2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet canim yaa benimde goguslerde cok buyume oldu uclarida dedgn gibi karardi once uclari cok kucuktu simdi baya cikti .. Bazen canim bile sklyo ya boyle kalirsa diye bir aydir da minnakimi goremiorm bir ay sonra gel demisti ayin dordunde bir ay dolcak dogrusu besinede b en giderim

KIZLAR COK ZOR DURUMDAYIM.1 KASIMDA HAMILE OLDUGUMU OGRENDIM 18 INDE GITTIM 5 HAFTA 5 GUNLUK DEMISTI KI ON GUN SONRA DA 5 HAFTA 5 GUNLUK DEDI YANI PAZARTESI. YOLK SAC VAR EMBRIYO IZLENMEDI DEDI DAYANAMADIM BUGUN BASKA DOKTORA GITTIM 5 HAFTA 6 GUNLUK DEDI YOLK SAC I VE BITISIGINDE KUCUCUK BIRSEY GOSTERDI EMBRIYO OLDUGUNU SOYLEDI. 10 GUN SONRA KALP ATISI ICIN GEL DEDI AMA BENIM UMUDUM YOK.HIC DUYDUNUZ MU ACABA BOYLE YAVAS GELISEN BIRINI. YA DA HAMILELIGIMDE BI SIKINTI MI VAR SIZCE. BOYLE HAYKIRARAK AGLAMAK ISTIYORUM KENDIMI TUTUYORUM.BEKLIYORUM BU SEFER BASKA BISEY DUYACAM BUYUMUSTUR INSALLAH DIYE AMA MALESEF OLMUYO .TECRUBESI OLAN VARSA LUTFEN YAZIN

Canm sakin ol lütfen bebekler zaten ilk 3 aya yavaş yavaş gelişir sonra bir anda büyümeye başlar. şuan senin bebeğin 1 cm bile değil miniminicik bişey.benim 4 haftalıkken filan kesem göründü bebek yoktu bile .7 haftalıkken bı baktık minicik birşey büyümüş orada kalbini dinledik. sen şimdiden böyleysen işin zor tatlım. Benim ilk hamileleliğim ama aklıma hiç kötü bişi getirmedim gayet relax ve keyifliyim kanama geçirmeme rağmen herşey yolunda gidiyor ve iyileştim bebeğimde allaha şükür sağlıklı .sende getirme düşünme kötü ve akışına bırak.yoksa zaman geçmez senin için...Bunlar gayet normal 1 hafta geriden gidenler var.geç döllenme olanlar var. Korkulcak birşey yok.

Ayrıca benim doktorum bana 8+6 demişti ben gittim bikaç hafta sonra 12 haftalık beklerken 13 olmuşuz filan dedi tam net hatrlmaıyorm heyecandan ne dediğini. Bikaç gün yanlış hesap olmuştu galiba yada ben yanlış hesapladım. bebek geriden gelirken bir anda ileriye geçebiliyor. bu tam terside olabilir.Ama sanmaki sorun var. yavaş yavaş büyüyorlar sadece.Stres yapma bu son kontrolden snra gününü not al kalp sesini dinlersin zaten bu hafta.snra devamı gelecek.

günaydın kızlar. hergün yeni bir dert çıkıo. dün akşam karnımın kenarında kırmızı küçük noktalar farkettim. çok da kaşınıyor. çatlak için lierac kullanıyordum, bunun yan etkisi olabilir mi acaba? başka bir sebebi olabilir mi ki? böyle bir şey yaşayan var mı?

Aynı cnm beni anlatmışssın allah yardımcımız olsun bende hiç bilmiyorum napıcaz bunları dusunmekten zaman durdu geçmio hayırlısıyla bır dogsunlar rabbimin izniyle sag saglim bakıcaz artık bı çare yada aalışıcaz iyce ama zor durum insan sorumluglugu tek basına bklm bızı nelr bekliyor

Canim sakin ol, doktorlar onemli bir sikinti gorselerdi zaten kurtaja yonlendiirlerdi. ilk basta kalp atisi duyana kadar insan hep bi panik oluyor.beklemekten baska care yok. hersey güzel olur inşallah

Hormonlar sebebiyle ekstra hassas ve kaygili olabiliyoruz.bunlar gayet normal..benim de hemen hemen her günüm iki cocukla gurbet ellerde ne yaparim diye dusnmekle geçiyor . esim isi geregi sık sık sehir disina gidiyor 15-20 gun sureyle uzakta oluyor. hakkimizda hayirlisi artik.Tabi kolay olmayacak biliyorum illaki zorluklari olacak..insallqh basedemeyecegimiz sorunlarla karsilasmayiz diye dua etmekten baska care yok

Canim yanlis hatirlamiyorsam bu topikte 2 hafta geriden gelip o 2 haftalik acigi kapatan bi arkadas vardi.boyle seyler olabiliyor.aklina kotu seyler getirme emi.Allah cok buyuktur.görki mevla neyler neylerse guzel eyler

Hamişler günaydin, bugün cuma sohbetinde Mustafa Karatas hoca vesveselerden kurtulmak icin bolca Felak, Nas ve İhlas surelerini okuyun dedi. Ozellikle gün icinde en az 100 defa ihlas okuyun dedi. Aklimizda bulunsun, hem bebislerimize de şifa olsun

kızlar gittim doktora dediğiniz gibi 20.haftaya kadar yolu var diyo hadi inşallah en yakın zamanda duyarız bu arada hamişler için grip aşısı var sağlık bakanlığı tarafından yeni onaylandı ücretsiz olarak sağlık ocağında olabiliyomusuz onuda sordum çok hasta olursan aşıyı olmanda fayda var dedi dr

Y ysmntrkonr canım, ben tüp bebekle hamileyim. Bir hafta arayla iki farklı doktorda haftam aynı çıktı. Biri vajinal biri karından üstelik ki ,vajinalın daha net olması gerekir. Yavrum şimdiye kadar 1 hafta geriden takip etti, 5 gün kaldı yakalarız inşallah. Demem o ki sakın stres yapma. Heleki geç döllenme ihtimalinçok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…