. Bazen rahatsz olunca esim takiliyor bebise senin yuzunden anne boyls nerdeyse aglicam onun yuzunden degil oyle deme diye . hisseder kuzum üzülürüm
Kiyamammm hahah benimki uyanmisti 11 gibi simdi baya hareketli sanirim yandim ben varya baska bisey demiyorum yegenim sabahliyo diye söyleniyoduk benimkide benim pestilimi cikaricak galiba :)) dedigin gibi bi gelsin vurucam poposuna sipanin

Bu zamana kadar hep sol tarafim set diyodum. Bu gun bende acayp degisiklikler var karnim birden buyudu simdide ilk kez sag taraf sert saga mi gitti minnak simdi. Bu kizceye cok laf ettim.aliniyor mu napiyoor ay

Kiyamammm hahah benimki uyanmisti 11 gibi simdi baya hareketli sanirim yandim ben varya baska bisey demiyorum yegenim sabahliyo diye söyleniyoduk benimkide benim pestilimi cikaricak galiba :)) dedigin gibi bi gelsin vurucam poposuna sipanin
Yandikk bizz yaa. Kendim ettim kendim buldum türküsünü soyler dururuz artik allahim.onların totosuu nasil tatli olurya sevesm geldi gelsnler cabukkk

Yandikk bizz yaa. Kendim ettim kendim buldum türküsünü soyler dururuz artik allahim.onların totosuu nasil tatli olurya sevesm geldi gelsnler cabukkk
Cabuk deme annesi belki cok usludur laf dinler erken gelmeye kalkar falan allah korusun. Benimki sago cok seviyo hep orda arada bi ortaya yada sola gidip geri geliyo nasil bi oyun oynuyosa artik minnak akliyla yirim yaaa sabret canim bu gunlerin tadini cikar uyu dinlen keyfine bak ayaklarini uzat geldiklerinde varya sac bas sakal biyik birbirine karismis göz altlari mor gözler cin gibi acik memede minnak dusunsene hahaha ya sakaya vurarak sunlarida yazsam ne guzel geliyo bana anne kurban olsun onaaa

Yaa babasida bende sakin insanlariz Allah bilir ama sanki boyle cok akilli uslu bi bebism olacakms gibi geliyor :)) hayirli zamanda gelsinler tabii haklisin dokkat edeyim dua vakti olur falan. Hamileligin tadini cook guzel cikariyorm. Allahim.olmayanlarada nasip etsn cok guzel duyguymuss. Ben ilk kez yasadm ne yapiyorki sag tarafta yolunumu sasrdi kuzum acaba hehhe:)

Bu arada ben acayip tursu yiyorum. Ac karnina dahi. Hatta bu saatte. Korkuyorumda tuzlu odem yapacak siye. Kayinvaldem.gönderiyor diyorum ki cok tuzlu napcam yemeaemmi napsam. Diyo yok ben cok tuz koymadm ye sen :))) benmde işime geliyor bir guzel goturuyorum. 3. Bidona gectm. Esimde yiyo ama ben kadar degil. Sizde durum nasl

Yalnız degilsin canim. Hic merak etme benimde 2.5 yaşında bi kizim var masallah dur durak bilmeden heryeri döküp saciyor beni deli ediyor bazen cocuga bağırıyorum o da agliyor sonra ben agliyorum. Vicdan azabi cekiyorum dogru düzgün ilgilenemiyorum diye. Esim desen yardimci olmaya calisiyor ama onun da isi cok yogun. Ne olcak bilmiyorum

Yer ariyo galiba seninki daha onlar olduklari yeri ezberliyorlarmis genelde orda duruyolarmis :) benimki degisiyo valla basta tatli ve et aserdim cok simdi pek oyle canim bisey istemiyor tuzlu ayran hala iyi geliyo cok iciyorum bikac gun tursu yedim annemde su anlik canim hem tatli hem eksi cekiyo bu yumusak sekerler varya onlardan yiyorum :) benim hormonlar delirmis durumda sanirim

Wuuu çılgın bir bebiss geliyor. Cok renkli bir bebisin olcak gibime geliyorr:))) benm minnakim soylenmelerime dayanamadi garbm bi hallerde hehhhe bidr bnde aserme olayii yok aslinda yada aserme ne bilmiyorum. Onceden canm isterdi bsyler arayip bulmazdm. Simdi canm isteynce diyorum ihtiyaci vardr. Bi sekilde buluyorum :) erik harc. Canm istedi ama mevsimi degil :)

Anneler ben pedegog adem gunesi takip ediyorum ve guvenli baglanma icin 2 yasina kadar anne ve bebek beraber uyumali sonrasinda 4 yadina kadarda ayni odada uyuduktan sonra ayrilmali diyor. Ben resimdeki anne yani besiklerden dusunuyorum. Cunku ayni yatakta yatilsn dense hem rahat olunmaz hemde zarar veririm uyurken diye korkarim :) zaten adem guneste tek kisilik bir bazayi yanastrn vs diyor :) bana cok mantikli geldi hem adem gunesn fikri hemde buldugum cozum. Sizinde bilginiz olsunn istedm:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-02-02-57-32.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 32
84 ile hamile kaldım ben de..boy da 1.7o zebellah gibi geziyorum 100 olur, 110 olur bosverrrrr, sağlıklı olsun da veririz hemen doğumdan sonra spor ve diyetle
ben de kilolu hamile kaldım neyseki boyum 1.73. güya önce verecektim kiloları ama veremedim :)) şu anda 76 civarındayım. bak ben de 38 yaşındayım ama hiç çatlamak istemiyorum yaw. baby oil kullanıyorum şimdilik. bio oil de aldım ona bir kaç hafta sonra başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…