2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar karnınızda sertleşme oluyo mu.bazen benim taş gibi oluyo.doktora söyledim susuzluktan kalsiyum eksikliginden olabilir dedi.ama bariz gözle görünür bi şekilde belli oluyo.elimi koydugumda tas gibi 17+1 im

Çok korkuyorum kızlar bisi yoktur dimi...İnternet'ten biraz baktım hiç ii seyler yazmiyodu erken Doğum bebeği kaybetmek falan yaziyodu.aklima kotu kotu seyler geliyo Allahım sen yardım et

Benim minnak yine kendini göstermedi öleceğim meraktan Terbiyeli bir kız mı yoksa inatçı bir oğlan mı ? Çin takvimine göre kaç kişinin tahmini doğru çıktı acaba ? Benim kız çıkıyor
Benimde kız çıkıyor ama daha öğrenemedik Dr 1 ay sonra gel diyince 3 haftamız var daha vakitte geçmiyor sanki

Keske canm ceksede zavalli bebis faydalansa. Oncedende istahszdm hep istahsizim. Sirf minnak icin duzenli yiyiyorum. Hatta esim diyo bende nerde hamile kadin gorsem 3 adamin yedigini yiyor sen niye boylesin
O kisiden kisiye degisiyo bence hamilelikten once migde cok buyukse bence insan sonra daha cok yiyo istah aciliyo ama onceden az yiyosan sonrda migde fazla almiyo zaten ben eskisinden fazla yedim baslarda simdi yine ayniyim fazla yiyemiyorum

Çok korkuyorum kızlar bisi yoktur dimi...İnternet'ten biraz baktım hiç ii seyler yazmiyodu erken Doğum bebeği kaybetmek falan yaziyodu.aklima kotu kotu seyler geliyo Allahım sen yardım et
Yok cnm içini ferah tut yoktur bişi Allah'ın izniyle. İnternette hep en kötüsü yazılıyor bilmiyor musun en ufak ağrılar için bile neler yazılıyor Dr da söylemiş nedenlerini kafanı karıştırma bence

O kisiden kisiye degisiyo bence hamilelikten once migde cok buyukse bence insan sonra daha cok yiyo istah aciliyo ama onceden az yiyosan sonrda migde fazla almiyo zaten ben eskisinden fazla yedim baslarda simdi yine ayniyim fazla yiyemiyorum
Ya bn sandmki hamilelikte cok yicem faln ama ayniym sadece sik sk yiyorum o var:)

Ağlıyorum suan hiç ii seyler okumadım 24 hafta kaybettim falan diyodu

Kızlar karnınızda sertleşme oluyo mu.bazen benim taş gibi oluyo.doktora söyledim susuzluktan kalsiyum eksikliginden olabilir dedi.ama bariz gözle görünür bi şekilde belli oluyo.elimi koydugumda tas gibi 17+1 im
Canim gunde 8 bardak su icmen yeterli susuzluk icin bardakla olmuyosa yarim litrelik sise al kendine kafana dikince daha kolay iciliyo buyukte olmasin sise bu cok diye insanin gozu korkuyo :) benim sabahlari sert olabiliyo uyandigimda ondada skismis oluyorum zaten bide yemek yedikten su ictikten sonra setlesiyo dolu olunca ama bilemiyorum iyi seyleri oku sen netten kotulerini degil gerisi rabbimin taktiri korusun yavrularimiza kavustursun bizi

Oooo maşallah, demek o şekilde hissedilebilirmis, darısı başımıza inşallah
Akşam rahatça sırt üstü yatıp elini koy karnına nefes al ver bi anda hisedersin insallah ben daha geç hissedenlerdenim kiloluyum biraz zayıflarda daha erken belli olur canım insallah hep hepinizin güzel haberlerini alırım burdan

Benimde kız çıkıyor ama daha öğrenemedik Dr 1 ay sonra gel diyince 3 haftamız var daha vakitte geçmiyor sanki

Ayy evet ya geçmiyor hiç bu vakit. Haftaya tekrar gidecem 4lü test sonucu için bir kaç gün kaldı o bile geçmiyor.Etrafımdaki bütün hamileler öğrendi benimki 2 oğlandan sonra tam merak konusu oldu .Neyse herkes için önce sağlıklı ve sonra hayırlı bir evlat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…