- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #19.541
Oyle ama kuzum napalim evlat sonucta kucagimiza alimca kimbilir nasil olucakOyy oyy anasina babasina bakk yavrularina simdiden dayanamiyorlar masaaallahh canm benm
Benimde sabahlari cok sert bende skstigim icinmi oluyo diye dusunuyodum cunku bazen geceleri uyanamiyorum gec yattigimdan sanirsam :) 6. aydan sonra sanirim zaten normal haliylede sertlesiyo baya karin. 9. ayda yuvarlancaz ohhh mis rahatBenimde cok yoktu son gunlerde baya cikti gobegim kasik ustu tas gbi oluyo sabahlari simdiden boyleysem 9. ayda dusunemiyrm kendjmi :)
Sebebi belli değil, sadece beta hcgsi yüksek olanlarda tansiyon problemi yaşanabiliyormuş yurtdışındaki araştırmalara göre. O yüzden özellikle 5 aydan sonra yüksek tansiyon açısından kontrol altında olmak gerek. Kadın doğumcu arkadaşım da onayladı. Ben de kendimi çok yormayıp sık sık ölçerek kontrol altında tutmaya çalışıcam bakalım inşallah sıkıntı olmaz...Canım sen demiştin yabancı makaleler falan okudum diye ben bir türlü bişey bulamadım bu konu hakkında beta hcg yüksek çıkmıştı benimde hangi sebeplerden olabiliyormuş bulamıyorum
Benm minnak gelsin vurcam poposuna yatiyor icerde fosur fosur :) yazmistimki elimi bastrdim biraz pit dedii kiyamam alindi yavrun heraldeBende de öyle Can'ım içim de kıpır kıpır:)))
Ben dünden beri belirli aralıklarla duygulanıp ağlıyorum :))) Yalnız değilsin :)))Hoşgeldin lohusaa sendromlarıı
Gece gece öyle boyle değil hüngür güngür ağlama krizi girdiiii,evde bütün gün cocukla bide karnımdaki annem kaynanam annem kaynanam bunaldığımı farkettim kaynanamdan eve geldik (haftada bı gun amneöe bı gun kaynanama gıderız )geldik eve birağlama tuttu sormayın devamında yetememe korkusu,hayatım bitmiş hissi bunalmışlık,yaşamı kaçırıyormusum bunalımı,1de zorlanırken 2.cıye nasıl yetcem,1.cıyı ıhmal edermiyim ,pekı bnm hayallerım nolck endısesı,eşimin bu aralar iş yogunlugundan ev iş ev iş moodlugu ,sokaktaki uçan yaprağın yerınde olma hissi büyük evde bunaltıyor devamlı peşimde dışarda gezen organ moddunda ben napcam allahım modları hoşgeldinlohusa sendromumm ama cabuk gıt bana tanııdıksın herşey güzel olacakkk diyerek bir mikrat höykürerek ağlama krizinden sonra kendıne gelme galiba hormonlar tavan...bu duyguları bır bennı yasıyorum bu araa kızlar bakmayın atlatıcam dövecem bn bu sendromu hiç sevmem kendisini
Evett simdiden dayanilmiuor yavrulara. Bazen rahatsz olunca esim takiliyor bebise senin yuzunden anne boyle diye .nerdeyse aglicam onun yuzunden degil oyle deme diye . hisseder kuzum üzülürümOyle ama kuzum napalim evlat sonucta kucagimiza alimca kimbilir nasil olucak
Kiyamammm hahah benimki uyanmisti 11 gibi simdi baya hareketli sanirim yandim ben varya baska bisey demiyorum yegenim sabahliyo diye söyleniyoduk benimkide benim pestilimi cikaricak galiba :)) dedigin gibi bi gelsin vurucam poposuna sipaninEvett simdiden dayanilmiuor yavrulara. Bazen rahatsz olunca esim takiliyor bebise senin yuzunden anne boyls nerdeyse aglicam onun yuzunden degil oyle deme diye . hisseder kuzum üzülürüm
Yandikk bizz yaa. Kendim ettim kendim buldum türküsünü soyler dururuz artikKiyamammm hahah benimki uyanmisti 11 gibi simdi baya hareketli sanirim yandim ben varya baska bisey demiyorum yegenim sabahliyo diye söyleniyoduk benimkide benim pestilimi cikaricak galiba :)) dedigin gibi bi gelsin vurucam poposuna sipanin
Cabuk deme annesi belki cok usludur laf dinler erken gelmeye kalkar falan allah korusun. Benimki sago cok seviyo hep orda arada bi ortaya yada sola gidip geri geliyo nasil bi oyun oynuyosa artik minnak akliyla yirim yaaa sabret canim bu gunlerin tadini cikar uyu dinlen keyfine bak ayaklarini uzat geldiklerinde varya sac bas sakal biyik birbirine karismis göz altlari mor gözler cin gibi acik memede minnak dusunseneYandikk bizz yaa. Kendim ettim kendim buldum türküsünü soyler dururuz artikallahim.onların totosuu nasil tatli olurya sevesm geldi gelsnler cabukkk
Bu akşam artık annecim ben burdayım diyor inanamıyorum hala:)Benm minnak gelsin vurcam poposuna yatiyor icerde fosur fosur :) yazmistimki elimi bastrdim biraz pit dedii kiyamam alindi yavrun heralde
Masaallahh canm devami gelsn insaallahhBu akşam artık annecim ben burdayım diyor inanamıyorum hala:)
Yaa babasida bende sakin insanlariz Allah bilir ama sanki boyle cok akilli uslu bi bebism olacakms gibi geliyor :)) hayirli zamanda gelsinler tabii haklisin dokkat edeyim dua vakti olur falan. Hamileligin tadini cook guzel cikariyorm. Allahim.olmayanlarada nasip etsn cok guzel duyguymuss. Ben ilk kez yasadm ne yapiyorki sag tarafta yolunumu sasrdi kuzum acaba hehhe:)Cabuk deme annesi belki cok usludur laf dinler erken gelmeye kalkar falan allah korusun. Benimki sago cok seviyo hep orda arada bi ortaya yada sola gidip geri geliyo nasil bi oyun oynuyosa artik minnak akliyla yirim yaaa sabret canim bu gunlerin tadini cikar uyu dinlen keyfine bak ayaklarini uzat geldiklerinde varya sac bas sakal biyik birbirine karismis göz altlari mor gözler cin gibi acik memede minnak dusunsenehahaha ya sakaya vurarak sunlarida yazsam ne guzel geliyo bana anne kurban olsun onaaa
Yalnız degilsin canim. Hic merak etme benimde 2.5 yaşında bi kizim var masallah dur durak bilmeden heryeri döküp saciyor beni deli ediyor bazen cocuga bağırıyorum o da agliyor sonra ben agliyorum. Vicdan azabi cekiyorum dogru düzgün ilgilenemiyorum diye. Esim desen yardimci olmaya calisiyor ama onun da isi cok yogun. Ne olcak bilmiyorumHoşgeldin lohusaa sendromlarıı
Gece gece öyle boyle değil hüngür güngür ağlama krizi girdiiii,evde bütün gün cocukla bide karnımdaki annem kaynanam annem kaynanam bunaldığımı farkettim kaynanamdan eve geldik (haftada bı gun amneöe bı gun kaynanama gıderız )geldik eve birağlama tuttu sormayın devamında yetememe korkusu,hayatım bitmiş hissi bunalmışlık,yaşamı kaçırıyormusum bunalımı,1de zorlanırken 2.cıye nasıl yetcem,1.cıyı ıhmal edermiyim ,pekı bnm hayallerım nolck endısesı,eşimin bu aralar iş yogunlugundan ev iş ev iş moodlugu ,sokaktaki uçan yaprağın yerınde olma hissi büyük evde bunaltıyor devamlı peşimde dışarda gezen organ moddunda ben napcam allahım modları hoşgeldinlohusa sendromumm ama cabuk gıt bana tanııdıksın herşey güzel olacakkk diyerek bir mikrat höykürerek ağlama krizinden sonra kendıne gelme galiba hormonlar tavan...bu duyguları bır bennı yasıyorum bu araa kızlar bakmayın atlatıcam dövecem bn bu sendromu hiç sevmem kendisini
Yer ariyo galiba seninki daha onlar olduklari yeri ezberliyorlarmis genelde orda duruyolarmis :) benimki degisiyo valla basta tatli ve et aserdim cok simdi pek oyle canim bisey istemiyor tuzlu ayran hala iyi geliyo cok iciyorum bikac gun tursu yedim annemde su anlik canim hem tatli hem eksi cekiyo bu yumusak sekerler varya onlardan yiyorum :) benim hormonlar delirmis durumda sanirimYaa babasida bende sakin insanlariz Allah bilir ama sanki boyle cok akilli uslu bi bebism olacakms gibi geliyor :)) hayirli zamanda gelsinler tabii haklisin dokkat edeyim dua vakti olur falan. Hamileligin tadini cook guzel cikariyorm. Allahim.olmayanlarada nasip etsn cok guzel duyguymuss. Ben ilk kez yasadm ne yapiyorki sag tarafta yolunumu sasrdi kuzum acaba hehhe:)
41 kere masallah desin desin hayatimizin en guzel anlari olsa gerekBu akşam artık annecim ben burdayım diyor inanamıyorum hala:)
Wuuu çılgın bir bebiss geliyor. Cok renkli bir bebisin olcak gibime geliyorr:))) benm minnakim soylenmelerime dayanamadi garbm bi hallerde hehhhe bidr bnde aserme olayii yok aslinda yada aserme ne bilmiyorum. Onceden canm isterdi bsyler arayip bulmazdm. Simdi canm isteynce diyorum ihtiyaci vardr. Bi sekilde buluyorum :) erik harc. Canm istedi ama mevsimi degil :)Yer ariyo galiba seninki daha onlar olduklari yeri ezberliyorlarmis genelde orda duruyolarmis :) benimki degisiyo valla basta tatli ve et aserdim cok simdi pek oyle canim bisey istemiyor tuzlu ayran hala iyi geliyo cok iciyorum bikac gun tursu yedim annemde su anlik canim hem tatli hem eksi cekiyo bu yumusak sekerler varya onlardan yiyorum :) benim hormonlar delirmis durumda sanirim
ben de kilolu hamile kaldım neyseki boyum 1.73. güya önce verecektim kiloları ama veremedim :)) şu anda 76 civarındayım. bak ben de 38 yaşındayım ama hiç çatlamak istemiyorum yaw. baby oil kullanıyorum şimdilik. bio oil de aldım ona bir kaç hafta sonra başlayacağım.84 ile hamile kaldım ben de..boy da 1.7o zebellah gibi geziyorum100 olur, 110 olur bosverrrrr, sağlıklı olsun da veririz hemen doğumdan sonra spor ve diyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?