- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi endless love
Ayy bende bu topikte olmak istiyorum benim bat da 5 eylul inşallah daimi kalırız buralarda allahım duy sesimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy amiinnnAyy bende bu topikte olmak istiyorum benim bat da 5 eylul inşallah daimi kalırız buralarda allahım duy sesimizi
kizlae grup almis basini gitmis okuyamiyorum burdan yaziyim size dedim
nasilsiniz bebisler nasil![]()
Citolesgen @deli_mavi_59
ayy canim yaa 9 haftalik olmus ya bebisleriniz masallahh cok guzellpatitis ayyy tatlım bneim sağol. Sen nasılsın denemelere devam dimi. Bugun tam 8 haftayı doldurduk. Yatarak dinlenerek geciriyorum. Cok şükür mide bulantısı hiç yaşamadım. Halsizliğimde gidiyor yavaş yavaş. Canım benim seni biz de unutmadık. Unuttuk sanma haaa seviliyosun
![]()
merhaba heyecanli bekleyise sende katildin:) benmde 5eylul hadi bakalim kismetMerhaba kızlar kısmetse Mayıs anne olabilirim Allah izniyle sat 11 eylül
merhaba heyecanli bekleyise sende katildin:) benmde 5eylul hadi bakalim kismet![]()
bende de yok canim yaAyy batlarimiz aynı var mı bi belirtin ya bende hiç bise yok![]()
bende de yok canim yasadece uc gun falan kahverengi akintm oldu ilkdefa bole bisi oldu
kendimi cok dinlememeye calisiyorum psikolojik olarak belirtiler gorcem diye
neyse cogu bitti azi kaldi yakinda belli olucqk canim insallahh hayirli haberler alriiz
![]()
galiba 18inde basladi pazar gunune kadar devam etti pazar gunu baya yogun geldi gunluk ped takmistim hani adet bitince gelir ya oyleydi anlamadim bende batima daha baya oldugu icin pek umutlanmak istemedimKahverengi akıntı ne zaman oldu ki yumurta çatlama akıntısı mi bazen olabiliyormuş o şekil de benim de bel ağrım oldu üç gün sonra geçti şimdi de hiç bise yok dinlesem de belirti yok zati![]()
merhaba heyecanli bekleyise sende katildin:) benmde 5eylul hadi bakalim kismet![]()
ay canim benim insallahpatitis canım belirtisi hamile olabilir inşallah kalırsın Allah izniyle benim ki hala belirtisi yok daha zamanı var sanırım çalışmaya devam
![]()
bat i eylulun ilk haftasi olan kizlar neler yapiyosunuz bi belirtiniz vs var mi yadenemelere devam mi
![]()
Ayy bende bu topikte olmak istiyorum benim bat da 5 eylul inşallah daimi kalırız buralarda allahım duy sesimizi
ayyy insallahhOo 5 eylül satlı birsürü hamiş olucaz inşAllah
ay benimde yok kismetse olucak olmazsada bidahaki aya napalim :)Benimde 5eylül
Hiç bir belirti yok bnde ilkinde de olmamıştı önemsemiyrm oyüzden
Çalışmada yok erken yumurtladığım için çalıştık sonuç bekliyoruz
ayyy insallahhsende belirti var mi canim