2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
evet bence de önemli benim de geçenlerde baş ağrım gözüme vurdu resmen hemen çıkarıp ölçtüm. gebelikte tansiyona dikkat etmek gerek.

ay ne kadar hoş bir histir o ne şanslısın maşallah.

kimi erken hissedermiş canım.

Evet pendikte. doktoru hatirlamiyorum cunku normalde oraya gitmiyorum. detayli ultrason icin gelisiguzel bir doktordan aldim. zaten genellikle doktorlar degil asistanlar bakiyor.
bana çok uzak arabam da yok gidemem yoksa düşünmüştüm orayı aslında. makineleri doktorları nasıl acaba gidince bizi de bilgilendirir misin canım?

Benimde az zamanım kaldı ümraniye devlet hastanesinin kadın doğumuna bulabildim sıra aynı anda iki hastaneye randevu alınmıyor değilmi dogumunu nerde yapmayı düşünüyorsun ümraniyede bildiğiniz iyi bir hastane varmı dogum için

bana çok uzak arabam da yok gidemem yoksa düşünmüştüm orayı aslında. makineleri doktorları nasıl acaba gidince bizi de bilgilendirir misin canım?
Kesin gidemeyebilirim cunku ozel sigortam karsiliyor olabilir ama kurtaj olmadan once detayli ultrasona girmistim. basortulu bir bayan yapmisti bi 5-10 dakika karnima bakmisti. tabi o gun acilden girdigim icin isler cabuk ilerlemisti. asistanlarin da hepsi bayandi ama orda onceden erkek asistan da gormustum. 2-3 kisi bakti ve cok ilgilendiler. bos gebelik oldugunu soylediler. ne yapmam gerektigini tek tek izah ettiler. ben memnun kalmistim. sonuc olarak detayli ultrason ceken kisi yorum yapmamisti sadece elime rapor vermisti. raporu yine senin doktorun yorumluyor. ben memnun kalmistim o yuzden oradan randevu alayim dedim. simdi de eger gidersem veya gitmezsem bilgilendiririm sizi

Onceden esim karnin buyumus diyordu bana hoc oyle gelmiyodu. Ama 17. Haftadaym bariz 2 gundur cok yemek dahi yemedigim halde karnm cok buyuduu sizdede oyle mii
Benim dümdüz olan bir göbeğim vardı şimdi minik bir ayva göbeğim var :) içinde bulunduğum hafta itibariyle sanırım büyüme ve karnımın genişlemesi artacak, sabırsızlanıyorum :)

Çatlamayalim tabiki ama catlarsak da napalim sağlık olsun ben de verecektim sözde ama öncesinde kullandığım arı sütü ballar, polenler, kuruincirler,keciboynuzu pekmezleri,koenzimler,omega 3 lerrr ah daha neler neler balon gibi sisirdi, 1.5 yılda 20 kiloya yakın aldım bir de sigarayı bırakmak aldırdı bana.... amannn sağlık olsun, kilodan hiç korkmam, verilir nasılsa

Evet alinmiyor diye biliyorum. 10 gun arayla aliniyor. ben ozel hastaneye gidiyorum. yuzyil hastanesi pendikte o da. eger istanbulda olursak dogumu orda dusunuyorum insallah.

Canım bana biraz fazla uzun bir süreç gibi geldi, 2 yıl aynı yatak, 4 yıl ayrı yatak ama aynı oda... 2 yıl aynı oda mantıklı olabilir daha çok küçük ve güvende olduğunu hissetmeye ihtiyacı var minik meleklerimizin :) ama sonrasındaki 4 yıl çocuğun tam özgüvenini kazanması gereken zamanlar biraz daha bağımsız olmaya alışmaya ihtiyacı olabilir gibi geliyor, yani ben öyle düşünmüştüm tabi pedagoglar arasında kesin çok tartışılan bir konudur bunu :) sanırım herkes kendisi tecrübe ettikçe ona göre ayarlayacak :) bana ilk 6 ay anne yanı beşiği mantıklı geliyor, çok da tatlı bir duygu onunla hemen yan yana olma düşüncesi :)) bu anne yanı beşiklerinin daha sonra ayrı sabit beşik olma opsiyonu var mı? Bir de max kaç yaşına kadar kullanılıyor bilen var mı?

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar olsun hepimize, güzel haberler alacağımız çok çok güzel bir gün olsun inşallah...bugün büyük bir olasılıkla fetal dna testi sonucum çıkacak, bugün dualarınizda ben ve benim gibi bekleyenlere de yer verin ne olur..çok zor bi bekleyisti, inşallah bebislerimiz sağlıklıdır...Rabbim hepimizin bebislerini korusun, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Dualarım seninle canım inş hayırlı haberler alırsın

Benim annemde oyle soyledi simdilik besige cok ozenme belirli bizamana kadar kocani koltuga gonderirsn bebiside kucaginda yatirirsn gece surekli emzircen kalk yat zor olur kendin besige koymak istemicen dedi ben anne yani alamazdim yatak odam kucuk yatagin yanlarinda yer yok koymaya oyuzden bence al sen cok kullanisli pratik bisey bnce

Evet alinmiyor diye biliyorum. 10 gun arayla aliniyor. ben ozel hastaneye gidiyorum. yuzyil hastanesi pendikte o da. eger istanbulda olursak dogumu orda dusunuyorum insallah.
Bende ümraniye civarı bakıyorum ama hiç bilgim yok malesef düzenli bir doktorum yok via hospital olbilir diye düşünüyoruz eşimle sancaktepede ama yorumlar nasıldır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…