2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
14une randevu aldm ozaman 16+3 olucam gene kesin degil göremedim falan derse ertesi gun sabahtan özele gdcem yetti gari be:)
Dr lar 12.haftada bile görüyorlar.yarın gitsen sana söylerler bu kadar merak ediyorsan bence bu kadar bekleme annesi

Hayır canım yok sıkıntı inşallah benim de oluyor sanki biri derimi sündürüyor ve bu da kaşıntı yapıyor içeriden iğne batar gibi oluyor artık karnımız büyüyor

Istenmeyen misafir burnunun dibinde bitermis devami yarin ve ben cok yorgunum onsan giremiyorum pek kizlar durumlar nasil?

Istenmeyen misafir burnunun dibinde bitermis devami yarin ve ben cok yorgunum onsan giremiyorum pek kizlar durumlar nasil?
Kiyamam ins dinc olursun en azindan. Ben bu gun acayp uyuşuktm. 2 gundur yuruyuse basladm. Esim korkuttu bana diyor s spor yapma boyle sezeryan olursan naparz dio hahah galiba birileri etkilems. Muhabbetimi gecti ne olmuşsa. Laf etmesn diye 2 gundr basladm banada.iyi geliyor ama 3 km kadar yuruyorm. Bu arada muhabbetini yaptgmz seyi bu gun denedm artk et yiyebiliyor musum. Severek yemedm ama faydalansn yavrum yazikk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…