2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hastaneye gitsem mi acaba çünkü korkuyorum cok

Amin inş yine de merak ediliyor işte napalım :) Hmmm sizden beklenti kız yönünde o zaman bizim kısmet olursa ilk bebişimiz

İnşallah canım, deneyecegim ama ben de 84 ile hamis kaldım, ustune de kilo aldım, benim hissetmem oldukça zor

Kızlar bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Ben çok heyecanlıyım. Ufak pıtpıtlar oluyor ama gaz mı bebiş mi bilmiyorum

Ya benim de karnimin ici kipir kipir ama bilemiyorum bebek hareketleri mi barsak hareketleri mi. bi kere en basindan beri surekli karnim seyiriyor.arada tekme gibi seyler de oluyor gibi. ay daha cok var mayisa yaaaa biran evvel buyuseler de alsak kucagimiza

Kızlar muayene oldum ama kendi dr değil detaylı ultrason için ön muayene için gelmiştim bi sorun olsa derlerdi sanırım soramadım oynamıyo bi sıkıntı varmı diye.

Kızlar bişey sorcam ya bebeğimi daha önce sağda gibi düşünüyordum bugün sol tarafında 2 kez seğirme oldu acaba solda mı o bebeğin hareketi olabilir mi

Dur bakalim 18. haftadan sonra istah aciliyormus guya ama bende bi degisiklik olmadi :)
Su esimin gözü doysun istiyorum yaa hamilelik.öncesi de cok takiliyodu yemiyosn diye ki doyup kalkmiyodum. Tek umudu hamilelikti ondada fark olmayinca nasil uzuluyor hehhe cocuum ac kaldi gece uyumuyo diye dertli detli geziyor . benle kizimda guluyoruz cocuugu yese bari adamcagzn bana cekecek diye fenalarda

Kızlar karnınızda sertleşme oluyo mu.bazen benim taş gibi oluyo.doktora söyledim susuzluktan kalsiyum eksikliginden olabilir dedi.ama bariz gözle görünür bi şekilde belli oluyo.elimi koydugumda tas gibi 17+1 im
Oluyor canm ama elimi koydugumda anliyorum agri yapmiyo. Kendini korkutma Allahin izni.ile.yoktur bir sey dua et

Ye bari biraz zorlada gonlu olsun yazik zavalliya :)

Hastaneye gitsem mi acaba çünkü korkuyorum cok
Canim bu kadar strese girme bence sanada bebisede zararli bu durum herseyde panik yapma iyidir allahin izniyle bizlerdede sorunlar oluyo benim uc gundur alt karnim agriyo rahim kismi asagi taraf ama kasiliyo diye dusunuyorum boyle panik yaparsak bizim icin saglikli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…