2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim minnak yine kendini göstermedi öleceğim meraktan Terbiyeli bir kız mı yoksa inatçı bir oğlan mı ? Çin takvimine göre kaç kişinin tahmini doğru çıktı acaba ? Benim kız çıkıyor
Senin icin cin takvimine baktim tutuyormu diye ama.degil:) erkek cikti. Ama.benm.minnakim kizz

Yok zannetmiorm ya zaten ayda bir gidiorz bnce zararı yoktr annesi bebişe peki korkmuyomusun tabi hersey Allahtan ama ne bilim için nasıl rahat edio bn bi türlü düzeltemedm şu huyumu hareketleri hissetsem rahatlıcam
Yazdm ama gelmemis sanirim. Acikcasi şöyle bir durumum var hem.uni okuyorum hem kpss ye calisiyorum. Oyle olunca kendimi dinleme firsatm olmuyor pek. En onemliside aklima.kotu bir sey getirmiyorum canm . olduki.aklima kotu bir sey geldi. Hemen ayetel.kursi okuyup dua edip rahatliyorum. Kendine ugras bulabilirsn.

Hahah ben kimsenin cani cekmesin diye yazmak istemiyorum esim adiyamanli ordaydik hamileligin ilk ayinda kan testinide orda yaptirdik falan derken hic adana sevmeyen ben sabah kahvaltida diyodum askim bebegin cani adana cekiyo tadi damagimda hala
Keske canm ceksede zavalli bebis faydalansa. Oncedende istahszdm hep istahsizim. Sirf minnak icin duzenli yiyiyorum. Hatta esim diyo bende nerde hamile kadin gorsem 3 adamin yedigini yiyor sen niye boylesin

Canım doktorunla görüşmelişin. ben sütte içtim peynir de yedim ilk gebelikte çok dikkat etmeme rağmen yaşadım bunları. Çok ayakta durmamaya çalıştım sonucunda da 22 kilo aldım

Senin icin cin takvimine baktim tutuyormu diye ama.degil:) erkek cikti. Ama.benm.minnakim kizz
ben de daha önce bakmıştım erkek çıkıyordu ama sonra 2016 çin takvimi hesaplama modulune tekrar girince son adet günüm doğum günümden bir kaç gün önce olduğu için kız çıktı yani aya göre değil son adet tarihine göre.

Detayini bilemiyorum. Internette yonlendiriyor senn dogum tarihn vs diye ona gore erkek cikti

Bnde calısıyorm aslında ama tevekkül etmek gerek doğru söylüyosun canm

O zaman erkektir canim banada gecen hafta buyuk ihtimal erkek demisti dun kesin dedi simdiden hayirli olsun oglusun :)
Canim geldim Doktordan erkekmis hersey yolunda cok mutlu oldum görünce 2hafta sonra detayli ultrason olacakmis endless love oglumun adi yuşa olacak

Canım ben yaşamadım ama bi arkadaşımın ablası da aynı durumu yaşamıştı rahmim sanki düşecek gibi ağrıyordu diyo çok tuhafıma gitmişti ama gebeliğinde hiç bi sorun yaşanmadı aslan gibi oğlu var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…