2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O batmalar hep oluyor cnm ben de var

Kizlar benim de bulantilarim sanki daha az canimi yakiyor artik. yoksa yine beni kandirip tekrar mi baslayacak bilmiyorum. artik normal insan gibi yemek istiyorum. tost ve muz yemekten biktim. sabah kahvalti yapabiliyorum 1 haftadir cok sukur. sizler ne durumdasiniz? 15+2deyiz biz. sata gore 16+2 acaba Sata yetistik mi cok merak ediyorum. sali gunu randevumuz :)

Selam canim 17haftaligi ben kendim istedim dr dan kalsiyum cunku sut peynir yogurt yemiyorum eZelden beri sevmem bu yararli seyleri :)) dislerim
Dokulucek diye korkuyorum o da yaZdo bence kullanalim cok faydali

Kızlar karnımın alt bölgesi komple geriliyor ve ağrıyor. Gaz ağrısı gibi ama gaz değil. Acaba karnımız büyüdüğü için mi yoksa bebekle ilgili bir sıkıntı mı var bilemedim. Size de oluyor mu?

Canım bi kac gundur bende cok iyi hissediyordum ,dun dısarda yemek yemiştik eşimle ,tadını beğenmemiştim ondan sonra tekrar geldi hastalık psikolojikmi benimki bilmiyorum mutfakta zor duruyorum yine lavaboya koşuyorum hemen insallah senin başlamaz tekrar canım

Hepinizden Allah razi olsun sagliklica kavusmak nasip etsin yavrulariniza insallah ..
Rabbimin izniyle insallah bana da nasip olur cumlesiyle..
Insallah hepimiz icin guzel eyler rabbim
..

Kizlar ultrason resmimi yuklucem belki aramizda nub denilen syi anlayan vardir :)

Eklentiler

• 20161129_102251.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 66
teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…