- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- 18
- Konu Sahibi endless love
- #1.801
şükür yaaatebrik ederim oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükür yaaatebrik ederim oldu![]()
Formdan cikinca olduu mersi canimmmtebrik ederim oldu![]()
Hoşgeldin canim aramizaMerhaba bayanlar bende varim aranizda. Reglim normal duzeyde ilerlemiyordu gecikmem olduktan sonra sanirim yumurtladim. Yaptigim testler negatifti taki gecen hafta ogrenene kadar. Gec dollenme oldugu icin kac haftalik oldugumu bilmiyorum. Kese gozuktukten sonra takvim yapicagim :)
Meger ne zorlu yolmus once pozitifi gormek icin ugras sonra artis olsun diye, sonra keseydi, kalp atisiydi![]()
Hayirli haberler alirsin insaAllah.Dün akşam verdim canım adet bugün veya yarın için bekliyodum inşallah katlar canım sabah doktordayim hayırlısıyla
BAT 26 ağustostu canim ben 20 ağustosta öğrendim testten 21 ağustosta kan testi yaptirdim 82.87 çıktıBat ne zaman canım senin
Canım benim ki tup bebek. Bebek dollendi 5.gun gun hala gelisimi iyiydi ve transfer yapıldı.bu gun rahime transfer edileli 7. Gun olacak acaba erken mı yaBAT 26 ağustostu canim ben 20 ağustosta öğrendim testten 21 ağustosta kan testi yaptirdim 82.87 çıktı
Allahım korusun canımGünaydın
Bugun keseyi gorucem coooook heyecanliyim icim kipir kipir ❤
10. Gün belli oluyor diye duymuştum bi arkadastan canım tüp bebek için 3 gün sonra dene istersen inşallah Allah gönlüne göre verir:))Canım benim ki tup bebek. Bebek dollendi 5.gun gun hala gelisimi iyiydi ve transfer yapıldı.bu gun rahime transfer edileli 7. Gun olacak acaba erken mı ya![]()
Amin canım :)10. Gün belli oluyor diye duymuştum bi arkadastan canım tüp bebek için 3 gün sonra dene istersen inşallah Allah gönlüne göre verir:))
Kız aynı durumdayız valla benimkide o konuyu açmasın diye erkenden uyuyorum oda karışmıyo bebek için bide enfeksiyon olayıda var artık ne zaman yaklaşır bilemem yazık valla adamlara ama ne yapalım mecburUOTE="Gazel2110, post: 47986302, member: 769416"]Esim ogrendiginden beri gelip karnimi opuo:)) bi yil dukkani kapattk bebegimz rahatsiz olmasn dio:)
Wala ben halimden memnunm azck dinlenelm kiz bebek die die butun yaz mesai harcadik:)[/QUOTE]Kız aynı durumdayız valla benimkide o konuyu açmasın diye erkenden uyuyorum oda karışmıyo bebek için bide enfeksiyon olayıda var artık ne zaman yaklaşır bilemem yazık valla adamlara ama ne yapalım mecbur![]()
Haber ver mutlaka gelismelerdn cnmGünaydın
Ay kız güldürdün beni evde bi başıma gülüp duruyorum valla hamilelik benim için süper oldu oh be kurtuldum çalışmalar dan[/QUOTE]Wala ben halimden memnunm azck dinlenelm kiz bebek die die butun yaz mesai harcadik:)
Hele o ovulasyonun kirmizi ciktgi gunler kaciracz die yasadgmz aksiyon:)[/QUOTE]Ay kız güldürdün beni evde bi başıma gülüp duruyorum valla hamilelik benim için süper oldu oh be kurtuldum çalışmalar dan
Bugun ben de görecegim insallah keseyi ve ben de coooook heyecanlıyımmm!Günaydın
Hele ovulasyin cift cizgiyi gordgmz gun aman kacrmayalm die yasadgmz aksiyon. Misafirlktesn normalde o gun orda kalacaksn cizgiyi gornce benim ewe gitmeem lazm -nie, -temizlk yapmam laz ewi bok goturuo:)[/QUOTE]Hele o ovulasyonun kirmizi ciktgi gunler kaciracz die yasadgmz aksiyon:)